Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Empati Yapabiliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 50%

Çok görev odaklı bir insansınız ve için hayalini kurduğunuz "yapılacaklar" listesi sonsuza kadar gidiyor. Kişisel yaşamınızda her şeyin mükemmel şekilde ilerlemesini istediğiniz gibi aşk hayatınızda da harekete geçebilirsiniz. Tüm Oğlak burçları için önemli olan, ilişkilerde neler olacağını kontrol edemediğinizi öğrenmek. Bazen daha sempatik ve anlayışlı olmak ve kontrolü elden bırakmak gerekir. Bu konular bugün gündemde olabilir.

Hızını azaltın. Ateşe atlamadan önce düşünün. Sizin ihtiyatlı ve spontane olmak istediğiniz yerde içinizde bir çatışma meydana gelebilir, ancak iyi hazırlanmış planlarınıza sadık kaldığınızda işlerin daha iyi olacağını fark edeceksiniz. Bu senaryoyu özellikle ilişkileriniz ve tüm romantik karşılaşmalarınızda doğru olduğunu göreceksiniz. Eylemleriniz hakkında gerçekçi olun.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Hayatın bir film gibi. Dramatikleşme söz konusu çünkü hayatındaki kilit elementler şu an çok duygusal hareket ediyor. Aile üyelerin bazı sorunlarla boğuşuyor olabilir. Kaos her yeri sarmış gibi duruyor. Rahatla. Bunlar daha çok sadece bugünün enerjisi. Sakinleşip esnek kalmak en iyisi olacaktır. Bu şekilde karşına çıkan her güçlüğün bir şekilde üstesinden gelebilirsin.Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaya çıkarmayı kafaya taktığınız bir sır mı var? Muhitinizde devam eden tuhaf olaylar ya da entelektüel bir bilmece olabilir. Her ne ise, gerçeği keşfetmeye kararlısınız ve kendinizi normalde yapmadığınız şeyler yaparken bulacaksınız. Soru sorarken fazla ısrarcı olmamaya dikkat edin. Arkadaşlarınız bundan hoşlanmayacak. Araştırma arzunuzu kitapları, gazeteleri ve interneti karıştırarak giderin. Böylece kimseyi kendinizden uzaklaştırmadan bilgi edinebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda önemli başarılar elde edebilir, başarı sağlayabileceğiniz yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Emek sarf ettiğiniz her konuda ilahi adalet çalışabilir, ödüllerinizi alabilirsiniz. Kendinize güvenmek ve isteklerinizde kararlı kalmak, yaşamın sizi desteklemesini sağlayacaktır.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlar tarafından sevildiğine şahit olabilirsin. Kariyer hayatındaki çıkmazların ortadan kalkmasında ailen etkili oluyor. Fikirlerin konusunda esnek olabilirsin. Empati yeteneğin gelişmiş. Bu nedenle çevren tarafından saygı görüyorsun. Kırmızıçizgilerin ihmal edilmediği sürece ılımlı davranıyorsun. .

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılarınız ve yeni fikirleriniz yöneticileriniz tarafından konuşuluyor olabilir. İş arkadaşlarınızla kurduğunuz diyaloglara ya da seçtiğiniz arkadaş çevresine dikkat etmelisiniz. Sizi destekleyen ve destekliyormuş gibi görünen insanlar arasındaki fark sizin için oldukça önemli olacaktır.

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal yatırımlarınızla ilgili belirsizlikler sizi yorabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu. Harcamalarınızla ilgili konularda kendinize sınır getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerde çözülmeler olabilir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yokluk bilinci hissettiğiniz bazı konular da akşam saatlerinde gün yüzüne çıkabilir. Zamanınızı dengede geçirin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sırf bir başkasını mutlu etmek için kendinizi değiştiremezsiniz. İnsanlar kalabalığa karşı direnmenin bencilce olduğunu düşünüyorsa, bu onların sorunu, sizin değil. Gerekirse önümüzdeki birkaç gün yalnız kalmaya hazır olun. Buna değecek.

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınızı ince detaylar üzerinde kuracaksınız. Ailenizin sizden beklediği yardımı yerine getirmek isteyeceksiniz. 

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızı işlerinize veya iletişimlerinize veremeyeceğiniz, ev ve aile ile ilgili konulara takılıp kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Evin dışında olduğunuz zamanlarda, içinizde bir yerlerde rahatsızlık veya huzursuzluk duyabilir, sürekli ailenizle birlikte evde kalmak isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte sevgi dolu bir gün geçireceksiniz. Finansal durumunuz giderek düzelmeye başlıyor ve kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Bugün arkadaşınızın sergileyeceği bir davranıştan dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde bir özgüven eksikliğiniz olabilir. Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde olmayın. İş ortaklığına girmek istediğinizi biri var. Öyle bir insana ümit bağlıyorsunuz ki yağmur olsa kimsenin tarlasına yağmaz! Kesin ve garantili bir söz almadan sakın yola çıkmayın, yaya kalırsınız. Masraflarınızı azaltma yolunu seçin. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor. Kilo almamak için beslenme sisteminizi gözden geçirin.

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 18' 04" R
Ay
Aslan
14° 38' 54" R
Merkür
Koç
28° 40' 34"
Venüs
Boğa
18° 38' 59"
Mars
Koç
10° 43' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 33"
Satürn
Balık
17° 43' 13"
Uranüs
Boğa
23° 10' 32"
Neptün
Balık
29° 18' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 10"
Lilith
Başak
24° 55' 39"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>