Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Güvenilir Birisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 50%

Son zamanlarda, günlük rutininiz konusunda halsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Ama bugün, alarm sizi aniden uyandıracak. Yardımınızın acilen gerekli olduğunu anlayabilirsiniz ve boşa harcayacak zamanınız yok. Tek bir iyi belirlenmiş hedefe tüm enerjinizi vermeniz gerek. Genellikle projeden projeye atlıyorsanız, bu sizin için bir değişiklik olacak.

Hem maddi hem de manevi yaşantınız şu sıralar mükemmel bir uyum içinde görünüyor. Kariyer hedefleriniz orada duruyor fakat siz onlara erişecek özgüveni kendinizde bulamıyor olabilirsiniz. Hayalgücünüz, sezgileriniz ve ilhamınız had safhada. Bugünkü kadar yüksek olmasalar da öyle olmaya da devam edecekler. Bu iki kutbu kaynaştırmak oldukça zordur fakat siz bunu başarmış gibisiniz. İlerlemeye devam edin!

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

İçgüdülerin hiç olmadığı kadar kuvvetli. Bazen şeyler hakkında yoğun kokular alıyorsun ama bunlara her zaman önem atfetmiyor ve dikkatini vermiyorsun. Bugün bu enerjiye sarıl. Birisi hakkında, bütünüyle içgüdüsel, bazı düşünceler geliştirebilirsin. Bu içsel rehberliğe güven ve buna göre hareket etmekten çekinme. Profesyonel yaşamında sana faydası dokunabilecek bilgiler ayağına gelmiş olabilir mesela!İlişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcı hayallerinizin peşinde koşun ancak gemideki gerçeklik polisine de dikkat edin. İnatçı bir kişiyle ya da hayatınızın çok iyi planlanmamış bir alanıyla biraz çatışma yaşıyor olabilirsiniz. Eyleme geçmeden önce iyice düşünün, yoksa kendinizi geri dönebileceğiniz herhangi bir imdat çıkışı olmayan bu hayaller dünyasında kaybolmuş halde bulabilirsiniz. Durumun olumlu taraflarına odaklanırsanız başarılı olacaksınız.

2 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işaretçi rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Yurtdışı gündemleri, taşınma ve seyahat planları ön planda olabilir. Geleceğe yönelik kararlarınız için bugün bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş grubunun değişken burcunda başlıyor. Uzun zamandır görüşmediğin kişiler ile iletişime geçebilirsin. Onlardan alacağın bilgiler seni şaşırtabilir.  Yakın bir arkadaşının sana olan güvenine şahit oluyorsun. Evli bir Oğlak burcuysan, maddi konularda eşine yardımcı olmak isteyeceksin.

2 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün üzerinize yansıtılan eleştirilere cevap verebilirsiniz. Bazı konularda haklıyken haksız duruma düşmemeye özen gösterin. Sağlıklı yaşam ve doğru beslenme adına atacağınız adımlar sizleri mental yorgunluktan çıkartacak. Kendinize değer verin. Sevdiğiniz birinden alacağınız destek sizi çok daha güçlü kılacak.

2 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularda kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konular tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu. Birlikte olduğunuz kişiyle olmak sizi rahatlatabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zıt burcunuzda gerçekleşen dolunay yer yer huzursuz hissetmenize neden olsa da kendi limitlerinizi hatırlamanıza yardımcı olabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bir amaç duygusu ve daha yüksek moral bekleyebilirsiniz. Hırs, çalışkanlık ve pek çok sıkı çalışma şimdi karşılığını verebilir. Yakında bunun doğurduğu avantajlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. 

2 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Bugün iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

2 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

2 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden ayrılma kararı almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. İş yerinizde üzerinize daha fazla sorumluluk alın ve herkese yapabileceklerinizi gösterin. Bugünü arkadaşlarınız ile birlikte geçirmek isteyeceksiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinize zarar vermemek için düşüncesiz davranışlardan vazgeçin. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken birçoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

2 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 32" R
Ay
Yay
20° 52' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 26"
Venüs
Koç
27° 48' 30"
Mars
Balık
27° 43' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 15"
Satürn
Balık
16° 20' 37"
Uranüs
Boğa
22° 11' 59"
Neptün
Balık
28° 49' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 43"
Lilith
Başak
23° 03' 01"
True Node
Koç
15° 28' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>