Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Net Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Hoşlandığın bir kişi varsa bugün bu kişiyi daha yakından tanıyabilirsin. Aranızdaki muhabbet daha da derinleşebilir ve birbiriniz hakkında çok daha önemli şeyler öğrenebilirsiniz. Bugün bu kişiye zaman vermelisin.

İş ilişkileri kurmakta,bağlamakta üstünüzde yok. Bu yüzden işyerinizde vazgeçilmeyen insanlardan birisiniz. Bugün başarılı çalışmalarınız ile yine övgü alacaksınız.

Bugün hayatındaki şeyleri para ve başarı ile ölçmemelisin. Kendi üstüne çok fazla gitmemeli ve etrafındaki insanların sadece para yüzünden seninle konuştuğunu düşünmemelisin. Bugün daha pozitif olmaya bak.

Enerjini arttırmak ve daha hareketli olmak için çevreni toparlamak ve sevdiğin şeylerle donatmak gerekecek bugün. İçinde bulunduğun ortamı temizlemek ve sevdiğin renklerle donatmak sana enerji verecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önemli bir karar alman gerekebilir ve bu durum seni biraz gerebilir. Her ne kadar ne yapacağını biliyor olsan da net bir karar almak seni biraz zorlayacak gibi. O yüzden iç sesini dinlemelisin bugün.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün hayatınızı düzene koymak için bazı adımlar atacaksınız. Bu adımlarla birlikte sevdiklerinizin size olan güveni ve desteği artacak. Tek yapmanız gereken sakince düşünerek birkaç karar vermek. Sonrasındaki yol planınızı hayat karşınıza kendiliğinden çıkartacak.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

En çok sıkıştığın noktalarda rahatça nefes alabildiğini görmek yüreğini ferahlatacak. Arada kalmayı sevmeyen birisi olarak net kararlar almaya devam edeceksin. Günün bir kısmını yarım bıraktığın işleri tamamlayarak geçirebilirsin. Başka bir şehirde yaşayan arkadaşından alacağın haberle oldukça sevineceksin. Sosyal medyanın yoruculuğundan uzak kalmak isteyebilirsin.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyeleriyle aranızdaki ilişkinin bugün daha farklı olduğunu düşünebilirsiniz. Birbirinize karşı benzer düşünceler besliyor olmak konuşulmayan konuları gündeme getirebilir. Keyifli bir ortam kurmuş olmak sizi işinizde de mutlu etmeye yetecektir.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınız üzerinde daha fazla düşünmek gereği var. Bütçenizi gözden geçirmek için uygun bir zamandasınız.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dostlarınızla ve ailenizle geçirdiğiniz zamandan büyük keyif alabilirsiniz. İdealleriniz ve hedeflerinizden ziyade manevi yönleriniz ortaya çıkabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik olaylar dolayısıyla bazı planları iptal etmek veya ertelemek durumunda kalabilirsin. Bu olanları kişisel algılayıp büyük tepkiler vermemen iyi olacak. Planlarda esnek olman gerekebilir.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut sözlerinizin hedeflerini kaçırması normalden daha kolaydır. Bu, şiirsel sözler söylemek istiyorsanız harika ama somut gerçekler oluşturmaya çalışıyorsanız o kadar da değil. Ne demek istediğinizi söylediğinizi düşünseniz bile, diğer insanlar sözlerinizi aynı şekilde yorumlamayabilir. Şimdilik ciddi konuşmalardan kaçınmaya çalışın! Bugünü daha basit konularla harcayabilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı ve enerjinizi dostlarınızdan aldığınız önemli desteklerle büyütecek; işinize daha olumlu sarılacaksınız. Bugün enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Olaylara çok fazla duygusal yaklaşmamalısınız.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birileri sizin değerinizi anlamayabilir, bir işi başarmak için çok fazla yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünebilir, başarısız olacağınızdan endişe duyabilir. Bunlar her ne kadar can sıkıcı olsa da bu düşüncelerin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. her zaman olduğu gibi inandığınız yolda, inandığınız şekilde ilerlemeye devam edin.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcı bir gündesiniz. Sevdiğinizle ilgili duygularınız bu aralar yoğunlaşabilir. Güzel fikirleriniz ve iyimser tutumunuzla yaşadığınız hayal kırıklıklarından uzaklaşacaksınız. Kendinizde yapacağınız değişiklik aşk hayatınıza da yansıyacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabilirsiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>