Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül işlerindeki rahat karakteriniz, kalıcı bir ilişkiyi kaygı verici bir olasılık gibi görüyor. İlişkinin başındayken düşünmediğiniz şeyler, bu günlerde zihninizi sürekli meşgul edebilir.

Zengin referanslarınızın karşılığı olan kazanımlar içinde değilsiniz. Bugün çalışma arkadaşlarınızla çeşitli problemlerle ilgili olarak ortak çözüm arayışlarına girebilirsiniz.

Elinize nakit olarak geçmese de sağlam teminatları olan bir para, sizi kapsamlı planlara sevk edebilir. Küçük hisselerinizin olduğu yatırımlarınız var. Bunlarla ilgili kaygılarınız şimdilik yersiz.

Bunalım gibi algıladığınız sıkıntılarınızda abartılı duygusallıklar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacağınız bazı öneriler, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Akşam saatlerinde çok önem yüklediğiniz görüşmede bazı hayal kırıklıkları yaşayacaksınız. Birtakım kararlarınızı ağırdan almanız, kararsız biri olduğunuz şeklinde değerlendirilmiyor, bu konudaki endişeleriniz yersiz. Yoğun, ama huzurlu bir gün geçireceksiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay gün boyunca Balık burcunda hareketini devam ettiriyor. Bu hareketini sürdürürken harika kontaklar da kuruyor. Özellikle beklediğiniz bir haber varsa bugün olumlu olarak size ulaşabilir. Eğitim hayatınızda zirvede olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. İnsan iletişiminin hakim olduğu mesleklerdeyseniz hayalinizdeki şirketten teklif alabilirsiniz. Merkür ve Neptün kavuşumunun yaşandığı bugün aklınızdan geçenler bir anda gerçek olabilir. Sosyal yönünüzün de aktif olduğu bugün girdiğiniz ortamlarda ilgi çekebilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkat çekiyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Pratik ve akılcı çözümlerinle bugün girdiğin her ortamda fark yaratabilir, çevrendeki insanların dikkatini çekebilirsin. Bu zamana kadar attığın adımların artık sonucunu görmeye başlayacaksın. Bir süredir yanıt beklediğiniçin geri dönüş yapabilir, iletişim kurmaya çalışabilirsin. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, teknolojik aksaklıklar yetişmesi gereken projelerin gecikmesine neden olabilir. İlişkisinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, var olan ilişkini zedelememek için onun gönlünü almak isteyeceksin. Akşamüzeri katılacağın davette şahit olacağın konuşmalardan dolayı fikirlerini sorgulayabilirsin.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten beri dostluğuna inandığınız bir kişiye yaşadığınız bir olay üzerine mesafe koyabilir ve ondan uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Verdiğiniz bu kararın ne kadar iyi bir sonuç getireceğini ise ileriki günlerde tecrübe edinebilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündem içindesiniz. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalp kırıklıklarınızı bir kenara atıp yenilenmeyi de arzu edebilirisiniz. Söz konusu yenilik hayatınızın hangi alanına nüfus ederse o alana iyilik getirecek.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; romantik ilişkilerde kendini rahat ifade edebilir, uzun vadeli sözler verebilirsin. Duygularını söze ya da yazıya dökmek çok kolay olabilir, sevdiklerinle bir arada olacağın yolculuklar yapabilirsin. Olayları kontrol etmene gerek kalmadan lehine gelişmeler yaşanabilir.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu gerginlik, kendinden emin olamama, duyguların ve zihnin çatışması söz konusu. Finansal ve üretim konularında hassas davranmak önemli. Akşam üstü hayallerle hedefler uyuşmayabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki etkileşim dostlarınızla aranızdaki derin diyaloglara ışık tutar. Mistik, psişik eğitimlere katılabilirsiniz. Karma, psikoloji gibi soyut kavramlar ilginizi çeker. Koçluk eğitimleri verebilir, hayatla baş etmekte zorlanan insanlara kılavuzluk edebilirsiniz. Pek çok insanın duygusal dünyasına pozitif ışık katabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>