Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusallaşabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, sevdiklerinize onları ne kadar önemsediğinizi göstermeniz için iyi bir gün. Sevgilinizin şu anda daha fazla ilgiye ihtiyacı olabilir. Ona güzel bir hediye alabilir ya da şehir içinde hoş bir yemeğe çıkartabilirsiniz. Onu dinleyin ve derdine ortak olun. Merhametiniz ve hassasiyetiniz sayesinde, kendini daha iyi hissedecek.

Çabalarınızı başkalarıyla uyumlu hale getirmeniz gerekebilir. Kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak şu anda bir grupla işbirliği yapmanız gerekiyor. Belki de ekibinizin önemli bir projeyi tamamlamak için bir araya gelmesi gerekiyor. İhtiyaç duymaları halinde başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. Zamanınız ve sabrınızla cömert olun. İş arkadaşlarınızla etkili bir şekilde iletişim kurarsanız, işinizi sorunsuz bir şekilde bitirebilmelisiniz.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Söz konusu ailenle ilgili bir şey oldu mu, hiçbir şey basit olmuyor. Eğer bunun böyle olduğunu unutmuş vaziyetteysen, bugün sana bunu hatırlatacak. Bazı aile üyelerinle çeşitli sıkıntılar yaşaman olası. Seni bir süredir yiyip bitiren çatışmalara çözümler arayarak bütün enerjini tüketebileceğin bir gün.Kendinizi jonglör gibi hissedebilirsiniz. Ne mutlu ki, her şey kontrolünüz altında çünkü çevirmeniz gereken yeni labutlar yolda. Bu durumu daha da eğlenceli kılmak için tek ayağınızın üzerinde dikilerek gösteriye devam etmeniz istenebilir. Unutmayın, zorluklar onlarla baş edebileceğimiz zaman ortaya çıkar. Biri size bir labut daha vermek istediğinde bunu bir iltifat olarak algılayın çünkü bu, sizin yeteneklerinize güvendiklerini gösterir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkileriniz ağır aksak ilerliyor gibi hissetmenize rağmen aslında hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Bu histen kaçmaya çalışmayın. Yüksek ihtimalle yaz siz ya da partneriniz, bilerek ya da bilmeyerek daha yakın olmak istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Hassasiyetiniz artmış durumda, bu yüzden düşüncelerinize değil hislerinize yol açın. Konuşmaktan çok dinlemeniz gereken bir gün.

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç hafta mesleğiniz hakkında bazı sorular netlik kazanacak. Kaderinizin ne olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Şimdi bu noktaya ulaştığınıza göre, bu tür şeyleri düşünmeyi bırakmanın ve hayatın ele geçirilmesine izin verme zamanı.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostların ile geçmiş günleri yad edeceğin bir gün olabilir. Bu durum duygusallaşmana neden oluyor. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin kendi ailen ile arasındaki anlaşmazlıkları gidermek istiyorsun. Yakın bir arkadaşınla uzunca bir telefon görüşmesi yapabilirsin. Bu görüşme sana hem moral depoluyor hem de aklındaki bazı soruları yanıtlamana yardımcı oluyor.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz adına geçmiş ve gelecek arasındaki farkları gözlemleyebilirsiniz. Gerçekçi girişimler içinde olmalısınız. Bağlılıklarınız sizi aşağıya çekebilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışmaların, konuşmaların, eğitimlerin olduğu hızlı bir gündesiniz. Gün içindeki bu hızlı tempo sizi sabırsızlaştırabilir. Yakın çevrenizde huzursuzluklar olabilir. İşlerde yaşanan aksamalar yüzünden kaynaklanan sıkıntıyı, olumlu bir şekilde çözme yoluna gitmelisiniz. Sizi mutlu eden olaylar, keyiflenmenizi sağlayacaktır.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki negatif enerjilerin yoğun etkisi altında kalabilirsiniz. İnsanların ne yaptığını ya da ne düşündüğünü bu kadar umursamamalısınız.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öz disiplin konusunda zorlanacağınız bir gün. Dikkatinizi dağıtacak ve sizi işten alıkoyacak birçok şeyle karşılaşacaksınız. İşinize odaklanma konusunda üstün çaba sarf etmelisiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Kendinizi geliştirmeye yönelik adımlar atabilir, yeni eğitimlere katılma kararı alabilirsiniz.Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Ay'ın Mars ile kavuşumu yakın çevrenizle ilişkilerinizde gerginliklere sebep olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu sabah baş ağrısı ile uyanabilirsiniz. Vücudunuzu fazla susuz bırakmamalısınız. Dünden daha istikrarlısın. Bu davranışlarında Jüpiterin etkisi büyük. Özlem duyduğunuz şeyler canınızı acıtmasın. Hepsi çok yakında sizinle olacak.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün, tutucu davranışlar içinde olmanız, arkadaşlarınızın tepkiselliğine hedef olmanıza neden olacaktır. İstekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi yanınıza çekiyorsunuz.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 57" R
Ay
Oğlak
25° 21' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 47"
Venüs
Boğa
01° 00' 32"
Mars
Balık
29° 43' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 32"
Satürn
Balık
16° 34' 34"
Uranüs
Boğa
22° 20' 51"
Neptün
Balık
28° 54' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 33"
Lilith
Başak
23° 20' 19"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>