Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişkilerini Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Fiziksel aktivilerde enerjinizi atmak için iyi bir gün. Eğer antrenman yapmak isterseniz, bugün kendinize meydan okuyabilir ve dayanıklılığınızı daha zorlu bir rutinde test edebilirsiniz. Doğayı seviyorsanız, kırlarda uzun bir yürüyüş ya da daha atletik bir yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz. Vücudunuza, ayaklarınıza ve Tabiat Ana ile olan ilişkinize odaklanmak için biraz zaman ayırırsanız daha huzurlu hissedeceksiniz.

İnsanlarla bugün uğraşmak zor olabilir, çünkü onların da senin kadar inatla hareket ettiklerini keşfedebilirsiniz. Başkalarının şüphelerinden faydalanmayı deneyin, yoksa hayatınızın hemen her köşesinde tam bir çıkmaz olacak. İşleri yapmak için başkalarına taviz vermeniz gerektiğini fark etseniz dahi, bunu bir kayıp veya karakter hatası olarak görmeyin.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Biraz utangaç hissediyorsun. Günün enerjisi seni iddialı yapıyor. Çatışmadan kaçan biri olsan da, bu kez kendini savunmaktan geri durma. İhtiyaçlarınla iletişimini sağlam tut. Onların farkında ol. Kişisel gücünü açıklayıp, insanlara karşı bazı gerekli sınırları çektiğinde insanlar sana saygı duyacaktır. O halde gerginliğin seni engellemesine izin verme.Bu şahane gün size rüyaların gerçekleşebileceğini gösterecek. Teknolojik iletişim yöntemlerini ve yeni çıkan dergileri mutlaka yakından takip edin. Yeni şeyler denemekten çekinmeyin ve elinizin altında daima bir kağıt kalem bulunsun. En büyük ilham bugün beklenmedik bir hevesten çıkıp gelebilir. Zihninizi onu karşılamaya açık tutun. İçinizdeki dahi dışarı çıkmaya can atıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde acelelikten kaçının ve kazalara karşı daha kontrollü olmaya çalışın. Dolunayın etkisiyle uyku düzensizlikleri ve etkileyici rüyalar gündemde olabilir. Bir süredir karmaşıklaşan bir durumun çözülmesi sizi rahatlatabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ile ilgili konular gündemine daha çok taşıyor. Çocuğu olan bir Oğlak burcuysan, çocuğunla aranızda tatlı sert tartışmalar olabilir. Bugün ateş burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Eğer ilişkisinde sorunlar olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle sorunları geride bırakmak için adımlar atabilirsiniz. Yakın arkadaşlarından, onları ihmal ettiğine dair geri dönüşler alabilirsin. İlişkilerini güçlendirmek isteyeceksin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizi bir adım ileriye taşımak için güzel bir gün olabilir. Partnerinizin de düşüncelerini alarak gelecek planlarınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki suskunluğunuzarkadaşlarınız tarafından fark edilebilir eğer problemleriniz varsa onlardan destek alarak çözebilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde ev hayatınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi güven arayışına itebilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Gün içinde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Yakın ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak kendinizi mesafeli hissettiğiniz birtakım kişilerle bir araya gelmeniz gerekebilir. Bu ortamlar sizi rahatsız etse de ruhsal düzeyde sabrınız artabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşam felsefeniz sizin doğal halinizden ileri geliyor. Diğerlerinin bunu oluşturmak için çalışması, uzmanları dinlemesi ve pek çok farklı şeye sadakat göstermesi gerekiyor. Oysa sizin halihazırda geçmiş tecrübelerinizin süzgecinden geçmiş bir hayat görüşünüz var. Felsefenizi biraz daha geliştirmeye çalışabilir ve bunu daha somut bir şeye dönüştürebilirseniz ilginç olur.

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz yerde yapacak bir şeyiniz kalmamış, buradaki zamanınızı doldurmuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bir tadilat veya estetik değişiklik yapabilirsiniz fakat bu gibi şeyler sizi sadece kısa bir süre oyalayabilir. Başkalarının siz sormadan verdiği fikirler, size yardımcı olmasa da bunun üzerinde pek durmamaya çalışın.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptığınız her türlü çalışma karşılıksız kalmayacak. Yapacağınız her türlü çalışmanızda özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Diş ve kemik kontrollerinizi ihmal etmeyin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın arkadaşlarınızla aranız çok daha iyi olmaya başlayacak. Elinizden gelenin en iyisini yapabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. İletişimden kaynaklı herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacağı için her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Yaklaşımlarınız zaman zaman değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceğinizi unutmamanız gerekmekte.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı içinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içindesiniz. Yakında her şey düzelecek! İşyerinizdeki sorunlar veriminizi çok düşürüyor. Bu karmaşa arasında işinize yoğunlaşmanızın yoğunlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Performansınızla ilgili memnuniyetsizlikler bugünlerde dile getirilebilir. Parasal sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son günlerdeki dikkatsiz birkaç harcamanız yüzünden sıkıntıya düşmeniz mümkün.

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 48' 04" R
Ay
Başak
03° 22' 24"
Merkür
Boğa
00° 35' 13"
Venüs
Boğa
20° 33' 49"
Mars
Koç
11° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 34"
Satürn
Balık
17° 49' 45"
Uranüs
Boğa
23° 15' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 57"
Lilith
Başak
25° 05' 60"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>