Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aile Bireyleri ile Uzun Konuşmalar Yapabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 10%

Aşk hayatınızda gerilim yaşamanız muhtemel. Üstlenmeniz gerektiğini düşündüğünüz bazı sorumluluklar ve görevler sizi başkalarıyla samimi deneyimler paylaşmaktan uzaklaştırıyor. Şu anda bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da, günün enerjisi aşk ve romantizm ile ilgili konuları harekete geçirecek. İş ve oyun arasında sağlıklı bir denge bulmaya çalışın.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de farklı bir şekilde alınabilir.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Günün enerjisi sadece ilişkilere odaklanamana sebep olacak. İnsanlarla ilişkiler geliştirmek kolay değil. Bir ilişkide, herhangi birinin taleplerini anlamak zor olabilir. Dahası, başkalarının istekleri seni etkileyebilir veya seni yolundan saptırabilir. Şunu göz önünde bulundur: Bir ilişkide ne kadar az istekte bulunursak, o ilişki o derece esnek ve derin olur! Eğer işler yolunda gitmiyorsa, biraz kendine odaklan. Spor yap ve stresten arın.Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle konu ikili ilişkilere gelince, bugün oldukça fazla olan duygusal yönünüz insanları korkutabilir. Ulaşmak istediğiniz sonuç, etrafınızdaki insanları sizin bir çılgın olduğunuza ikna etmezse eğer, bugün biraz daha geri durmak sizin için çok daha iyi olabilir. Dolayısıyla bugün bir başkasının bayrağı taşımasına izin verin, bu özel kişi ve sizin nerede karşılaşacağı hiç belli olmaz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güzelliği takdir etmek önemlidir. Serbest bıraktığınız yaratıcılığın tamamen çiçek açması için estetik bir ilham kaynağı olması gerekiyor. Doğal güzellik bunu yapmanın en etkili yoludur, bu yüzden yürüyüşe çıkmak ve günün tadını çıkarmak için zaman bulmaya çalışın. Sadece yarım saat dışarı çıkabilseniz bile, temiz hava ve hafif egzersiz size iyi hizmet edecektir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişimini her anlamda güçlendirmek istiyorsun. Aile bireylerinle uzun zamandır görüşmüyorsan, onları telefonla arayabilir, uzunca hasbihal edebilirsin. Düzenlemen gereken evrak işleri olduğunu hatırlıyorsun. Bütünile alakalı belgeleri tarih sırasına göre sıralayabilirsin. Alışveriş listen kabarık görünüyor. Gereksiz ürünleri listeden çıkararak harcamalarını azaltmak isteyebilirsin. Geçim konusunda ideal seviyeye geliyorsun.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda güçlü etkileşimler ve başlangıçlar ruhunuzu besleyecektir. Başlamak için tam zamanı olabilir. Sevmeye ve sevilmeye ihtiyacınız var. Bunu kendinize çok görmeyin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkiler ön planda olabilir. Aşk konusunda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin. Birlikte olduğunuz kişilerle ilgili konularda hassas davranacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadele etmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi tanıma noktasında verimli sonuçlar alacağınız bir gün. Bu yüzden mümkünse dinlenmeye veya isteklerinizi gerçekleştirmeye ihtiyacınız var.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte gündelik rutinlere,ve çalışma hayatınıza daha fazla odaklanacağınız çalışkan ve üretken olacağınız bir dönem başlıyor. Düzen, hijyen, temizlik, arınma gibi konular önem kazanıyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar eli sıkı davranmanızdan şikayetçi olanlar olabilir. Ancak doğru olanı yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmak en iyisi.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde odak noktanızda sorumluluklarınız ve sağlığınız olacaktır.Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi romantik bir ruh haline sokacaktır. Aşk hayatında sürprizlere açık bir gün olacak.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlaklar bugün şanslı sayılarınız 20 ve 85. Bugün çok fazla işiniz olmasa bile gereksiz yere stres yaşıyorsunuz. Belki de bunu bir alışkanlık haline getirmişsinizdir. En son ne zaman gerçekten mutlu olduğunuzu düşünün

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Nedensiz bir gerginlik söz konusu. Size söylenen her şeyi ters algılıyorsunuz. Bugün Güneş karşıt burcunuzda ilerlerken, aşk ilişkilerinizi irdelemek zorunda kalabilirsiniz. Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, ilişkinizde sorun yaratabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 20' 41" R
Ay
Oğlak
24° 08' 04"
Merkür
Koç
16° 51' 45"
Venüs
Boğa
00° 53' 51"
Mars
Balık
29° 39' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 16"
Satürn
Balık
16° 34' 06"
Uranüs
Boğa
22° 20' 33"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 15"
Lilith
Başak
23° 19' 43"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>