Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zorlanacaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün başkalarının ilgisini çekme havasında olacaksınız, konuşma ve yazma yetenekleriniz artacak. Bir sunum yapıyorsanız veya yeni bir müşteriye ulaşmaya çalışıyorsanız, olayları kendi lehinize çevirmek için doğru şeyleri söyleyebileceksiniz. Kişisel hayatınızda, iki tarafı da etkileyen konular hakkında arkadaşlarınızla güzel sohbetler yapabilirsiniz. Sevgiliniz de seninle iletişim kurmaktan keyif alacak.

Hayatta gelişimi devam eden birisisiniz. Ama bu konuda hepimiz öyleyiz! Bugünün gezegensel yönleri, kendi benzersiz armağanlarınızı takdir etmeye odaklanmanızı tavsiye ediyor; kendinizi, ve olduğunuz gibi kabul etmeniz konusunda cesaret bulacaksınız. Mükemmellik diye bir şeyin olmadığını hala anlayamadınız mı? Kendinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz, ama gerçekten ve gerçekten "olduğunuzu" düşünüyorsanız, o zaman hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. Siz olduğunuz gibi harikasınız. Bunu sizin dışınızda herkes biliyor.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Bedenine dikkat etmek için uygun bir gün. Sağlıklı gıdalar tüketip düzenli olarak egzersiz yapıyor musun? Bunu gerçekleştirmek elbette zorlayıcıdır. Ama şu anda yorgunsun ve düzgün bir sağlık kontrolü senin için her şeyden çok daha önemli. Kendi sağlığına yönelmelisin. Vitaminlerini al veya vücudunu dengeye getirecek bitkiler tüket. Yürüyüşe çık, üzerine bastığın toprağı hisset.Eğer hala bir aileye sahip olacak kadar şanslıysanız, ebeveynleriniz bugün hayatınızda çok güçlü bir şekilde var olabilir. Eğer yakınlarda yaşıyorlarsa onları ziyaret edebilirsin. Onlarla akşam yemeği yemek ve en son haberleri paylaşmak için iyi bir zaman olabilir. Ya da daha uzakta yaşıyorlarsa onlarla telefonda konuşabilirsin. Şimdi seni özlüyor olabilirler, bu yüzden onları görmezden gelmeyin! Onlarla yeniden bağlantı kurmak için bazı espriler ve bazı komik hikayeler anlatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer hala bir aileye sahip olacak kadar şanslıysanız, ebeveynleriniz bugün hayatınızda çok güçlü bir şekilde var olabilir. Eğer yakınlarda yaşıyorlarsa onları ziyaret edebilirsin. Onlarla akşam yemeği yemek ve en son haberleri paylaşmak için iyi bir zaman olabilir. Ya da daha uzakta yaşıyorlarsa onlarla telefonda konuşabilirsin. Şimdi seni özlüyor olabilirler, bu yüzden onları görmezden gelmeyin! Onlarla yeniden bağlantı kurmak için bazı espriler ve bazı komik hikayeler anlatın.

27 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki gündemlere daha gerçekçi bakabilir, fayda odaklı değerlendirebilir ve konuları somut yanlarıyla ele alabilirsiniz. Detayları gözden kaçırarak hareket etmeyin.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ifade etmekte zorlandığın bir gün olacak. Yakın çevren ile olan iletişiminde yanlış anlaşılmalara karşı hazırlıklı olman gerekebilir. Aile büyüklerinden yardım isteyeceğin konular gündemine gelecek. Dişlerindeki hassasiyet problemi akşam saatlerinde kendisini iyice hissettirecek.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile kurmak ya da ilişkinizi ciddiyete taşımak için fiili bir girişimde bulunabilirsiniz. Zamanının geldiğini düşünerek partnerinizle geleceğinizi inşa etmek isteyebilirsiniz. Şayet bu durumlarla alakanız yoksa bualanınızda önemli bir yeni girişim olarak tanımlanabilir. Ayrıca bugün sağlıklı bir beslenmeye geçmeyi tercih edin.

27 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha kreatif ve yeni imkanlara daha açık olabilirsiniz. Eğitsel bir konu, zihinsel açıdan meşgul bir gün sizi hareketli kılmakta.

27 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza denge ile huzur getirebileceksiniz. Yeni farkındalıklar size daha iyi hissettirecek ve rahatlama getirecek.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre ve kardeşlerden güçlü destek alabileceğiniz, iletişim konusunda kendinizi en iyi ve güçlü şekilde ifade edeceğiniz bir zamanda bulunmaktasınız. Buradagörüşmeleriniz de olumlu geçer ancak iletişim konusunda her kelimenizi seçmenizde fayda olacaktır. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde sevgiyle iletişim kurabilir, olumlu haberler ve davetler alabilir, ilişkilerinizi en iyi hissettirecek şekilde geliştirebilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bırakın büyük konuları, ne yiyeceğiniz konusunda bile karar vermekte çok zorlanıyorsunuz. Biraz meditasyon yapmak zihninizin dinginleşmesine yardımcı olabilir. Kendinize biraz zaman ayırmalısınız.

27 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için, farklı yöntemlerle çalışıyorsunuz. 

27 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların yaptıklarınızı eleştireceğinden veya planlarınızı bozmaya çalışacağından korkabilirsiniz. Bu nedenle, her türlü işinizi kimseye sezdirmeden yapmak istemeniz mümkündür. Yapacağınız çeşitli görüşmeleri bile gizli tutmaya eğilim gösterebilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif enerjiniz ile çevrenizdeki insanları adeta büyülüyorsunuz. İş yerinizde ortaya çıkan problemleri kolay bir şekilde çözüyorsunuz ve herkese yardımcı oluyorsunuz. Bazen tek ihtiyacınız olan şey, olaylara başka bir açıdan bakmaktır.

27 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelin. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Maddi konulardaki iyimserliğiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açıyor. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok.

27 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 48' 50" R
Ay
İkizler
14° 11' 24" R
Merkür
Koç
23° 37' 26"
Venüs
Boğa
12° 55' 54"
Mars
Koç
07° 10' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 48"
Satürn
Balık
17° 22' 35"
Uranüs
Boğa
22° 54' 21"
Neptün
Balık
29° 11' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 31"
Lilith
Başak
24° 24' 44"
True Node
Koç
15° 12' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>