Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Cesursun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınıza yönelik adımlar atmanız çok da zor olmayacak. Duygularınızı daha keskin ve net bir şekilde ifade etmekten kaçınmayacaksınız. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

Yönlendirmelerden olumlu anlamda geri dönüş sağlayacaksınız. Değişim gösteren koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren yeni kararlar alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebilirsiniz. Hedeflerinize yönelik adımlar atmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin bir nefes alarak dinlenmek isteyebilirsiniz. Elinizde ne kaldı ve bunlarla ne yapabileceğinizi düşünmek size yeni kapılar açacaktır. Sadece para kazanmaya değil hayatınıza değer ve yenilik getirecek fikirler üzerine yoğunlaşmalısınız, gücünüzü ve tecrübelerinizi küçümsemeyin.

16 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii! Oğlak burcunasahip olan kişiler pratik, hırslı ve kararlıdır. Bugün, günlük hayatınızda başarılı olmak için daha da odaklanmalısınız. Kendinizi önceliklerinize adamanız ve hedeflerinize doğru adımlar atmanız önemlidir. Aynı zamanda, yakın çevrenizdeki insanlara yardımcı olmak için zaman ayırmalısınız. İletişim becerilerinizi kullanarak, ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Her şeyi tek başınıza yapmak yerine, destek almaktan çekinmeyin. Size destek olabilecek kişilere açık olun. Bugün, elde etmek istediğiniz başarılar için doğru adımları atmanız gerekiyor, bu nedenle sabırlı ve kararlı olun.

16 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysandeğiştirme konusundaki soru işaretlerin kafanı daha fazla meşgul edebilir. Bu konuyu çözüme ulaştırmak için çevrendeki güvendiğin kişilere danışmaya karar vereceksin. Olaylara farklı bir perspektiften bakmak cesur adımlar atmanı sağlayacak.

16 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir bir araya gelemediğiniz kişilerle görüşebilir, hayır kurumlarındaki çocuk ve/veya yaşlıları ziyaret edebilirsiniz. Sosyal ve rafine zevkler, istekler oluşturmak kendinizi daha iyi anlayıp yönetmenize yardımcı olabilir. Hayatın arka sokaklarında olmak ana yollarda daha güvenle yürümenizi sağlayacaktır.

16 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çok daha somut ve ayakların yere bastığı planlar yapıyorsunuz. Ani bir kararla eve ait değişiklikler gündeme alınabilir. Ailenizle olan bağlardan uzaklaşma çabanız ise üzerinizde baskı kurmakta. Böyle bir dönemdehayatınıza yansıyan sorumluluklar da göze çarpıyor. Her açıdan dengeli ve ölçülü hedefler koymakta yarar var.

16 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusundaki beklentilerinizin olması partnerinizde tedirginlik yaratsa da sizin isteklerinize uyumlanmak için çaba gösterirken bu süreçte kendisini de geliştirebilir.

16 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilgilenmen gereken ekstra durumlar yaşanabilir. Daha fazla para harcamak veya daha fazla şeyi düzeltmek gibi eylemlere girişebilirsin. Bu durumların sende stres yaratmasına izin vermemeli ve sonuca odaklanmalısın.

16 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belki geçmişte defalarca incindiniz ancak kendinize daha fazla yüklenme sorunları çözmeyecektir. Öyleyse kendinize bir iyilik yapın ve sakin olun. Başkalarının da aynısını yapmasına yer açarken gerçeğinizi paylaşın. Hemen bir çözüm bulamayabilirsiniz ancak kesinlikle mevcut duruma ilişkin perspektif kazanacaksınız. Bir ilişkinin onarılamaz olduğunu düşünüyorsanız, bu da sorun değil. Siz kişisel büyümeye ve gelişmeye odaklanmaya devam ederken bırakın zaman yapması gerekeni yapsın. Gitmedi gerekenler gitsin ki kalması gerekenler kalsın.

16 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi ikna etmek için çaba sarf etmeleri gerekebilir. Partnerinizin size vereceği desteği de unutmamalısınız. Güç ve his unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde aşk tuzaklarına dikkat etmelisiniz

16 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

16 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön planda olabilir. Bazı tartışmalar gerçekleşebilir. Manipülasyonlara karşı stratejik olmanız önemli olacaktır. Gününüz güzel geçsin.

16 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

16 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 32" R
Ay
Yay
28° 01' 21"
Merkür
Koç
16° 16' 58"
Venüs
Koç
28° 29' 04"
Mars
Balık
28° 09' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 54"
Satürn
Balık
16° 23' 36"
Uranüs
Boğa
22° 13' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 35"
Lilith
Başak
23° 06' 41"
True Node
Koç
15° 26' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>