Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Huzursuzluk Bitiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün sevgilinizle bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ya da genel olarak romantizm konusunda anlaşmazlığa düşebilirsiniz! Bazı karmaşık duygular geçirebilir, bir ilişkide yaşamanın ne demek olduğunu düşünebilir ve aşk hayatınızda ne istediğinizi merak edebilirsiniz. Bunlar dikkate alınması gereken önemli konular. Sadece şu anki sevgilinizle diyalog kurmayı kesin, çünkü size yardımcı olabilir.

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Duygularınla başa çıkmak konusunda zorlanabileceğin bir gün. Ne zaman bir şeylere başlamak istesen, birisi ya da bir şeyler, seni aklındakinden bambaşka şeylere başlamaya sevkediyor. Belki de bu çatışma sadece içsel olarak yaşadığın bir çatışmadır. Duygularını kağıda dökersen neler hissettiğini çok daha kolay görebilirsin...Gündelik aktivitelerinde daha aktif bir rol oynamak için uygun bir gün. Mesela bir konu hakkında sorumluluğu üstlenip çevrendekileri yönlendirebilirsin. İhtiyaç duyulan çözümleri üretmek için engin bilgilerini kullanabilirsin. İnsanların seni emir verici tavırlarla sindirmelerine izin verme. Sorumlulukları üstlenmek için ihtiyacın olan her şeye sahip olduğunu biliyorsun. O halde bir adım öne çık ve kendini duyur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, olumlu enerjilere sahipsiniz ve bundan da dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Özellikle ikili ilişkilerden yana herhangi bir sorun yaşamayacak olmanız da önemli. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Yoğunluk söz konusu ve sizin de bir şekilde buna ayak uydurmanız gerekiyor.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan dışı gündemleriniz olabilir. İletişim kazalarına karşı dikkatli olmalısınız. Sözleriniz ve tavırlarınız farklı algılanabilir. Geleceğe dair planlamalar yapacak ve isteklerinizin peşinden gideceksiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerin ile alakalı kaygılı davranışlarını arkadaşların fark ediyor. Sana rutinlerinde yardımcı olmak isteyebilirsin. Araları bozuk olan iki arkadaşını bir araya getiriyorsun. Aile içinde yaşanan huzursuzlukların son bulması içini rahatlatıyor. Maddi konularda bazı planlarını ertelemek durumunda olabilirsin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zaman kendinizi sınırlıyorsunuz. Bugün de sınırlarınızı kaldırmayı deneyerek bir milat yapabilirsiniz. Bugün bu kendinizde gücü hissedeceksiniz. Artık o adımı atmalısınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kafaca yaratıcı olabileceğiniz uğraşlar ve sizi duygusal açıdan yakın çevrenizde daha hassas ve verici kılabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda alıcı durumda kalmamız önemli olacak. Çek senet imzalamak, krediye girmek gibi sizden gidecek durumlar için uygun değil.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde insanlar olsa bile bugün kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Herkes farklı bir dünyada gibi görünebilir. Belki başkalarıyla ortak hiçbir noktanızın olmadığını düşünüyorsunuz, hatta en yakın hissettiğiniz kişilerle bile. Onlara gerçekte ne düşündüğünüzü veya hissettiğinizi söyledikten sonra sizin hakkınızda ne düşündüklerini öğrenebilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların gündem kazanması sınırlarınızı zorluyor. Ay’ın konumu, parasal konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlıyor. Bugün yapacağınız her türlü çalışmada kendi menfaatlerinizi koruma ihtiyacı içinde olacaksınız. 

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın geçmişteki çalışmalarınızın karşılıklarını almaya başlayabilirsiniz. Bu karşılıklar, maddiyatla ilgili olabileceği gibi, aşk ilişkisi, kariyer fırsatları veya zamanında yapılmış bir iyiliğin, zor zamanda aynı şekilde size de yapılması şeklinde ortaya çıkabilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissediyorsunuz, fakat uygun partner adayı bulamıyorsunuz. Geniş hayal gücünüz sayesindeyerinizde ortaya çok yaratıcı çalışmalar çıkarıyorsunuz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle başbaşayken, iki farklı davranış göstermesinin arkasındaki nedenleri anlayamıyorsunuz. Daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girin. Mesleğinizde imaj tazelemeye ihtiyacınız var. Fedakarlıklarınız ve yeteneklerinizin karşılığını bulması,ilişkileriniz içinde bunları iyi pazarlayabilmenizle doğru orantılı. Tokgözlülük, sizi hırslı kişiliklerin istismarına açık bırakıyor. Maddi konularla ilgili birtakım sorunlar canınızı sıkabilir. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 55" R
Ay
Oğlak
08° 44' 22"
Merkür
Koç
16° 29' 15"
Venüs
Koç
29° 29' 08"
Mars
Balık
28° 46' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 15"
Satürn
Balık
16° 27' 59"
Uranüs
Boğa
22° 16' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 22"
Lilith
Başak
23° 12' 05"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>