Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mücadele Gücün Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 90%

Çok görev odaklı bir insansınız ve için hayalini kurduğunuz "yapılacaklar" listesi sonsuza kadar gidiyor. Kişisel yaşamınızda her şeyin mükemmel şekilde ilerlemesini istediğiniz gibi aşk hayatınızda da harekete geçebilirsiniz. Tüm Oğlak burçları için önemli olan, ilişkilerde neler olacağını kontrol edemediğinizi öğrenmek. Bazen daha sempatik ve anlayışlı olmak ve kontrolü elden bırakmak gerekir. Bu konular bugün gündemde olabilir.

Hızını azaltın. Ateşe atlamadan önce düşünün. Sizin ihtiyatlı ve spontane olmak istediğiniz yerde içinizde bir çatışma meydana gelebilir, ancak iyi hazırlanmış planlarınıza sadık kaldığınızda işlerin daha iyi olacağını fark edeceksiniz. Bu senaryoyu özellikle ilişkileriniz ve tüm romantik karşılaşmalarınızda doğru olduğunu göreceksiniz. Eylemleriniz hakkında gerçekçi olun.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Hayatın bir film gibi. Dramatikleşme söz konusu çünkü hayatındaki kilit elementler şu an çok duygusal hareket ediyor. Aile üyelerin bazı sorunlarla boğuşuyor olabilir. Kaos her yeri sarmış gibi duruyor. Rahatla. Bunlar daha çok sadece bugünün enerjisi. Sakinleşip esnek kalmak en iyisi olacaktır. Bu şekilde karşına çıkan her güçlüğün bir şekilde üstesinden gelebilirsin.Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yaşamsal konulardan yana sizi zorlayabilecek bazı etkiler gündeme gelebilir. Gerginliklerin tamamen ortadan kaldırılması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum zaman zaman kafanızı karıştıracak olsa da doğru olana yönelmeye çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Canınızı sıkabilecek her şeyden biraz olsun uzaklaşmaya ihtiyacınız var.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevindirici haberler alabilir, kariyeriniz adına önemli adımlar atabilirsiniz. Hobileriniz üzerine eğitim almaya dair araştırmalar yapabilir, yaşama dair hedef ve amaçlarınızı belirlemek adına çabalayabilir, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne kadar işin konusunda edindiğin tecrübeleri tekrar değerlendirmen gerekebilir. Sorumlulukların artmış olsa da mücadeleyi elden bırakmıyorsun. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan farklı bir proje içinde yer almak için gönüllü olabilirsin. Planın olmadığı halde farklı organizasyonlarda bulunuyorsun.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ifade etmek isterken yanlış anlaşılmalara yol açmış olabilirsiniz. Seçtiğiniz kelimelerin hangi noktaya varacağını hesaplamadan konuşmak sizi yarı yolda bırakabilir. Daha özenli olmalısınız.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışmaların, konuşmaların, eğitimlerin olduğu hızlı bir gündesiniz. Gün içindeki bu hızlı tempo sizi sabırsızlaştırabilir. Yakın çevre ilişkilerde huzursuzluk olabilir. İşlerde yaşanan aksamalar yüzünden kaynaklanan sıkıntıyı, olumlu bir şekilde çözme yoluna gitmelisiniz. Sizi mutlu eden olaylar, keyiflenmenizi sağlayacaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle 45 yaş üstü Oğlak’lar bugünlerde kalp sağlıklarına dikkat ederlerse daha sağlıklı olabilirler. Sağlık herseyin başıunutmayın.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara ihtiyaç duyduklarında yardım etmekten çekinmiyorsunuz, bu da insanların sizinle ilgili sevdiği şeylerden biri. Ancak körü körüne yardım etmemeye dikkat edin. Yardımınıza gerçekten ihtiyacı olmayan biri bunu isteyebilir ve hayır diyerek paçayı sıyırabilirseniz, bunu yapmalısınız.

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz ama bu konuda daha esnek davranabilirsiniz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün ince işler peşinde koşacaksınız. Doğru yolu bulmalısınız.

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıcaklığınızın ve sempatikliğinizin üzerinizde olacağı bir gün geçireceksiniz. Bu sayede, ilişkileriniz de oldukça samimi ve sıcak bir havada devam edecektir. Resmiyetin ağır bastığı ilişkilerinizde bile rahat yaklaşımlar ve samimiyet gözlemleyebilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çok sosyal olacaksınız ve çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakacaksınız. İş yerinizde çok önemli bir karar vermeniz gerekecek. Hayatınıza bir tür fiziksel egzersiz dahil etmek isteyebilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Rahat, huzurlu ve mutluluklarla dolu bir gün geçireceksiniz. İhmal ettiğiniz bir iş, ya da bir sevdiğinizle daha yakından ilgilenmeniz için fırsat da var, değerlendirin. Kariyerinizle ilgili istekleriniz gerçekleşiyor. İş alanında yeni pozisyonlar ve iyi bir kariyerle ilgili karşınıza fırsatlar çıkacak. Para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi.

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 58"
Ay
Kova
26° 08' 16"
Merkür
Koç
17° 54' 30"
Venüs
Boğa
03° 44' 17"
Mars
Koç
01° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 35"
Satürn
Balık
16° 46' 08"
Uranüs
Boğa
22° 28' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 01"
Lilith
Başak
23° 35' 03"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>