Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Koşullarını İyileştirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 40%

Bütün gün kafanızda nelerin olacağıyla ilgili çok ayrıntılı bir liste olsa da, işler kesinlikle bu şekilde ilerlemeyecek. Beklenmeyen olayların aniden meydana gelmesi muhtemel, bu nedenle bilinmeyen şeylere zaman ayırdığınızdan emin olun. Her ayrıntıyı hesaba katmaya çalışsanız da, hayatınızın her alanının kontrol edemezsiniz. Bu nedenle hayal kırıklığına uğramak yerine, yolunuza ne çıkarsa çıksın akışına bırakın.

Ruh haliniz kiminle bulunduğunuza ve içinde bulunduğunuz durumlara bağlı olarak şekillenebilir. Bir an uçurtma kadar yüksekte olabilir ve bir sonraki an ise çöplükler kadar aşağıda olabilirsiniz. Çok az ihtimalle bu işin ortası vardır. Bu zamanda sizin için önemli olan, kendinizi olumlu bir tutum geliştiren ve eldeki konulara yardımcıçözümleri getirebilenlerle şekillendirmektir.

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Hiçbir şeyin çözümüne destek olamıyor gibi hissediyor olabilirsin. Her şeyin herkes için huzurlu ve uyumlu gitmesini istiyorsun. Çatışan duyguların yarattığı fırtınanın ortasında kalmış gibisin. Hiçbir şeye konsantre olamıyorsun. Belki de zihnin ortalığı karıştırıyordur. İnsanlar senin yardımını istiyor ve ihtiyaç duyuyor ve sen de zorunda hissediyorsun; ama aynı zamanda, kaçmak ve kimseyi takmamak da istiyorsun...Bugünün anahtar kelimeleri güzellik ve romantizm. Hayatınızın bunlarla ilişkili yönlerinin gayet iyi gittiğini göreceksiniz. Aklınız normalden hızlı çalışıp her şeyi sünger gibi emiyor, dolayısıyla derin bilgiye olan susuzluğunuzu her zamankinden az çabayla giderebildiğinizi fark edebilirsiniz. Yaratıcı ruhunuz da macera arayışında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız işle ilgili bir değerlendirmeye tabi tutulacaksınız hoş sürprizlere hazırlıklı olun. En büyük övgüyü almanız, zam konusunun gündeme gelmesi, terfi etmeniz ya da akla gelebilecek her türlü ilerleme olası. Bu özgüveninizi epey yükseltecek ve günün geri kalanını muhtemelen kafanız bulutlarda geçireceksiniz. Ancak unutmamalısınız ki daha yüksek konum daha fazla sorumluluk anlamına gelir.

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu ve düşüncelerinizi bastırmanız ani çıkışlar sergilemenize neden olabilir. Aile ilişkilerinde anlık zıtlaşmalara, detaylara ve ufak meselelere takılmamalı. İç dünyanızda daha hassas olabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik zekân sana olayları çözümleyebilme yeteneği veriyor. Bu gün yaşam koşullarını iyileştirmek konusunda inatçı davranabilirsin. Fatura ödeme, banka işleri gibi aksaklıkları tamama erdiriyorsun. Evli bir Oğlak burcuysan eşinle birlikte toplumsal olaylara daha duyarlı hale gelebilirsin.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emekli olma ya da bazı çalışmalara ara verme düşünceniz varsa zihniniz bununla fazlasıyla meşgul olabilir. Yorulduğunuzun ve ama bir yandan da devam etme isteği kafanızı karıştırıyorsa zamanınızı bu iki seçeneği dengeleyecek şekilde yeniden planlayabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile içinde geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendinizi bu olaylar içinde fazla tutmamaya özen gösterin. Tamamlamak zorunda olduğunuz işlerinize yönlenmeniz sizi daha rahat hissettirebilir. İkili ilişkilerinizdeki tutumunuz gün içinde önem kazanacaktır. Güven aradığınız yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Akıcı koşullar oluşacaktır.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar her kararın getirisi ve götürüsü olacağını da unutmayın. İstikrarla her gün aynı istekte olmak sizi sonuca götürür. sabırlı olmalısınız.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle bir arada olmaktan, konuşmaktan, paylaşmaktan zevk duyabilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Beslenme ve mutfak işleri daha çok gündeminizde olabilir. Ancak telaşa kapılmamaya dikkat.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışmaktan tiksinebilir ve öz disiplinden yoksun hissedebilirsiniz. İş konusunda hiçbir şey istediğiniz gibi gitmiyor olmalı. Önce derin bir nefes alın ve neler yapabileceğinize bakın. Kendinize güvenmemeniz için hiçbir sebep yok!

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, bu konuda kendinizi savunmanız gereken noktada çok pasif kalabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aşk ilişkisi yaşadığınız insanı herşeyin üzerinde tutacaksınız. Onunla ilgili yeni şeyler de öğrenmeniz mümkündür. İletişim sırasında ona ne dediğinize dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, hoş bir ortam yaratma çabanız boşa gidebilir.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile baş başa vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmeniz için daha çok çalışmalısınız. Sizi sürekli inciten ve hayal kırıklığına uğratan inanları bir an önce hayatınızdan çıkarın.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili içinizde yaşadığınız ve açığa çıkarmadığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar olacak. Bu ortaklık sizi rahatlatabilir. Bir iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Son günlerdeki bazı gelişmeler sizi uyarmaya çalışıyor. Bugün işle ilgili çekişmelerden, tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Büyük emek harcayarak biriktirdiğiniz paranız hızla eriyor.

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 45" R
Ay
Oğlak
09° 23' 09"
Merkür
Koç
16° 30' 05"
Venüs
Koç
29° 32' 44"
Mars
Balık
28° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 55"
Satürn
Balık
16° 28' 15"
Uranüs
Boğa
22° 16' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 31"
Lilith
Başak
23° 12' 25"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>