Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Özgüvenin Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün kendinizi çok duygusal insanlarla uğraşırken bulabilirsiniz. Ailenizi ya da kardeşinizi ziyaret edebilirsiniz. Bir aile toplantısında, bazı yoğun duygusal anlar yaşanabilir. Ne söylendiğine dikkat edin, çünkü önemli. Bugün havayı yumuşatmak ve bir şeyleri derinlemesine incelemek için bir fırsat olacak. Sevgi ve sabırla kalpler açılacak ve iyileşme süreci başlayacak.

Bugün, gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin gevşemek ve temel olarak hiçbir şey yapmamak olduğu bir gün olsa da, yapabilecek gibi hissetmeyebilirsiniz. İçinizden bir ses çalışmanızı söylüyor. Dolabınızı temizleme, evinizin etrafındaki peyzajı yeniden yapma veya pencerelerinizi silme isteği duyabilirsiniz. Bu görevleri bir kenara koyun. Kendinizi el emeğine zorlamak, bugün gibi bir günde devam etmenin yolu değildir. Eğer bu enerjiyi bir şeye aktaracaksanız, eğlenceye aktarın. Bunu hakediyorsunuz.

Bugün bir başkası için kendi gündeminizi bir kenara koyabilirsiniz. bunu kendi çıkarınızdan çok bir arkadaşınız için yapsanız da gününüzü ev işleriyle geçireceksiniz gibi görünüyor. Alet edevat kutusu gün boyu işinize yarayabilir. Gün ortasında, günü bu şekilde geçirdiğiniz için biraz canınız sıkılabilir, siniriniz bozulabilir. Fakat sıkı bir şekilde çalışıp geri kalan tüm işleri bitirin. Daha sonra kendinizi dışarı çıkarak ödüllendirebilirsiniz.

Günün ateşli enerjisi, demlenmeye bıraktığın projeleri artık tüketebileceğinin haberini veriyor. Harekete geç. Geri planda kalmak yerine sahnedeki yerini al. Hareket için yeterli yakıtın var ve kalkış için hazırsın. Tek yapman gereken moturu çalıştırmak. Duyguların gücünü, seni yıldızlara taşıyacak güçlü bir destek olarak kullan.Muhtemelen dışarıdan oldukça iyi görünüyorsunuz fakat duygusal olarak o kadar da çekici hissetmiyor olabilirsiniz. Bugüni aynaya bakıp Frankenstein'ın canavarını görmüş gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir. Bugün kendinizi şımartmak için muhteşem bir gün. Cilt bakımı ya da masaj yaptırın ve başlamışken, saunaya ya da jakuziye de girin. Kendinize meyveli buzli bir içecek ısmarlayın. O zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Enjoy!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içerisinde dinlenmek ve haftaya daha iyi bir enerji toplayarak başlamak sana daha iyi gelebilir. Bir şeyleri bir gün ertelemen sana zarar ettirmeyecek. Bugün kafanı toparlamaya yönelik hareketlerde bulunabilirsin.

2 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve partneriniz ile birbirinizi çok seviyorsunuz. Finansal olarak iyi bir durumda olmasanız bile moralinizi bozmamalısınız. Gün boyunca kendinizi çok neşeli hissedeceksiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişimin için vakit ayırdığın eğitimlerin faydasını göreceksin. Bugün burcunda Yeniay gerçekleşecek. Kendi işinin sahibi olan bir Oğlak burcuysan, işlerini büyütmek için attığın adımların karşılığını aldığını görmek seni mutlu edecek. Sosyal çevreni yeniden dizayn etmeye karar vermişken, çevreni küçük testlere tabi tutabilirsin.

2 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınızla olan iletişiminize odaklanacaksınız. Aile yemeğinizde gerçekleri konuşmak herkesi rahatsız edebilir. Söyleyecekleriniz masadakilerin canın yakabilir veya duyduklarınız sizin canınızı acıtabilir. Bir şeyler söylerken iki tarafı da düşünerek konuşun. Empati yapmak bu noktada size büyük fayda sağlayacaktır.

2 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeniay, sizi kişisel istekleriniz yönünde daha kararlı ve istekli kılmakta. Yenilikler yapmak yönünde daha şanslısınız.

2 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde cılgınca hareketler yapıyor ve macera arıyorsunuz. Gönlünüzü her önünüze gelene kaptırmayın. Çabuk terk edilebilirsiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer bugün insanlar huzurunuzu kaçırmaya başladıysa ya da görünüşünüzle ilgili zorlu anlar yaşattıysa, onları dikkate almayın. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşamaya hakkınız var. Bu, aylardır yıkanmamış bir eşofman altı ile yırtık pırtık bir tişört giyip evin etrafında dolaşmaksa, bırakın öyle olsun. Kim olmak istiyorsanız o olun.

2 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişte doldurduğunuz valizi boşaltmak ve ruhunuzla gerçekten uyum içinde olana yer açmak için bir fırsatınız var. Farkındalıkla yürümek, hayatın verdiği dersleri özümsemenize ve bir sonraki aşamaya geçmenize yardımcı olacaktır. O halde, her şeyi kabul edin ve hiçbir şeye direnmeyin. Birçok yönden dönüştürülmek üzeresiniz. İleride hoşnutlukla hatırlayacağınız kararlar alıyorsunuz.

2 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzey görüşmeleriniz olacak.

2 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

2 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Ay sizin burcunuza geçiyor ve Yeniay gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapmak için yüksek bir motivasyon hissedebilirsiniz. Bu enerjiden faydalanın.

2 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Bir haber, bir cevap ya da bir para bekliyorsanız artıksadece beklemekle hallolmayacak, ısrarla peşine düşün. Hiçbir aksilikle karşılaşmayacaksınız. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir.

2 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 31' 45" R
Ay
Başak
18° 07' 32"
Merkür
Koç
17° 11' 31"
Venüs
Koç
18° 28' 06"
Mars
Balık
21° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 23"
Satürn
Balık
15° 37' 36"
Uranüs
Boğa
21° 46' 35"
Neptün
Balık
28° 35' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 28"
Lilith
Başak
22° 12' 36"
True Node
Koç
15° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>