Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Neyin doğru, neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyecek birilerine danışmanız gerekebilir.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var.

İş yaşamınızda pek akıl yürütemediğiniz bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, bu önlemleri alanlara biraz itici gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili bilgilendirileceksiniz.

19 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:08 Merkür-Neptün olumlu görünümü, eş veyaortağınızın içinde bulunduğu hassas durum karşısında ona destek olmanız anlamına geldiği gibi, çevrenizle aranızdaki hassas iletişimin de simgesidir. Gün boyu vizyon arayışınız ön plandadır. Kimi zaman birilerinin sizin kadar hassas düşünmeyeceğini veya sizin hayallerinize pek önem vermeyeceklerini düşünebilirsiniz. Ancak burada kendinize olan inancınız ve güven duygunuz çok önemlidir. Siz eğer amaçlarınızın farkındaysanız hiç kimsenin size karşı durması mümkün değildir. Kaldı ki bu enerji, ailevi konulardan tutun da, eğitim vehayatınıza kadar geniş yelpazede kendinizi korumanız, kollamanız, sahip olduğunuz değerlerinizi muhafaza etmeniz yönünde size yardımcıdır. 20 Ocak saat:06:09-18 Şubat saat:20:18 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince kısıtlanmaktan pek hoşlanmayız. Finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Elimize para geçebileceği gibi harcamalarımız da artabilir. Ölçüyü kaçırmamakta yarar var. Bu bir aylık süreçte, işverenleriniz ve toplumsal ilişkilerinizde ölçülü, sabırlı ve bilinçli davranınız. Parasal konularda bütçenizi aşabilecek alışverişlerden kaçınınız. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

19 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplinli bir şekilde hareket ettiğin bir gün. Ertelediğin kararlarının arkasında durmaktan yanasın.

19 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem aklınız hem de içgüdüleriniz tüm gücüyle size yardım ederken sizin de buna iradeniz ve inancınızla destek vermeniz sizi bambaşka bir noktaya taşıyacaktır. Hedefinizi belirleyip harekete geçerseniz ileriye yönelik planlarınıza dair bir adım atmış olacak ve bu sayede kendinizi iyi hissedeceksiniz.

19 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Başkalarından yardım alabilirsiniz.

19 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikteve para konularında daha keyifli bir döneme ilerliyorsunuz. Kazançlarınızı artırabilirsiniz. Gelirlerinizi, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz. Ancak harcamalar konusunda eliaçık olabilirsiniz.

18 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda parasal konularda çok çabuk tepki verebilirsiniz. Hayatınızda güzel gelişmeler oluşurken esnek bir bakış açısı geliştirmek size çok şey kazandırabilir.

19 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki enerjiyi hissedecek ve farklı bir atılımda bulunmayı arzu edeceksiniz. Fakat, şu sıralar gelişmeleri sakin bir biçimde gözlemek için gayret göstermelisiniz. İnatçı ve tartışmacı bir tavır içine girmekten kaçının.

19 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

19 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 21' 43" R
Ay
Yay
13° 37' 22"
Merkür
Koç
16° 05' 13"
Venüs
Koç
27° 06' 54"
Mars
Balık
27° 17' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 25"
Satürn
Balık
16° 17' 32"
Uranüs
Boğa
22° 10' 04"
Neptün
Balık
28° 48' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 47"
Lilith
Başak
22° 59' 17"
True Node
Koç
15° 29' 55"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>