Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gelecek Kaygıları… Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün yeni bir sosyal gruba katılmayı düşünebilir ve monotonluktan sıkılmış olabilirsiniz. Sürekli aynı arkadaşlarla zaman geçiriyorsanız, bazı şeyleri körüklemek için iyi bir gün olabilir! İlgi alanlarınızı paylaşan bir kulüp veya topluluk grubuna katılın. Kafa denginiz olan insanlarla tanışın ve utangaç olmayın. Doğal mizah anlayışınızın bugün insanları cezbetmesine izin verin.

Bugün bazı ilginç psişik sezgi anları yaşayabilirsiniz. Diğer insanların enerjisini hissetmekte her zaman iyi oldunuz. Bazen birilerinin ne söyleyeceğini tahmin edebilir veya hangi duyguları hissettiğini hissedebilirsiniz. Bugün bu yeteneğiniz artabilir. Dikkat ederseniz, sezgileriniz size iyi hizmet edebilir. İş yerinizde bazı gizli saklı şeyleri yakalayabilirsiniz. Dedektifi oynamaktan korkmayın ve ipuçlarını yakalayın!

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Gerçekleştirmen gereken içsel bir savaş olduğu gerçeğinin farkına varırsan güzel bir denge bulabilirsin. Her ne kadar kendini genellikle mükemmel gibi düşünsen de, arada sırada çevrene bakıp insanların seni nasıl bulduğunu görmen gerekebilir. Bugün kendini başka birinin yerine koy ve onların bakış açısından nasıl göründüğünü görYakın çevrenizden birisi size karşı tümüyle dürüst olmayabilir. Bu kişi doğruyu söylemekten kaçıyor ya da sizi korumak amacıyla sizden bir şeyler saklıyor olabilir. Bu noktada içgüdülerinize güvenin. Birisi size kulağa pek de inandırıcı gelmeyen önemli bir şeyler söylüyorsa, bu kişinin sözünü doğru olarak kabul etmeden önce kendiniz de kontrol edin. Belki de bu kötü amaçlı değil de yalnızca sizi korumak için söylenmiş bir şeydir ancak bazen gerçeği birinden saklamak pek de iyi sonuçlanmayabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, yeteri kadar organize olamamakla ve yaptığın işleri mantık çerçevesinde icra edememekle eleştiriliyor olabilirsin. Bugün, bu tavırlarının gerekçesi olduğunu hissedebilirsin. Uzmanlık alanında niş bir alan açman için karşına bir fırsat çıkabilir ve aleyhinde konuşanların yüzünü kızartabilirsin.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bu iyi bir fikir, ama yavaşça alın. İstediğinizi düşündüğünüze doğru koşmak sizi her kavşakta bir şeyler düşünme şansından mahrum eder. Bilinçsiz bir hızda hareket etme. Attığınız her adıma dikkat etmelisiniz. Aşırıdan aşırıya doğru sallanırsanız, dengeye dönmeye çalışmak için o kadar çok enerji harcarsınız ki, yaptığınız herhangi bir ilerleme anlamsız olacaktır.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde karşılaşacağın bütün durumlara uyum sağlayabilirsin. Geleceğin konusunda bazı kaygıları olan bir Oğlak burcuysan, bazı riskler almaktan kaçınmıyorsun. Maddi olarak da kendini gelecekteki planlara hazırlamak istiyorsun. Yüksek Öğretim Gören bir Oğlak burcuysan online derslerde bağlantı sorunu yaşayabilirsin. Hocaların ile bu sorun neticesinde bir tartışmaya giriyorsun.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili istikrar yakalamak istiyorsunuz ama bununla ilgili zemin hala sağlam değil. Kararlarınızı verirken sis perdesinin dağılmasını beklemek daha doğru olacaktır.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Akışta kalın.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tamamlanması gereken işler gözünüzün önünde canlanabilir. Öte yandan bağ kopartmak ya da duygularınızı yazmak için oldukça uygun bir gün olabilir.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle konuşmaktan, paylaşmaktan zevk duyabilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Beslenme ve mutfak işleri daha çok gündeminizde olabilir. Ancak telaşa kapılmamaya dikkat.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınızkonusunda tereddütte düşüyor olabilirsiniz ancak buna hiç gerek yok. Kendinize inanın ve diğerlerinin de size inanmasını sağlayın.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Bugün odak noktanızda eviniz ve aile hayatınız olacaktır.Kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz, ev içinde tansiyonu yükseltecek gerginliklerden uzak durmanızda fayda var. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenebilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposu sizi bekliyor. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bunun sonucunda maddi ve manevi açıdan rahatlık kazanacaksınız. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insanla aranızda bir yakınlaşma olacak.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlaklar seyahat etmeyi çok seviyorsunuz. Ancak virüs yüzünden bırakın seyahat etmeyi evden bile çıkamıyoruz. Bu da sizi oldukça üzüyor. Şimdi seyahat edemeseniz bile gitmek istediğiniz yerler ile ilgili planlar yapabilir, online turlara katılabilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Siz her zaman gizliliğe karşısınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve mantığınızla gerçeğe daha çabuk yaklaşıyorsunuz

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 20' 17" R
Ay
Oğlak
24° 02' 24"
Merkür
Koç
16° 51' 36"
Venüs
Boğa
00° 53' 20"
Mars
Balık
29° 39' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 10"
Satürn
Balık
16° 34' 03"
Uranüs
Boğa
22° 20' 31"
Neptün
Balık
28° 54' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 14"
Lilith
Başak
23° 19' 40"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>