Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ani Çıkışlar Yapabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün özel biri ile biraz çapkın anlar yaşayabilirsiniz. Birine aşık olursanız, onunla heyecan verici bir sohbetin tadını çıkarmanız mümkün. Sizinle ilgilendiğini anlamanız için size mesaj veriyor olabilir. Bu ilişkinin neler sunabileceğini keşfederken eğlenmeyi de unutmayın. İkiniz bir ilişki içerisine girip romantik bir akşam yemeği veya arkadaşça bir öğle yemeğine çıkabilecek misiniz, bir bakın.

Bugünle ilgili bir şey sizi rahatsız ediyor. Hayatınızın belirli yönlerinden memnun hissetmiyor olabilirsiniz. İşteyken istediğiniz gibi kendinizi ifade etmekte özgür müsünüz? Gelişmeniz için kapatıldığınız beraber yaşaması zor sınırlamalar tarafından baskılanmış hisseden yaratıcılığınız mı? Bu soruları düşünün ancak duygularınızı kontrol altında tutmaya dikkat edin!

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Bugün niyeyse biraz bunaltıcı geçecek. Geçtiğimiz birkaç haftanın sunduğu zorluklarla tanışınca, bugün kendine biraz sakin ve sessiz bir ortam yaratma arayışına girdin tabi! Fakat yine aranılan kişi olabilir ve görevlerini yapman tembih edilebilir. Sen ise bütün yapılacakları birine devrettin oradan koşar adım uzaklaşmak istiyorsun. Bunlar için tatil zamanını bekle ve akıllıca davran.Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça sosyal hissediyor olacaksınız ve alışılmadık bir şekilde dedikoduya ve şakaya açık olacaksınız. Arkadaşlarla buluşup havadisleri öğrenmenin tam zamanı. Birbirlerini tanımıyor olsalar da, bir süredir görmediğiniz insanları bir araya getirecek bir buluşma planlayın. Farklı arkadaş gruplarınızı birbirleriyle tanıştırmaktan, sıcak ve açık bir atmosfer yaratmaktan keyif alacaksınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görevler, sorumluluklar ve yapılacaklar ön planda olabilir. Hayatınızda var etmek istedikleriniz için çaba sarf etmeniz, çözümcü olmanız gerekecek. İlişkilerde fedakarlıklar ve sabır gerekebilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ruhsal halini kontrol etmekte güçlük çekebilirsin. Ani çıkışlar yapmamaya özen göstermelisin. İlişkisi yeni bitmiş bir Oğlak burcuysan karşı taraf senden bir şans daha isteyebilir. Fakat sen geçmişle kafanı karıştırmaya niyetli değilsin. Aile içinde maddi konularda belirleyici bir rol oynayabilirsin.  

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi erteleyip ertelememe konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Gönülsüz bir şekilde yapacağınız işlerde bazı aksaklıklar olacağını düşünüyorsanız bugünü kendinize ayırmanızda fayda olabilir. Dinlenmek daha sonra harekete geçmek için size güç verecektir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alabilecek işlere ve uğraşlara daha çok dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda sağlık ve hizmet konuları da oyalayıcı olabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı bir arada ilerletmeniz ve aynı anda bir çok şey yapmanız gerekebilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genelde kendinizi kontrol etmeye çok önem veriyorsunuz ve hiçbir zaman akışa uyum sağlamıyorsunuz. Bugün biraz daha rahat olmaya çalışın. Bırakın siz evreni değil, evren sizi yönlendirsin.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü planların kişisi olmanıza rağmen, fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınızı göreceksiniz. Çalışmalarınız olumlu yönde hızla  ilerliyor.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarıyla paylaşılan gelirler ve düzenli giderler konuları, öne çıkarak tüm vaktinizi alabilirler. Sorunla karşılaştığınız zaman, aksaklıkları kökünden halletmek için plan yapmaya başlarsanız, gerçekçi bakış açısına sahip olduğunuzdan emin olun.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin iyiliği ve mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırsınız. Yeni bir hobiye yönelmek veya bir konu hakkında kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Beslenme programınızda bazı sağlıklı değişiklikler yapın. 

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası gibi. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsatlarla dolu bugünü değerlendirin. Önümüzdeki günlerde işinizle ilgili sevineceğiniz gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Küçük yatırımlarınız bugünlerde büyük bir hareketlilik içine giriyor. Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir!

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 19"
Ay
Akrep
26° 36' 52"
Merkür
Koç
26° 31' 45"
Venüs
Balık
21° 49' 42"
Mars
Balık
05° 06' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 57"
Satürn
Balık
13° 19' 19"
Uranüs
Boğa
20° 40' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 14"
Lilith
Başak
19° 48' 59"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>