Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bilgi Sahibisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün genel olarak sevdiğin insanla daha çok zaman geçirmek sana iyi gelecek. Birlikte daha çok zaman geçirmek ilişkinizin çok daha derinleşmesini sağlayabilir. İleriye dönük planlar yapmak her ikiniz için de artık daha keyifli olabilir.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Yeni işler konusunda daha girişken davranmak isteyebilir ve buna göre hareket edebilirsin. Bu konuda bugün özellikle de arkadaşların sayesinde güzel gelişmeler elde etmen mümkün. Ortaklıklar kurabilir, destek alarak hareket edebilirsin.

Daha sağlıklı ve iyi bir hayat için radikal kararlar almak isteyebilir, bazı değişimler yapabilirsin. Kendi rutinini daha da iyileştirmek adına bazı kararların olabilir. Kendi emeklerinle daha iyi bir hayat tarzı oluşturabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha heyecanlı bir gün geçirebilirsin bugün. İlginç ve yeni projeler, yeni fikirler için kendini hazırlaman gerekebilir. Hayal gücünü zorlayarak yaratıcı kalmak için uğraşmak tatmin edici bir ilerleme yaşamanı sağlayabilir senin adına. Üretmek adına daha fazlasına odaklanmalısın.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün adeta sizin gününüz. Her şeyin tam olarak doğal akışında gerçekleştiğini görecek ve rahatlayacaksınız. Elinizi bile kıpırdatmanıza gerek olmadan işlerin kendiliğinden hallolduğunu fark edeceksiniz. Bugün iletişim sorunlarından doğal birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eskiden aileni çokça yormuş meseleler tekrardan gündeme gelebilir. Onlara yardım etmek için elindeki tüm imkânları kullanabilirsin. İş hayatında birçok alanda bilgi sahibisin. Bu durumarkadaşlarının sana daha çok fikir danışmalarına neden olabilir. Ailesinden ayrı yaşayan bir Oğlak burcuysan, özlem duygusunun ağır basması nedeniyle seyahat planları yapabilirsin.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentileirinize dair haberler almak sizi yüreklendirebilir. Doğru yolda olduğunuzu, doğru ilerlediğinizi görmek bunu geliştirmeniz için önemli bir fırsat olabilir. Eğitim ve çalışma programınızı güncellerken elde ettiğiniz bu sonuçları da hesaba katmalısınız.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve enerjisiz hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. Kimi zaman koşullar tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentilerinizin arttığı bir gündesiniz. Hem başkaları ile paylaşım yapacağınız hem de onlardan alacağınız bir gündesiniz. Etrafınızı besliyor, onlara iyi geliyorsunuz.

20 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski şeylere ulaşmak için koşturmak yerine yeni şeyler için hevesli olmak daha mantıklı olacak. Alıştığın düzen içinde yaratıcı olmanın seni yormamasına dikkat etmelisin. Sürekli yeni şeyler denemekten kaçınmamalısın.

21 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birisi varlığıyla sizin için verimli olabilecek bir günün önüne geçebilir. Kendi sorunlarınızı başkalarına yansıtıyor olabilirsiniz ve ilişkinize verdiğiniz bu zarar, kalıcı olabilir. İnsanların hareketleri gözünüze batarken, bunun bazen sizden kaynaklanabileceğini de göz önünde bulundurun ancak diğer türlüsü gerçekte, gerektiği yerde çizgiler çizmek sorun olmamalı.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam kaliteniz yükseliyor. Yeni projelerin doğrultusunda, organizasyonların ortaya çıkacağı ve sizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler içindesiniz. Stresinizi kaldırıp bir kenara koymalısınız.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Gizli kadın düşmanlarınıza ise dikkat etmelisiniz. Güzel bir gün dilerim.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçılığınızın baskın olduğu bir gün geçireceksiniz. Bazı kararları vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmalısınız. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verirseniz, hedeflerin gecikmesine neden oluyorsunuz.

21 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 27' 45" R
Ay
Yay
28° 17' 43"
Merkür
Koç
16° 17' 14"
Venüs
Koç
28° 30' 36"
Mars
Balık
28° 10' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 11"
Satürn
Balık
16° 23' 43"
Uranüs
Boğa
22° 13' 55"
Neptün
Balık
28° 50' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 40"
Lilith
Başak
23° 06' 49"
True Node
Koç
15° 26' 09"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>