Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumluluklarını Unutmamalısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 50%

Sevdiklerinize bugün sizin için ne ifade ettiklerini hatırlatın. Kelimeler bugün özellikle anlamlı ve güçlü bu yüzden onları öylesine kullanmayın. Başkalarına nasıl davrandığınıza dikkat edin. Diğer insanlarla aranızdaki barışı korumak için elinizden geleni yapın. Birine karşı kin tutmak veya ondan nefret etmek iyi bir şey değil. İyi davranışlar ve düzgün bir görünüm, bugünün anahtar kelimeleri.

Azıcık bir gerginlikle de olsa geçireceğiniz keyifli günü dört gözle bekliyorsunuz ve bu durumyerinde bazı ilişkilerinizi güçlendirmenize yarayacak. İş konuşmaya gelince, aklı başında ve net düşüncelerinizle tanınacaksınız. Bu iltifatlar önümüzdeki birkaç hafta içinde çok umut verici tekliflerin önünü açabilir.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Evden çık ve deşarj ol. Gururlu ve cesaretli hisset. Sağlıksız bir durumu fazlasıyla olumlu bir hale sokabilirsin; ama önce kendinden şüphelenmeyi bırakmalısın. Eğer kendine yeterince güvenmezsen insanların da sana güvenmesi mümkün olmaz. Dünyaya tam olarak nerede durduğunu göster!Normalde çok pratik bir adamsınız. Bütün olası sonuçları iyice düşünüp taşınmadan önce bir hamle yapmazsınız. Ancak an itibariyla fazla düşünmeden aklınıza eseni yapmak isteyebilirsiniz. Biraz çekişme yaratmak hoşunuza gidebilir. Belki de bir yönetim kurulu toplantısında şok edici bir açıklama yapacaksınız. Ya da belki özellikle çekici bulduğunuz birisine biraz ölçüsüz bir söz söylecek olabilirsiniz. Biraz yaramazlık yapmaktan keyif alacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi jonglör gibi hissedebilirsiniz. Ne mutlu ki, her şey kontrolünüz altında çünkü çevirmeniz gereken yeni labutlar yolda. Bu durumu daha da eğlenceli kılmak için tek ayağınızın üzerinde dikilerek gösteriye devam etmeniz istenebilir. Unutmayın, zorluklar onlarla baş edebileceğimiz zaman ortaya çıkar. Biri size bir labut daha vermek istediğinde bunu bir iltifat olarak algılayın çünkü bu, sizin yeteneklerinize güvendiklerini gösterir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda ne üzerinde çalışıyor olursanız olun, doğru şeyi yaptığınıza dair tam bir inanca sahip olmalısınız! Kendine inan. Bunu yapmak, başkalarına da size inanmaları için ilham verecektir. Bu, kafanın arkasında sürünen şüpheleri dinlemenin zamanı değil. Bu, diğer insanların ne yaptığını engellemek ve sadece kendi işinize odaklanmak için bir zamandır.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının ilişkisini kurtarmakta önemli bir rol üstlenebilirsin. Başka insanlarının sıkıntıları ile kafanı doldurman kendi sorunlarından uzaklaşmana neden olabilir. Ailen arkadaşlarına olan bu olgun davranışını takdir ediyor. Fakat sorumlulukların olduğu gerçeğini de sana hatırlatıyor. Bir internet sayfasının yaptığı içerikleri hoşuna gidebilir. Bu sayfayı takibe alıyorsun.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ortak kararlar alma zamanı içindesiniz. Bunun yanında hayatınızdaki kişi ile maddi hedeflerinizi planlayabilirsiniz. Kariyerinizdeki yükselişiniz ve popülariteniz size kendinizi iyi hissettirecektir. 

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle, kardeşlerle ilişkiler daha çok dikkat edebilir. Görüşmelerinizi de tamamlamaya bakmalısınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde hayatınıza dair sırlarınız olabilir bunlar kendinize kalsın yoksa hakkınızda bunlar kötüye kullanılabilir ya da dedikoduya maruz kalabilirsiniz

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle, komşularınızla,arkadaşlarınızla sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz ancak yanlış anlama ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz. Yoğun temponuz içinde iletişim trafiğini doğru yönetmeniz gerekebilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İdealist tarafınızın kontrolü eline almasına izin verin. Kararlarınızı bu şekilde aldığınız için ilerleyen günlerde kendinize teşekkür edeceksiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Balık burcunda seyahat edecek. Yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanacaktır.Bugün duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız. Neptün ile Venüs arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşamanıza sebep olabilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Oğlaklar bugün eşlerinizle çeşitli nedenlerle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bunun en önemli nedeni kariyer çatışmalarınız olacaktır. İki tarafta kendi başarısını önde tutuyor bu da karşılıklı olarak bencil davranmanıza neden oluyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki konularda başarılı araştırmalar yapacağınız bir gün. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek niyetindesiniz. Her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 08' 57" R
Ay
Oğlak
21° 24' 16"
Merkür
Koç
16° 47' 22"
Venüs
Boğa
00° 38' 58"
Mars
Balık
29° 30' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 27"
Satürn
Balık
16° 33' 01"
Uranüs
Boğa
22° 19' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 34"
Lilith
Başak
23° 18' 22"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>