Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Birine bazı faydalı tavsiyeler sunabilirsiniz. Sezgisel bir doğanız var ve psikolojiyi konusunda iyisiniz. Şu anda bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri kişisel bir zorluk yaşıyor olabilir. Bu konuda onunla konuşmak ve bazı tavsiyeler vermek isteyebilirsiniz. Ses tonunuz ve üslubunuzla bu kişiye karşı destekleyici olun, onun ruhunu ve enerjisini canlandırmak hoşunuza gidecek.

Şu anda ailenizin üyeleriyle bağlantı kurmak için doğru ruh halinde olabilirsiniz. Bazen işe ve başka endişelere kendinizi çok kaptırıp ailenizle iletişim kuramadığınız için yakalanıyorsunuz. Ebeveynlerinizi çağırın ve onlarla uzun bir konuşma yapın. Ya da kardeşlerinizi ziyaret edin ve haberleri değiştirin. Ailenin diğer üyeleriyle enerjiyi paylaşmanın keyfine varacaksınız. Sizi gerçekten önemseyen insanlarla bağlantı kurmak iyidir.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Normale oranla çok daha fazla enerjin var. Yapılması gereken işler fiziksel kuvvet de zihinsel keskinlik de gerektirse, onlara kendine güvenerek yaklaş. Böyle ilerlediğin takdirde her şey sana daha kolay ve hızlı şekilde gelecek. Bu enerjiyi biraz da arkadaşlarınla sosyalleşerek ya da hobilerinle uğraşarak kullan. Sadece ciddi meselelere değil!Bugün ihtiyacınız olan bütün gerçekleri bildiğinizden emin olabilirsiniz. Duygusal bakımdan oldukça iyi hissedeceksiniz ve üstesinden gelmek istediğiniz her işte büyük yol katetmek için içten gelen bu özgüveni kullanmalısınız. Aklınızın yaratıcı eğilimlerini keşfedebileceği hayal dünyasına kayıp gitmesine izin verin ve bunun tadını çıkarın. Yaratıcılık ve sezgi alemine doğru uçuşa geçmek için zemin olarak sağlam gerçekleri kullanmakta tereddüt etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hala spirituel şeyler hakkında daha çok şey bilmen gerektiğini hissediyorsun. Bugün hayatının gidişatını düşünerek meditasyon yapabilirsin. Hayatının gittiği yön neresi? Mutlu musun ve kendini nereye ait hissediyorsun? Eğer hayatını doğru bir şekilde analiz edebilirsen, ihtiyacın olan cevaplara ulaşmak için gerekli şeyleri elde edebilirsin.

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bolluk ve bereket enerjileri hayatınızda hakim olabilir. Yaşamda sahip olduğunuz maddi & manevi değerlerin farkına varabilir, şükrederek ve paylaşarak yaşamınızdaki bolluğu arttırabilirsiniz. Gün içinde dalgınlık, dağınıklık ve dikkatsizlikler yaşayabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatında üzerine almış olduğun her türlü sorumluluğun üstesinden geliyorsun. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan eski sevgilin ile tekrara bir araya gelmek istiyorsun. Onu telefon ile arayabilirsin. Onunda gönlü sende olabilir. Ailene karşı iyi niyetini hiçbir zaman kaybetmiyorsun.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizle baş başa kalmak isteyebileceğiniz bir gün. Gerçekleştiremedikleriniz için kendinizi suçlayabilirsiniz. Unutmamalısınız bazen istemediklerimiz hayatımızın ortasında olabiliyor.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün konuşmalar, hareket ve iletişim açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken olayların çok yönlü versiyonlarını düşünün ama sezgilerinize de kulak verin. Ancak sesin egodan gelmediğine emin olun.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişki denkleminize biraz daha tutku katın ve son zamanlarda sönmüş olabilecek kıvılcımı yeniden alevlendirin. Kışkırtıcı olmaktan çekinmeyin. İlişkinizi ihtiyacı olan şey kesinlikle biraz şehvet!

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam kaliteniz yükseliyor. Farklı fikirler üreterek, ilginç organizasyonların ortaya çıkacağı ve sizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günlerin içindesiniz. Stresleri kaldırıp bir kenara koymalısınız.

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev bilincinizin sarsılmaktan oldukça uzak kalacağı, kendinizi tamamen işlerinize vermenizi sağlayacağı bir gün geçirebilirsiniz. Bu durum,çevresinde takdir toplayabilir ve üstlerinizden övgüler almanızı sağlayabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı daha açık ve dürüst olmaya özen gösterin. İş yerinizde çalışmalarınıza odaklanabilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi biraz mutsuz ve yalnız hissedebilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni heyecanlara açık olduğunuz bir gün. Anlayış, derin sempati ve nazik ruhunuz ilişkinizdeki özeni gösteriyor. Bu da birlikteliğinizi mutlu kılıyor. Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. İş hayatınızda bundan sonra oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olun. İş yerinde kimseyle tartışmamalı ve hakkınızı korumalısınız. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gereken bir dönem. Sık sık öfkeleniyorsunuz, bu durum fiziksel sağlığınızı da olumsuz olarak etkiliyor.

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>