Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kıvrak Zekan Problemlerinden Üstün Geliyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Kalbiniz konusunda biraz kafanız karışmış olabilir. Bazı nedenlerden dolayı, düzenli bir şekilde atmadığını fark edebilirsiniz. Duygularınızı kontrol altına alamadığınızda, bu sizin için son derece sinir bozucu olabilir. İçinizde yaşadığınız bu çatışmadan ders çıkarmanız gerektiği açık. Belki de kalbiniz, zihninizin henüz fark edemediği bir şey biliyor olabilir.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Sivri tavırlarınla, çok abartılı ve sert tepkiler vermemeye çalışmalısın. Dediğim dedik bir moddasın. Eğer agresif biri yoluna engeller koymaya kalkarsa olaya hemen müdahale edeceksin. Fakat ne olursa olsun anlamsız çatışmalardan kaçın. Kendini kuvvetli bir şekilde ifade etmen gayet güzel ama bunu yaparken de başkalarına zarar verme. Cesur ol ama tartışmacı olma. Olumlu bir zihniyetle yaşananlara yaklaş.Bugün oldukça sosyal hissediyor olacaksınız ve alışılmadık bir şekilde dedikoduya ve şakaya açık olacaksınız. Arkadaşlarla buluşup havadisleri öğrenmenin tam zamanı. Birbirlerini tanımıyor olsalar da, bir süredir görmediğiniz insanları bir araya getirecek bir buluşma planlayın. Farklı arkadaş gruplarınızı birbirleriyle tanıştırmaktan, sıcak ve açık bir atmosfer yaratmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konuşup kendini ifade etme düşüncesi seni heyecanlandırabilir. Belki rahatsızlık duyduğun bir adaletsizlik söz konusu. Eğer çevrenden birine kötü davranıldığını düşünüyorsan, o kişiye karşı oldukça koruyucu olabilirsin. Bu konuda bir şeyler yapmak için kışkırtılabilirsin bile. Sen yine de yardım etmek isterken çok da ileri gitmemeye dikkat et. Birine yardım etmekle ait olmadığın bir meseleye burnunu sokmak arasında ince bir çizgi vardır.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerliyor. Yaşamdan keyif alma noktasında eksiklik hissedebilir, elinizde olanlardan çok olmayanlara odaklanarak keyfinizi kaçırabilirsiniz. Çocuk tarafınızı ortaya çıkarmaya, çocuklarla vakit geçirmeye çalışın.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik zekan olayları çok çabuk kavrayabilmen açısından etkili oluyor. Tercihlerin yalnız kendin için değil çevrendeki insanlar açısından da pozitiflik oluşturuyor. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin ailesini ziyarete etmek isteyebilirsin. Hem kendi ailen hem eşinin ailesi arasında adil olman sorunları çözüyor.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize soğuk ve mesafeli davranabilirsiniz. Nedenlerinizi açıklamayı tercih ederseniz sorunları daha kolay çözebileceksiniz. Bu sayede birbirinizin düşüncelerini ve hislerini daha iyi anlamış olacaksınız.

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızın gerektirdiği rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla dinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği sizi rahatlatacaktır. Ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hobileriniz ya da sevdiğiniz konularda araştırmalar yapmaya daha da hevesli oldunuz. Bu da kaçınılmaz olarak özgüveninizi yükseltecektir.

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fazla çalışmaktan kaynaklanan yorgunluğunuzun acısını başkalarından çıkarmamaya çalışın. Kendinizi ve diğer herkesi daha fazla strese sokmaktansa, işi bırakmanız daha iyidir.

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iç disiplininiz mükemmel gelişecek. Jüpiter’in Akrep’teki konumu, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişimi sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi  özellikle yüksek tutmak isteyeceksiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmak için büyük savaşımlar vermenize rağmen bir arpa boyu yol kat edemediğinizi düşünebilirsiniz. Dirençli olduğunuz takdirde, şimdiye kadar göstermiş olduğunuz çabanın karşılığını yakında almaya başlayacaksınız.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile konuşurken daha dikkatli davranmaya özen gösterin. Kariyerinizde mükemmelleşmek ve hedeflerinizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsunuz. Duygusal olarak her şey yolunda gidiyor.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ailesinden bazı insanlarla bir araya gelmeniz söz konusu. Size karşı kırıcı olabilirler, ama siz yine de sakin tavrınızdan ödün vermemeye çalışın. Özgüveninizin çok yüksek olduğu şu günlerde, kariyerinizle ilgili bazı büyük gelişmeler söz konusu. Ancak risk almaya yatkınlığınız ince düşünmeniz gereğini doğuruyor. Bir alacağınızın gecikmesi sizi bugünlerde biraz zorda bıraktı! Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 22' 22"
Ay
Akrep
27° 02' 45"
Merkür
Koç
26° 32' 36"
Venüs
Balık
21° 52' 17"
Mars
Balık
05° 08' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 23"
Satürn
Balık
13° 19' 33"
Uranüs
Boğa
20° 40' 18"
Neptün
Balık
27° 49' 00"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 21"
Lilith
Başak
19° 49' 13"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>