Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz garip bir hırçınlıkla besleniyor gibi. İki baskın kişiliğin duygusal ilişkisindeki hoş çözümsüzlükler içindesiniz. Aşkınız adına yapabileceğiniz çok şey var gibi görünüyor.

Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz, kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz. İşinize bağlılığınız kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek.

Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor. Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmaya bağlı.

İş hayatınızda yaşadığınız bir güvensizlik belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız genel ilişkilere zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

20 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 02:20 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, başkalarını gayet şefkatli bir şekilde dinlememizi, empatide bulunmamızı sağlıyor. Genel olarak rahatlamak ve güzel bir şeyler duymak isteriz. Sözlerimiz kimi zaman fazla ciddiyet taşırken, karşımızdaki kişiye göre bunu ayarlamayı biliriz. İş görüşmelerinde istediklerimizi net bir şekilde ifade ederken, bize de aynı netlikle cevap verilmesini bekleriz. Saat 13:22 Ay-Pluto görünüm etkisiyle, çevrenizde bulunan kişileri gayet rahatlıkla etkileyebilir, bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz. Saat 14:24 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, çevremizin empatik yaklaşımları hoşumuza gider. Değerlerimize gösterilen kıymet ve anlayış bizi mutlu edicidir. Plan ve projelerimizin başkaları tarafından beğenilmesi, insanlarla kurulan ılımlı diyaloglar moralimizi yükseltir. Cumartesi gününüz arzu ettiğiniz şekilde geçsin. Kalben güzellikler dileğimle,

20 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırlı davrandığın konularda kazandığın bir gün olacak. Yeni bir ev ya da araba alma planları yapabilirsin.

20 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve ilişkilerinize dair geçmiş problemler yeniden sorun yaratan bir noktaya geldiğinde sabırlı davranmalı bu durumu olgunlukla karşılamalısınız Yeni bir aşk, kafanızda karışıklık yaşamınıza neden olabilir. Olumsuz duygularınızı bir kenarda bırakıp kendinize yeni bir bakış açısı geliştirdiğiniz de bu sefer her şeyi daha farklı açıdan görebilirsiniz.

20 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde daha yaratıcı ve hayalci de olabilirsiniz. Duygularınızı ortaya koymak zor olmayacak.

20 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökler yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş ya da sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.

20 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alışveriş ve harcamalar gündeminizde olabilir, bütçenizi, hesabınızı gözetmeyi ihmal etmemelisiniz. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi kullanmaya, değerlendirmeye çalışabilirsiniz.

20 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konular sizin için önemli olacak. Girişimde bulunacak ve kendinizi göstereceksiniz. Bu ay içinde kazancınızı artırmaya başlayacaksınız.

20 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bugün Kova burcuna geçiş yapıyor ve bir ay bu burçta seyahat edecek. Ortaklıklardan para kazanma zamanı. Gelirinizin ibresini yukarı taşırsınız. Yeteneklerinizin sıra dışı enerjisi herkesin takdirini kazanır. Astroloji gibi öğretilerden gelir elde etmek mümkün olur.

20 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınızı sıkacak sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ama merak etmeyin. Çünkü hepsini çözümleyeceksiniz. Kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Kimse mükemmel değildir.

20 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 58" R
Ay
Boğa
29° 24' 12" R
Merkür
Koç
22° 37' 47"
Venüs
Boğa
11° 38' 27"
Mars
Koç
06° 22' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 59"
Satürn
Balık
17° 17' 42"
Uranüs
Boğa
22° 50' 42"
Neptün
Balık
29° 09' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 08"
Lilith
Başak
24° 17' 45"
True Node
Koç
15° 17' 54"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>