Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Alttan Almak İstemiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2021, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, sizin için müthiş bir gün, her konunun merkezine inerek özünü ele alabileceksiniz. Yüzeysel konuşmalar ve durumlar ile zamanınızı boşa harcamayın. Enerjiniz, bir şeylerde daha derin anlam göremeyenler için harcanamayacak kadar değerli. Daha derin meditasyonlar, yoğun konuşmalar ve tutkulu sevişme bugün ön planda. İçinizdeki tutkulu ve duygusal Afroditi ortaya çıkarın.

Bugün fırtınalı denizlerde gezinmek için analitik becerilerinize ve öz denetiminize güvenmeniz gerekecek. Ve stresden kaçmanın hiçbir yolu yoktur. Özellikle kariyerinizde veya çalışmalarınızda, karşılaşacağınız en kötü tuzak, kendi yeteneklerinizde şüphe etmeye başlamak olacaktır. Bu durum, öz güveninizi bir sınava tabi tutmanız için bir fırsat olacak! Sadece bu sınavı geçtiğinizden emin ol.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Oğlak oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Bugün kalabalık bir insan topluluğuyla vakit geçirebilirsiniz. Belki aile üyeleriniz büyük bir akşam yemeği için toplanıyordur. Ya da belki bir tür doğum günü, yıl dönümü ya da nişan kutlaması vardır. Kuzenlerinizle, kardeşlerinizle ya da diğer akrabalarınızla sohbet etme fırsatı bulabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle iletişim kurmak size iyi gelecek. Kuzenlerinizle ve eşinizin ailesiyle hayatınızda olup bitenleri paylaşın ve biraz yeğenlerinizle oyun oynayarak vakit geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerini ilgilendiren meseleler üzerine çeşitli kararlar alabilirsin. Bir şeylerin eksik olduğun farketmiş de olabilirsin; ya partnerinde ya da kendinde. Bugün bu farkındalığın üzerine yoğunlaşacaksın; fakat hiç de kolay birolmayacak. Konunun kökeni bağımsızlık ve özyeterlilik olabilir. İlk işin sorunun kaynağına inmek olmalı.

30 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle ilişkilerinizde doğru mesafeler içinde olmaya ve abartılı yakınlık & uzaklık halinden kaçınmaya özen gösterin. Size zarar veren ortamlardan, sizi aşağıya çeken insanlardan uzak kalmanız faydanıza olabilir.

30 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevren ile iletişiminde kopukluklar yaşanabilir. Hayatında tartışmalara daha fazla yer vermek istemediğin için alman gereken kararlar gündemine gelecek. Artık alttan almak istemiyorsun. Kendi işinin sahibi olan bir Oğlak burcuysan, işlerini büyütmek için bugün bankalar ile gerçekleştirmen gereken görüşmeler olabilir.

30 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirdiğiniz projelerin sizlere referans olması ile yeniteklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Enerjiniz başarılarınızı artıracaktır. Kaçan heveslerinize yeni başlangıçlar çok daha iyi gelecektir.

30 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni hedefler koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha fazla içine girip, başarılı olmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşayacağınız fikir çatışmaları keyfinizi kaçırabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde gerçeklerle yüzleşmek istediğiniz bir gerçek. Hayatınız için daha sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

30 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızın aniden boşalması hatta biraz ağlamanız yüksek olasılıklı. Bundan utanmamalısınız, her insan böyle anlar yaşayabilir. Uzun süre duygularınızı bastırmanızdan dolayı böyle ani patlamalar yaşıyor olabilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyor ve çalışmalarınızı mantık süzgecinden geçirerek, kişisel başarınızı perçinliyorsunuz. Bugün, birlikte olduğunuz insanlarla fikir alışverişi içinde olacaksınız. Kendinize yararlı olanları seçeceksiniz. 

30 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Oğlak; yeteneklerini kazanca çevirmek isteyebilir, gruplar içinde yapacağın çalışmalardan verimli sonuçlar alabilmek için girişimlerde bulunabilirsin. Ayrıca aşk hayatında geleceğe dair kararlar almanı gerektiren, olayları farklı bir gözle değerlendireceğin durumlar söz konusu olabilir.

30 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte heyecan verici anlar geçireceksiniz ve birbirinize yeniden aşık olacaksınız. Finansal durumunuzu kontrol altına almaya çalışın. Uyku saatlerinizde bazı değişiklikler yapın.

30 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Kısa sürede her şey yoluna girecek. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

30 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 57' 41" R
Ay
İkizler
16° 18' 42" R
Merkür
Koç
23° 46' 25"
Venüs
Boğa
13° 07' 12"
Mars
Koç
07° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 23' 17"
Uranüs
Boğa
22° 54' 53"
Neptün
Balık
29° 11' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 12' 00"
Lilith
Başak
24° 25' 45"
True Node
Koç
15° 11' 47"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>