Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fikirlerin Konusunda Netsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 50%

Birine karşı güçlü bir tutku hissi duyabilirsiniz. Belki de sizinle neredeyse aynı ilgi alanlarına sahip yeni bir arkadaşla tanıştınız. Güçlü bir zihin toplantısı yapabilirsiniz. Bu şekilde sizinle bağlantı kuran birini keşfetmek heyecan verici. Bu, ister güçlü bir arkadaşlık isterse de romantik bir birliktelik olsun, sonuç olumlu olacak. Bu ilişkiyi keşfetmekten korkmayın. Bu kişi sizin için harika bir ruh eşi olabilir.

Bir Oğlak olarak, yeni duyguların peşine düşmekten hoşlanıyorsunuz, ancak bunu zaten biliyor olabilirsiniz. Oysa bugün, hayatınızdaki yeni durumları açıklamak için kullandığınız araçlar tam olması gerektiği gibi çalışmıyor olabilir. Bir laboratuvarda olduğunuzu ve tüm mikroskopların yakını gösterdiğini düşünün! Bazı şeylere ve durumlara yaklaşımınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Yaratıcı yönelimini etkileyecek beklenmedik şartlar ortaya çıkabilir. Bu durum modern teknolojiyle, bilginin toplanması, paylaşılması ve kullanımıyla ilgili olabilir. Sıra dışı seçimleri düşünürken kendini bulabilirsin;değişimi, mahalle değişimi ya da yaşam tarzını etkileyecek başka şeyler olabilir. Dikkatlice düşün. Bu gece hayatında olan biten bu önemli gelişmeleri paylaşabileceğin biri bul.Son zamanlarda, yeteri kadar organize olamamakla ve yaptığın işleri mantık çerçevesinde icra edememekle eleştiriliyor olabilirsin. Bugün, bu tavırlarının gerekçesi olduğunu hissedebilirsin. Uzmanlık alanında niş bir alan açman için karşına bir fırsat çıkabilir ve aleyhinde konuşanların yüzünü kızartabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde çok pratik bir adamsınız. Bütün olası sonuçları iyice düşünüp taşınmadan önce bir hamle yapmazsınız. Ancak an itibariyla fazla düşünmeden aklınıza eseni yapmak isteyebilirsiniz. Biraz çekişme yaratmak hoşunuza gidebilir. Belki de bir yönetim kurulu toplantısında şok edici bir açıklama yapacaksınız. Ya da belki özellikle çekici bulduğunuz birisine biraz ölçüsüz bir söz söylecek olabilirsiniz. Biraz yaramazlık yapmaktan keyif alacaksınız!

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bu iyi bir fikir, ama yavaşça alın. İstediğinizi düşündüğünüze doğru koşmak sizi her kavşakta bir şeyler düşünme şansından mahrum eder. Bilinçsiz bir hızda hareket etme. Attığınız her adıma dikkat etmelisiniz. Aşırıdan aşırıya doğru sallanırsanız, dengeye dönmeye çalışmak için o kadar çok enerji harcarsınız ki, yaptığınız herhangi bir ilerleme anlamsız olacaktır.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen tarafından kısıtladığın konularda söz hakkına sahip olmak istiyorsun. Ailen ile bu konuyu konuşabilirsin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan çocukların ile eski fotoğrafları inceleyebilirsin. Fikirlerin konusunda tenkit edilmek istemiyorsun. Arkadaşların ile bu konu yüzünden karşı karşıya gelebilirsin. Ancak tavrını net bir şekilde ortaya koyuyorsun.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacağınız bir haber sizleri heyecanlandırabilir. Bu coşkunuzu iyi kontrol etmelisiniz. Emin olmadığınız konularda bilgi paylaşmamalısınız. Bu normalde sizin kişiliğine uygun bir davranış değilken bir anlık boşluğunuza gelebilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yakın çevreden gelen haberler sizi uğraştırabilir. Daha pozitif düşünmelisiniz. Akşam saatlerinde evde evle ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı mucizeler hayatınıza girebilir. Hayatınızla ilgili verdiğiniz bir takım kararların doğru olduğunu görmek sizi geleceğe dair heveslendirerek iyi gelebilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde kahve yerine bitki çayı tüketmek daha az stresli olmanızı sağlayacaktır. Fiziksel olarak daha fazla aktif olmak da aynı şekilde yararınıza.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla iletişime geçebilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile evde zaman geçirmekten keyif alırsınız. Akşam saatlerini ailevi problemlerinizi çözmek için değerlendirebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Venüs bugün büyüsünü üzerinize salıyor. Bugün çok fazla şehvet ve arzu var. Birlikte samimi bir zaman geçirin ve yaşadıklarınızı eğlenceli hale getirin. Yay burcuna sahip bireyler ile çatışmalar yaşayabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüzü ailenizle birlikte paylaşacağınız çok yoğun bir gün olacak. Özellikle genç aile bireylerinin kişisel özelliklerinden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylerken kalp kırmamaya özen göstermelisiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 20' 41" R
Ay
Oğlak
24° 08' 04"
Merkür
Koç
16° 51' 45"
Venüs
Boğa
00° 53' 51"
Mars
Balık
29° 39' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 16"
Satürn
Balık
16° 34' 06"
Uranüs
Boğa
22° 20' 33"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 15"
Lilith
Başak
23° 19' 43"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>