Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Negatifi Bırakıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ile ilgili genel değerlendirmeler yapmak seni gün boyu meşgul tutacak. Gelecek ile ilgili hayaller kurup olası ilişkiler hakkında fikirler yürütmeye çalışmak sana cesaret verecek.

Çalışma ortamınızdaki aile havası, işlerin daha randımanlı yürümesine yol açıyor. Buna rağmen,başındadışındaki yakınlaşmaların, şimdi değilse de gelecekte sorun yaratacağını düşünüyorsunuz.

Tanıştığın insanlar sayesinde yeni imkanlarla karşılaşacaksın. Bu imkanlar ile ilgili yeni çalışmalar yapmak için zaman ayırabilirsin. Gerekli planları yaparken güvendiğin insanlardan yardım istemek sana yarar sağlayacak.

Alışkanlıkların hakkında değişiklik yapmak sana zor gelse de sağlıklı bir hayat için üstüne düşeni yapmalısın. Egzersiz ile ilgili yeni şeyler denemekten çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşılaşacağın bir olay hayattaki duruşunu sorgulamana sebep olacak. Her şeye bir ara verip bu duruma yoğunlaşmak ve uzunca düşünmek isteyebilirsin. Bu fırsatı kendini geliştirmek için kullanmak sana yarar sağlayacak.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzdaki Plüton, bugün haritanızın kariyer alanında Güneş ile bağlantı kuruyor, bu nedenle muhtemelen kaçınamayacağınız bir güç mücadelesi olacak. Bir taraf seçmek istemeyebilirsiniz ama bu durumda başka seçeneğiniz yok.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili planların güçlenerek emeklerinin karşılığını veriyor. Kendini, seni geri planda tutan tüm düşüncelerden azat edeceksin. Maddi hesaplarını yapmak için harekete geçiyorsun. Uzun zamandır kapatamadığın borçlarını tek kalemde düzeltme fırsatını yakalayabilirsin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük hayatta sizi uğraştıran konulara yeni çözümler getirebilirsiniz. Bunu yapmak için gereken gücü, fikirlerinizde bulabilirsiniz ancak çalışma ortamında bununla ilgili istişarelere önem vermeniz gerektiğini unutmamalısınız. Ani hareketlerden doğacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularla ilgili strese kapılabilirsiniz. Para kontrolünün son derece önemli olduğu bir gündesiniz. Öğleden sonra yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı yönlerinden bakabileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydedebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz size ilgi göstererek ve sizi anlamaya çalışarak sizi mutlu edebilir. İlişkiniz yardımlaşma odaklı olacak ve birbirinizi arkadaş gibi anlama fırsatı yakalayabileceksiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlar şimdi sizi istediğiniz hedeflere ulaştırabilir ya da çabalarınızda sizi desteklemek isteyen biri ile görüştürebilir ve size hedeflerinizi ifade etmeniz için yararlı bir fırsat sağlayabilirler. Bir başkasına bağımlı olmak zor olabilir, ancak sizden yardım isterlerse ne yapacağınızı unutmayın. Size verdikleri desteğin aynısını onlara da sağlamaktan büyük olasılıkla mutlu olacaksınız. Ne istediğinizi isterseniz alabilirsiniz!

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyor; onları sıkı bir şekilde birbirine bağlayabiliyorsunuz. Gerekli bilgiye sahipsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, okültizm konuları gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızdaki gelişmelerle maddi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Amahayatınızda manipülasyon yapabilirsiniz, çok sert davranabilirsiniz bu da ilişkilerinize yansıyabilir. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı içinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içindesiniz. Yakında her şey düzelecek! İşyerinizdeki sorunlar veriminizi çok düşürüyor. Bu karmaşa arasında işinize yoğunlaşmanızın yoğunlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Performansınızla ilgili memnuniyetsizlikler bugünlerde dile getirilebilir. Parasal sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son günlerdeki dikkatsiz birkaç harcamanız yüzünden sıkıntıya düşmeniz mümkün.

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>