Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kuruntu Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 70%

Cömert bir ruh hali içinde olacaksınız. Çocuklarınıza özel bir ürün almaya karar verebilirsiniz. Ya da özel biriyle şık bir restoranda bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sevdikleriniz için özel bir şeyler yapmaktan zevk alıyorsunuza. Kovaların büyük bir kalbi vardır, tıpkı sizin gibi. Başkalarına olan sevginizi büyük şekillerde ifade etmeyi seviyorsunuz. Sadece kendinizi çok fazla masraf yapmamaya dikkat edin. Gözünüz kredi kartı bakiyenizde olsun.

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Sanat ve el işleri bugün ilgi odağın olacak. Her ne kadar spor aktivitelerine eğilimli olsan da, bir Yay olarak sanatsal enerji bugün senden yana olacak.Yaratı, büyük ölçüde tatmin edici olacaktır; hem süreç hem de sonunda el ettiğin şey. Kişiliğinin bu yönünü keşfetmek için kendine fırsat tanı. Günün enerjileri, yeteneğine yetenek katacaktır.Bir çeşit yeni ortaklık hayatınızı farklı bir yöne doğru çevirebilir. Önünüzde yeni hayat yolları açılabilir ve daha önce muhtemelen hiç düşünmediğiniz seçenekler getirebilir. Bir taşınma ya da en azından uzak bir yere yapılacak uzun bir yolculuk söz konusu olabilir. Seçeneklerinizi dikkatlice değerlendirin. Bir fırsata atlamak ya da onu tepmek için fazla aceleci davranmayın. Bugün meydana gelen bir şey önemli bir dönüm noktası olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevreniz ön planda olacaktır. Gündüz saatlerinden itibaren sosyal ortamlara katılabilir, bu ortamlar aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Finansal konularda çevrenizden fikir ve destek alabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son dakika aksilikleri, teknolojik cihazlarla ilgili problemler, gün içerisinde büyük oranda gündemini oluşturabilir. Uzun süredir ertelediğin tatil konusu bugün, karşına gelebilir. Kısa mesafeli rota oluşturmak isteyeceksin. Endişelendiğin konularda, endişelerinin yersiz olduğunu fark etmen, rahatlamana yardımcı olacak.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gergin ve öfkeli davranışlarınız olabilir. İçsel sıkışmanız sizi telafisi olmayan konuşmalara götürebilir. Öfkenizi ciddi anlamda kontrol altına almak için uğraşmalı ve bir uzmandan destek almalısınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı bugün kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi kabullenmeye itebilir. Öğle saatlerinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağınık hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı düzenlemek ve daha iyiye götürmek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda önemli konuları ilerleyen günlere bırakırsanız daha sağlıklı bir gün geçirebilirsiniz. Sizi kısıtlayacak her şeyden sakının.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize ve ailenize zaman ayırabileceğiniz, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabileceğiniz pozitif bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmeniz faydalı olacaktır.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizde olmayan sebeplerle bazı işleriniz aksayabilir. Günün ilk ve son saatlerini iyi değerlendirmeniz her şeyin yoluna girmesine yardımcı olacaktır. Önemli olan, bu zamanlarsa motivasyonunuzu yüksek tutmak.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve gelecek tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize olan aşkınızı daha sık dile getirmeye çalışmalısınız. Bugünyerinizde kendinizi çok yaratıcı hissedeceksiniz ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmelisiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Partnerinizin kazançları konusunda düşüncelerinizi açıklamaktan yana değilsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>