Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Beklediğin Gelişmeler Kapıda Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 100%

Bir şeyler öğrenmeye konsantre olabilirsiniz. Örneğin, borsada çalışıyorsanız ve yatırımla ilgili teorileri sünger gibi emiyor olmanız muhtemel. Bazı araştırmalar yapabilir ve yeni teoriler öğrenirken heecanlanabilirsiniz. Ya da size ilham veren bahçecilik veya fitness gibi bir hobileriniz olabilir. Gerçekten sevdiğiniz bir şeyi yapmak için zaman ayırın, böylece ruhunuz beslenecektir.

Yaklaşık bir hafta önce, mali durumunuzla ilgili bazı kötü haberler almış olabilirsiniz. Bugün muhtemelen, tüm ay boyunca bu sorunların üstesinden gelmek için isteyebileceğiniz en iyi gün. Bu durumdan kazanan olarak çıkmak istiyorsanız, olaylara genellikle sizin yaptığınızdan farklı bir açıdan yaklaşmanız gerekebilir. Ama içiniz rahat olsun! İşler muhtemelen yoluna girecek!

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

İçinde depolanmış büyük miktarda yaratıcı enerji var. Kendine söz verdiğin gibi, bir kısmını çıkarmaya başladın mı? Bu yaratıcı döngü önümüzdeki aya dek sürecek. Bu vakti değerlendirmelisin. Beyninin öteki kısmını değişim için kullanmalısın. Skeç çalış, fırçalarla boyalarla uğraş, kurmaca öykü yaz. Yeter ki bir şeyler üret. Her ne formda olursa olsun, küçük bir yaratı eylemi, beyninde önemli kapılar açacaktır.Bugün etrafınızdaki insanlar size normalde olduğundan çok daha ciddi görünebilir. Bir günlüğüne de olsa onlardan uzaklaşmaya karar verebilir, saklanabilirsiniz. Mesela öğle saatinde bir filme gidebilirsiniz. Ama izlemek istediğiniz filmi bulamayacaksınız… Durumların ciddiyetinden kaçmaya çalışmayın, belki siz kaçmaya çalıştığınız insanlardan çok daha ciddi olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kalabalık bir insan topluluğuyla vakit geçirebilirsiniz. Belki aile üyeleriniz büyük bir akşam yemeği için toplanıyordur. Ya da belki bir tür doğum günü, yıl dönümü ya da nişan kutlaması vardır. Kuzenlerinizle, kardeşlerinizle ya da diğer akrabalarınızla sohbet etme fırsatı bulabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle iletişim kurmak size iyi gelecek. Kuzenlerinizle ve eşinizin ailesiyle hayatınızda olup bitenleri paylaşın ve biraz yeğenlerinizle oyun oynayarak vakit geçirin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle ilişkilerinizde doğru mesafeler içinde olmaya ve abartılı yakınlık & uzaklık halinden kaçınmaya özen gösterin. Size zarar veren ortamlardan, sizi aşağıya çeken insanlardan uzak kalmanız faydanıza olabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş, Satürn’e 60’lık yapacak. Sabah saatlerinde gelecek haberler, sende olumlu etki oluşturacak. Duygusal hayatında yaşanacak gelişmeler, uzun süredir beklediğin gelişmelerin habercisi olabilir. Kardeşi olan bir Oğlak burcuysan, kardeşinin hayatındaki sorunlarla yakından ilgilenmek isteyeceksin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda yaşadığınız gerginlikle ilişkinizde farklı yansımış olabilir. Kendi içinizde çözmeye çalıştığınız her şey aslında daha önce karar vermenizi bekleyen olaylarmış gibi geliyor olabilir. Yeni bir ilişkiye doğru adım adım yürüyebilirsiniz. Cesaretinizi toplayarak yeniliklere doğru ilerlemeniz gereken bir gün.

31 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi gelecek beklentileriniz oluşturabilir. Yaptığınız planlarda değişiklikler meydana gelebilir. Bu durum keyfinizi kaçırabilir. Kişisel olaraktan kendinizi dönüşüm içinde hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunu konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

31 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle herkesle uyum içerisinde olacağınız bugünlerde çevrenizi de genişletebilirsiniz. Aşk hayatınızda yenilikler gündeme gelebilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

31 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı insanlar tarafından sabrınızın sınanacağı bir gündesiniz. Ancak bu olay yerini terk edip gitmeniz gerektiği anlamına gelmez. Sizin hakkınız olanı almadan hiçbir yere gitmemelisiniz. Sakın korkaklık yapmayın!

31 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için, farklı yöntemlerle çalışıyorsunuz. 

31 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuların ön plana gelmeye başladığı bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Alışverişe çıkarsanız, büyük masraflara girmemeye çalışın. Satın aldığınız şeylere gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını doğru değerlendirmelisiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızdaki sorunları çözeceksiniz ve birlikte harika anılar biriktireceksiniz. İş yerinizde yoğun bir gün geçirseniz bile enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin. Beslenme programınızda bazı değişiklikler yapmanızın zamanı geldi.

31 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle problemlerinizde, anlayışlı davranmayı deneyin. Dostlarınızın önerileri, sıkıntılarınızdan kurtulmanızda etkili olacak. Bugünlerde ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. İstemeden de olsa dostlarınızı ihmal etmek, canınızı sıkabilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz, hakkınızı koruyun. Gayet sağlıklı ve dinç olduğunuz bir dönemdesiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 35' 58" R
Ay
İkizler
25° 22' 12" R
Merkür
Koç
24° 25' 58"
Venüs
Boğa
13° 55' 55"
Mars
Koç
07° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 18"
Satürn
Balık
17° 26' 18"
Uranüs
Boğa
22° 57' 11"
Neptün
Balık
29° 12' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 07"
Lilith
Başak
24° 30' 08"
True Node
Koç
15° 08' 06"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>