Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Şans Senden Yana Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 100%

Yeni bir sosyal grup keşfedebilirsiniz. Örneğin, bir atolyeye katılabilir ve oradaki diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz. Telefon numaranızı vermek ve yeni arkadaşlıklar kurmaktan korkmayın. Her zamanki arkadaşlarınızdan daha farklı olan insanlarla etkileşimde olmak hoşunuza gidecek. Gerçekten mutlu olmak için sürekli bir sosyal hareketliliğe ihtiyacınız var. Oğlak ler her türden insanı sever, bu yüzden kapınızı yeni yüzlere açın.

Etrafınızda çok fazla gürültü ve heyecan olduğu zaman işinize konsantre olmakta büyük zorluk çekiyorsunuz. Bugün işlerinizde verimli olmak için sessizliğe ihtiyacı olan herkes için mükemmel bir gün! Son birkaç gün oldukça stresli olduğu için bir süredir böyle bir günü bekliyor olabilirsiniz. Bugün en zor problemlerle bile başa çıkabilmelisiniz. İhtiyacınız olan tüm sakinlik ve sessizlik mevcut!

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Eğer bir süredir anaakım olmayan felsefi ve dini fikirler ilgili çekmekteyse, günün enerjileri bu ilgi alanını eyleme dökmek için muhteşem bir zaman olduğunu söylüyor. Neden astroloji, yoga veya Sanskrit dersi almıyorsun? Bu alanlardan biri hoşuna gidebilir, hiç olmazsa şimdilik.Yakın ilişkilerini ilgilendiren meseleler üzerine çeşitli kararlar alabilirsin. Bir şeylerin eksik olduğun farketmiş de olabilirsin; ya partnerinde ya da kendinde. Bugün bu farkındalığın üzerine yoğunlaşacaksın; fakat hiç de kolay birolmayacak. Konunun kökeni bağımsızlık ve özyeterlilik olabilir. İlk işin sorunun kaynağına inmek olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularla bağlantılıgörüşmeleri, anlaşmalar gündeme gelebilir. İmzalar atabilir,görüşmelerinde lehinize sonuçlar sağlayabilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysan, hiç beklemediğin bir yerden destek gelebilir. Ay, bugün hava burcunda hareket ederken, kariyerinde şans senden yana olacak. Sosyal medyada geçmişe oranla daha fazla paylaşım yaptığını fark edeceksin. Kardeşi olan bir Oğlak burcuysan, sorumlulukları hakkında uzun soluklu konuşmalar gerçekleştirebilirsin.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi bir konuda yeniden başlamak için harika bir gün olacaktır. Yaşam içerisindeki isyanlarınız sizleri olumsuz etkileyerek performansınızı düşürmesin. Rekabet içerisinde olmanız gerekmiyor. Gereksiz ego savaşlarına girmeyin.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda ortaklı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için ilerleme kaydetmek için sıkı çalışma içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz ön plana çıkabilir. Yaratıcı koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde daha keyifli programlar için sevdiklerinizle birlikte olmayı tercih edebilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin sıkılmasını istemiyorsanız onu tanımayı hedeflemeli ve hem kendinizi hem de partnerinizi mutlu etmek için çaba göstermelisiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hareketlerinizin bencillik kaynaklı olduğunu kendinize itiraf etmelisiniz. Böyle davranarak kimden intikam almaya çalışıyorsunuz? Kimsenin canını yakmamaya ve çocuk gibi davranmamaya başlamasınız. Siz bu kadar öfke yanlısı bir insan değilsiniz. Bunu kendinize hatırlatın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars, iç dünyanızı ortaya çıkarıyor. Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili çeşitli faaliyetleriniz konusunda daha hassas ve dikkatli olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yakın geçmişteki gelişmeler sizi son derece motive etmiş ve size büyük bir dayanıklılık ve şevk vermiş olabilirler.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz zorlu zamanlardan geçiyorsa, bazı konularda daha anlayışlı davranmaya çalışın. İş hayatınız ve kariyeriniz hakkında düşünmek için kendinize zaman ayırın. Etrafınızı pozitif insanlar ile kuşatın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal beraberliğinizde ara sıra geçirdiğiniz irili ufaklı sarsıntıları doğal karşılaşıyorsunuz. Bu davranmanız da ilişkinize huzur veriyor. İşinizle ilgili alacağınız bir haber, gününüzün kötü geçmesine sebep olacak. Akşama doğru haberin asılsız olduğunu öğrenip, rahat bir nefes alacaksınız. Önemsemediğiniz küçük harcamalar bir araya toplanınca bütçenizi sarsacak boyutlara ulaşıyor. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa kendinizi bir doktora göstermelisiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 04' 32" R
Ay
İkizler
17° 56' 42" R
Merkür
Koç
23° 53' 24"
Venüs
Boğa
13° 15' 55"
Mars
Koç
07° 22' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 38"
Satürn
Balık
17° 23' 50"
Uranüs
Boğa
22° 55' 18"
Neptün
Balık
29° 11' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 23"
Lilith
Başak
24° 26' 32"
True Node
Koç
15° 11' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>