Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Seçim Yapacaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün başkalarının ilgisini çekme havasında olacaksınız, konuşma ve yazma yetenekleriniz artacak. Bir sunum yapıyorsanız veya yeni bir müşteriye ulaşmaya çalışıyorsanız, olayları kendi lehinize çevirmek için doğru şeyleri söyleyebileceksiniz. Kişisel hayatınızda, iki tarafı da etkileyen konular hakkında arkadaşlarınızla güzel sohbetler yapabilirsiniz. Sevgiliniz de seninle iletişim kurmaktan keyif alacak.

Hayatta gelişimi devam eden birisisiniz. Ama bu konuda hepimiz öyleyiz! Bugünün gezegensel yönleri, kendi benzersiz armağanlarınızı takdir etmeye odaklanmanızı tavsiye ediyor; kendinizi, ve olduğunuz gibi kabul etmeniz konusunda cesaret bulacaksınız. Mükemmellik diye bir şeyin olmadığını hala anlayamadınız mı? Kendinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz, ama gerçekten ve gerçekten "olduğunuzu" düşünüyorsanız, o zaman hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. Siz olduğunuz gibi harikasınız. Bunu sizin dışınızda herkes biliyor.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Bedenine dikkat etmek için uygun bir gün. Sağlıklı gıdalar tüketip düzenli olarak egzersiz yapıyor musun? Bunu gerçekleştirmek elbette zorlayıcıdır. Ama şu anda yorgunsun ve düzgün bir sağlık kontrolü senin için her şeyden çok daha önemli. Kendi sağlığına yönelmelisin. Vitaminlerini al veya vücudunu dengeye getirecek bitkiler tüket. Yürüyüşe çık, üzerine bastığın toprağı hisset.Eğer hala bir aileye sahip olacak kadar şanslıysanız, ebeveynleriniz bugün hayatınızda çok güçlü bir şekilde var olabilir. Eğer yakınlarda yaşıyorlarsa onları ziyaret edebilirsin. Onlarla akşam yemeği yemek ve en son haberleri paylaşmak için iyi bir zaman olabilir. Ya da daha uzakta yaşıyorlarsa onlarla telefonda konuşabilirsin. Şimdi seni özlüyor olabilirler, bu yüzden onları görmezden gelmeyin! Onlarla yeniden bağlantı kurmak için bazı espriler ve bazı komik hikayeler anlatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

26 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki gündemlere daha gerçekçi bakabilir, fayda odaklı değerlendirebilir ve konuları somut yanlarıyla ele alabilirsiniz. Detayları gözden kaçırarak hareket etmeyin.

26 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. İş yerinde beklemediğin sürpriz terfi haberi ile karşılaşabilirsin. Evindeki eski eşyalarını gözden geçirmek, aralarında seçim yapmak isteyeceksin. Düzenli olarak yardımda bulunduğun bir kuruluşa, bugün yardım edebilirsin. Tatil planları gündeminde yer alacak.

26 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafızanız anılarınızı canlandırabilir. Bu durum enerjinizi düşürebilir. Güvendiğiniz bir dostunuzla bazı konuları paylaşmak keyfinizi yerine getirebilir. Günlük hayatınız yeterince yorucuyken ruhsal olarak da kendinizi daha fazla yormayın.

26 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Bugün farklı konuların üzerine eğilebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız planlarda zorlanabilirsiniz. Bazı konuları gözden geçirmenizde fayda var. Hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde olayları net göremeyebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar tutumlu ve ne istediğini bilen halleriniz ile aile içerisindeki sevgi ve saygıyı üzerinize toplayacaksınız. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız.

26 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışında hayattan daha fazla keyif alacağınız bir gün olabilir. Ancak iletişim ve haberleşmeden kaynaklanabilecek aksilikleri göz ardı etmemelisiniz. Güçlü kişilerle karşı karşıya gelebilir, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yan yana gelen Venüs ve Güneş ev ve aile ortamınıza güzellikler katmanıza yardımcı olabilir. Dekorasyona para harcayabilirsiniz. Pozitif bakış açınızla ailenizi etkileyebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cesaret edemediğiniz konularda bugün kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Aslında o kadar korkmanıza gerek olmadığını anlayacak ve rahatlayacaksınız. Artık kimse size engel olamaz çünkü en büyük engelleri -zihninizdekileri- kaldırdınız. 

26 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yürütmekte olduğunuz faaliyetleri gizli tutmayı uygun bulabilirsiniz. Tasarılarınızı, görüşlerinizi ya da düşüncelerinizi, daha tam olarak netleşmeden çevreyle paylaşmak istemeyebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden ayrılma kararı almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. İş yerinizdeki herkese becerilerinizi ve yaratıcılığınızı gösterin. Negatif duygulardan kurtulmaya çalışın ve etrafınızı neşeli insanlar ile kuşatın.

26 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız biraz canlılığını yitirmiş gibi. Her şeye rağmen birbirinizde bulmuş olduğunuz değerleri yeterli görüyor, başkalarında kolay, kolay bulamayacağınızı düşünüyorsunuz. Günlük işlerin yanı sıra, aniden çıkan beklenmedik gereksinimler bunalmanıza neden olabilir. Hiç değilse, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Parasal açıdan şanslı bir gün. Her stres anında midenizdeki problemin tekrar patlak vermesi günlük yaşantınızı ciddi şekilde etkiliyor. Yediklerinize biraz daha dikkat.

26 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>