Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Farklı Bir Bakış Açısına Sahipsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevgilinizin size söyleyeceği önemli bir şey olabilir. Bazen biraz dikkatiniz dağılıyor ve sevgilinizin ihtiyaçlarına her zaman kulak veremiyorsunuz. Bugün daha sevgi dolu olmaya çalışın. Partnerizinhayatında stresli zamanlar geçiriyor olabilir. Veya her şeyin yoluna gireceğinden emin olmak için biraz rahatlamaya ihtiyacı olabilir. Onu rahatlamak, onunla konuşmak ve yakınlaşmak için biraz zaman ayırın; böylece ilişkiniz daha da güçlenecek.

Bugün uzun vadeli hedefleriniz hakkında düşünebilir, gerçekten başarılı olmak için ne yapmanız gerektiğini çözebilirsiniz. Sabırsız hissediyor olabilirsiniz, çünkü kariyerin ya da maaşın istediğin yerde değil. Yolunuzdan vazgeçmeyin, çünkü bazen bu şeyler biraz zaman alabilir. Bu arada, bazı dersleri veya seminerleri takip etmek, coşkunuzun sürmesine ve onu tazelemeniz açısından size yardımcı olabilir.

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

Bugün enerjini ve vaktini genç insanlara ayırmak isteyeceksin. Merhametli ve oyuncul bir modda olacaksın, öyleyse çocuklarına bunu yansıt. Onlarla oyunlar oynayabilirsin. Eğer bir ebeveyn değilsen, yeğenlerini eve davet edebilirsin. Akrabalarının bir mola vermesini sağla ve birkaç saat de olsa onların çocuklarıyla ilgilen. Hayalperest ve ilgini yansıtabiliyor olman seni keyiflendirecek.Yaptığınız işle ilgili bir değerlendirmeye tabi tutulacaksınız hoş sürprizlere hazırlıklı olun. En büyük övgüyü almanız, zam konusunun gündeme gelmesi, terfi etmeniz ya da akla gelebilecek her türlü ilerleme olası. Bu özgüveninizi epey yükseltecek ve günün geri kalanını muhtemelen kafanız bulutlarda geçireceksiniz. Ancak unutmamalısınız ki daha yüksek konum daha fazla sorumluluk anlamına gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ihtiyacınız olan bütün gerçekleri bildiğinizden emin olabilirsiniz. Duygusal bakımdan oldukça iyi hissedeceksiniz ve üstesinden gelmek istediğiniz her işte büyük yol katetmek için içten gelen bu özgüveni kullanmalısınız. Aklınızın yaratıcı eğilimlerini keşfedebileceği hayal dünyasına kayıp gitmesine izin verin ve bunun tadını çıkarın. Yaratıcılık ve sezgi alemine doğru uçuşa geçmek için zemin olarak sağlam gerçekleri kullanmakta tereddüt etmeyin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yatırım, birikim, borçlar ve ödemeler gündeminizde olabilir. Finansal alanda iyileşme ve toparlanma sağlamaya çalışabilirsiniz. Aile üyeleriyle maddi yardımlaşmalar içerisinde olabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hareketli bir gün olabilir. Kendi işinin sahibi bir Oğlak burcuysan işini güven altına almak isteyebilirsin. Bakış açının arkadaşlarından farklı olması tepkilerinin yanlış anlaşılmasına neden olabilir. Ailen ile arandaki sorunları çözmek için iyimser bir bakış açısı yakalamaya çalışıyorsun.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne düşüncelerinizi somutlaştırmak adına harekete geçerek başlıyorsunuz. Konsantre olarak ilerlemek, planlarınızı zamanından önce tamamlamanıza olanak sağlayacaktır. İçinizde çözemediğiniz duygusal sorunları büyütmeyin. Hepsi yolunu bulacak.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan bazı insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Sabah saatlerinde almanız gereken kararlarda acele etmeyin. Gün içinde güçlü durmanız sizin lehinize olacaktır. Akşam saatlerinde yaşanabilecek ufak ev kazalarına karşı dikkatli olun.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle bir arada olmaktan, konuşmaktan, paylaşmaktan zevk duyabilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Beslenme ve mutfak işleri daha çok gündeminizde olabilir. Ancak telaşa kapılmamaya dikkat.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bekarsanız, bu durumu değiştirmek için çok aceleniz yok. Eğer değilseniz, siz ve partneriniz çok iyi anlaşıyor olmalısınız. Her iki durumda da her şey istediğiniz gibi gidiyor olmalı ve halinizden memnun olmalısınız.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz. Maddi kaygılardan uzak yaşamayı yeğleyen bir yapınız olduğunu biliyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için çabalıyorsunuz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tatilde de olsanız, vaktinizi özel hayatınıza ayırmayı da planlasanız, gününüz, işle ilgili çalışmalar yaparak geçebilir. İş hayatındaki her türlü konu, durum, plan veya hamle, tüm gün boyunca aklınızı kurcalayarak siziortamına yöneltebilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve ondan çok hoşlanacaksınız. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmek için daha fazla çalışmanız ve çabalamanız gerekiyor. Sağlığınıza daha fazla önem vermeye çalışın.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aile içindeki bir yenilik, bir değişiklik, evliler için sevinç ve mutluluk kaynağı olacak. Kalbi boş olanlar fazla ümitli olmadıkları bir yakınlaşmadan bugün mutlu işaret alacaklar. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir günü değerlendirin. Hiç beklemediğiniz birteklifi hayatınızı bir anda değiştirecek. Kısmetiniz gittikçe açılıyor. Son derece umutsuz olduğunuz bir para konusunda yakında bazı sevindirici gelişmeler var. Sağlığınız giderek düzeliyor.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>