Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Açık Sözlüsün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konusunda bir karar alman gerekiyorsa bunu acele etmeden yapman gerekecek. Gönül işlerini aceleye getirmemelisin. Kalbinin daha hızlı atması ve bir şeylere heyecanla odaklanmak hata yaptırmamalı sana. Sakin kalabilmelisin bu süreçte.

Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız, yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor.

Var olan şartları değiştirmek adına yeni kararlar alman gerekebilir. Ancak bu kararları alırken aceleci olmamayı da öğrenmen gerekecek. Bir şeyleri düşünmek tahmin ettiğinden daha fazla zaman alabilir. Bu süreçte kendini biraz geri çekebilirsin parasal olarak.

Var olan enerjini artırmak için neler yapabileceğine dikkat etmelisin. Egzersiz rutini, sağlıklı bir beslenme tarzı ve bolca vitamin takviyesi sana iyi gelebilir. Sağlıklı olabilmek için içten dışa bir yaklaşım sergilemelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeklerle yüzleşmen gerekecek. Hem de ne kadar zor olursa olsun. Doğru şeylere odaklanabilmek için yanlışı görmen gerekebilir. Bu konuda dik durman şart. Gerçeğe odaklanarak daha fazlasına odaklanabilirsin.

15 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç gündür sizi yoğun bir şekilde endişelendiren bir şeyin gerçekleşme şansı neredeyse yok ve bu gerçeği ne kadar çabuk kavrarsanız, o kadar çabuk ilerleyebilir ve daha önemli konulara odaklanabilirsiniz. Bunu bugün gerçekleştirin.

15 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubundaki anlaşmazlıklara karşı daha sert bir tutum içinde olabilirsin. Fazla açık sözlü olman kalp kırabilir dikkatli olmalısın. Enerjinin dağınık olmasından dolayı bazı detayları istemeden atlayabilirsin. Hayatında dağıldığını düşündüğün her alanı yeniden toparlayacaksın. Kaybettiğini düşündüğün bir eşyanı bulman seni sevindirecek.

15 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızın karşılığını bulabilirsiniz. Bu da sizi yenilikler yapmaya, daha pratik çözümler üretmeye itebilir. Kemik ve beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

15 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca iletişim konuları ve yakın çevre ile olan bağlar ön planda olacak. Kendinizi yeni şeyler öğrenirken bulabilir, eğitim çalışmalarını içine alan yeni planlar yapabilirsiniz. Kardeşler ya da yakınlarla ilişkilerin getirdiği sorumlulukları da dikkate almanızda fayda var. Önemli kısa yolculukların öne çıkması ve bilgi alışverişi getiren zihinsel çalışmalar sizi yorabilir.

15 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir ilişkiye adapte olmaya çalışan Başak’lar motivasyonu mümkün olduğunca sağlayabilirler. Bu süreci partnerinizle değerlendirin ve herhangi bir şeye zorunlu hissetmeyin

15 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailene yardımcı olmak senin için önemli olabilir. Onların durumlarını düzeltmek için yanlarında bulunmak, kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. İçinde bulundukları karamsar durumdan insanların uzaklaşmasına yardım etmek iyi olacak.

15 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız için tipik olandan daha fazla talep sizi zorluyor olabilir. Sizin olanla başkasına ait olan arasındaki sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İnsanlar aynı fikirde olmadığında, zaten adil payınıza düşenden fazlasını yapmışsınız gibi hissetmenize yol açabilir. Diğer insanlar sizi askıda bırakırken siz ağırlığınızı çekiyorsanız, geri adım atmanız ve herhangi bir olası saygısızlığa müsamaha göstermeyi bırakmanız sorun değil.

15 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık göstermeniz, işlerinizi mükemmel bir şekilde yapmanızı sağlıyor.

15 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

15 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sınıra ulaşıp sonra da onu aşmaktan çekinmeyin. İlerlemenin tek yolu konforlu bölgemizin ötesine geçmeye çabalamaktır. Bırakın bugün çılgın ve yaratıcı yönünüz öne çıksın. Tamamen kendiniz olun ve kendinize dair olumlu imajınızı dışarı yansıtmaktan korkmayın. Omuzlarınızı ve başınızı dimdik tutun, zira gurur duyacağınız çok şeyiniz var!

15 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor, problemleri işe yansıtıyorsunuz. Dostlarınızın desteğiyle, bugün birçok problemin kolayca üstesinden geleceksiniz.

15 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 45' 12" R
Ay
İkizler
13° 19' 10" R
Merkür
Koç
23° 33' 47"
Venüs
Boğa
12° 51' 17"
Mars
Koç
07° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 55"
Satürn
Balık
17° 22' 17"
Uranüs
Boğa
22° 54' 08"
Neptün
Balık
29° 10' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 19"
Lilith
Başak
24° 24' 19"
True Node
Koç
15° 12' 57"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>