Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Neyin doğru, neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyecek birilerine danışmanız gerekebilir.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var.

İş yaşamınızda pek akıl yürütemediğiniz bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, bu önlemleri alanlara biraz itici gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili bilgilendirileceksiniz.

19 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüzü, saat 02:00  Ay-Kuzey düğüm görünümüyle karşılıyoruz. Yaşamda edindiğimiz tecrübeler ışığında bugüne baktığımızda, gelecek konusunda biraz endişeliyiz. Ancak şunu da iyi biliyoruz ki, ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor. Saat 08:30 Merkür-Chiron olumlu görünümü, sizi iletişim konularında güçlendiriyor. Çevrenizle ilişkiniz bir hayli olumlu. İnsanların sizi ne kadar sevdiklerine şahit olabilirsiniz. Saat 08:50-11:13 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, soğukkanlı bir şekilde hareket etmek, keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır. Huzurunuzu önemseyiniz. Moralinizi yükseltecek olan ne varsa ona yönelin. Hava şartları, yol durumu ve trafikte dikkatli olalım. Ay-İkizler burcu seyri, saat 11:13 itibariyle etkilidir. Bu geçiş enerjisi,  aktif düşünmemizi sağlıyor. Bilgimizi ortaya koyma hevesliliğimiz oldukça yüksek. Bu enerji bize neler sağlar? Her şeyden önce özgürlük demektir, isteklerimizin yerine gelmesi için yaratıcı yönlerimizi öne sürmek, liderlik etmek ve yeniliklerde bulunarak kendimizi rahatlatmak, kısaca ruhumuzun doyması anlamına geliyor. Saat 13:35 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, bizi bir şeylere zorlayan, endişeli düşünmemize yol açan fiziksel ve ruhsal anlamda yoran problemlerimizi geçmişe takılıp çözemeyiz. Onlar yaşandı ve bitti. Şimdi toparlanıp tüm gücümüzle kendimize özen göstermeli, yolumuzu çizmeliyiz. Biz önemliyiz. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal aktiviteler sırasında ya da sosyal ortamlarda katkılarınız ve yardımlarınızla dikkat çekebilir, çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

19 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal faaliyetleriniz esnasında ya da sosyal ortamlarda katkılarınız ve yardımlarınızla göz doldurabileceğiniz, bu kişilerle ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgimizi göstermekte zorlanmayacağımız, iştahımızın açık olabileceği bir gün. Sezgilerimiz kuvvetli, duygularımızı göstermek isteyebiliriz. Spritüel konular veya rüyalar önem kazanabilir. Ancak, gereğinden fazla iyimser olma ya da bazı şeyleri hafife alma riski söz konusu. Yüksek hayal gücümüz bir taraftan yaratıcılığımızı ve sanatsal yönümüzü arttırırken, bir yandan da hayallere dalmamıza neden olup, dalgınlıklara yanılsamalara veya unutkanlıklara sebep olabilir.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla daha kolay adapte olabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeminize gelebilir.

19 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bağımsızlık ruhunuzun derinliklerine kadar inmiş adeta. Bu durum çevresel ve aile içi ilişkilerinizi zedeleyebilir. Biraz yumuşak olmalısınız.

19 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

19 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüne yaratıcılığa dayalı çalışmalarınızla başlayacaksınız. Parasal konular hayatınızın merkezinde. Öğleden sonra çalışmalarınız artabilir,hayatınıza daha rahat kanalize olabilirsiniz.

19 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki enerjiyi hissedecek ve farklı bir atılımda bulunmayı arzu edeceksiniz. Fakat, şu sıralar gelişmeleri sakin bir biçimde gözlemek için gayret göstermelisiniz. İnatçı ve tartışmacı bir tavır içine girmekten kaçının.

19 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

19 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 46' 11" R
Ay
Başak
08° 57' 02"
Merkür
Koç
17° 33' 22"
Venüs
Koç
17° 30' 32"
Mars
Balık
21° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 43"
Satürn
Balık
15° 33' 00"
Uranüs
Boğa
21° 44' 01"
Neptün
Balık
28° 33' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 45"
Lilith
Başak
22° 07' 26"
True Node
Koç
15° 36' 34"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>