Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Analitik Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün bazı sebeplerden ötürü aşk hakkında bir karar vermek zorunda kalabilirsin. O yüzden de seçimlerini yaparken başkasının etkisinde kalmamak ileride daha mutlu olmanı sağlayacak. İlerisi için en doğru kararı verirken kendi kalbinin sesini dinlemelisin.

Destek aldığınız insanları yanıltma kaygınızı, bir karabasan gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı tökezlenmelere yol açabilir. Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak.

Yeniimkanları konusunda daha yaratıcı düşünmen iyi sonuçlar verebilir bugün. Maddi olarak gelirini artırmak her ne kadar senin için öncelik olsa da yeni işlere de bir şans vermek isteyebilirsin. Yeniliklere açık olmak çok daha yararına olacak.

Ani tepkiler, duygusal davranışlar ve zihinsel yorgunluk... Bütün bunlardan uzak durmanın yolları var. Egzersiz, meditasyon ve sağlıklı beslenmek sana bu konuda daha iyi gelebilir. Bundan hemen kolay kolay vazgeçmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin birisi senden bazı konularda yardım isteyebilir. Bu zor zamanda onun yanında olmak arkadaşlığınızın daha güçlü olmasını sağlayabilir, o yüzden buna fırsat yaratmalısın. Birbirinize destek oldukça hayata karşı daha sağlam durmak mümkün olabilir.

9 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son haftalarda bazı şeyleri kaçırdığınızı düşünebilirsiniz, ancak şimdi ile yıl sonuna kadar bunu fazlasıyla telafi edeceksiniz. Bugün işin güvertesini boşaltın, ardından kendinize hatırlanacak bir hafta sonu ısmarlayın.

9 Aralık 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin akrabaları ile ilgili sorunlarına çözümsel açıdan bakıyorsun. Analitik düşünme tarzınyerinde doğru anda doğru hamle yapabilmene olanak sağlıyor. İş yerinde dâhil olmak istemediğin bir konu hakkında fikrin alınabilir. Fikirlerini politik bir şekilde ifade ederek, onları epey şaşırtacaksın. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, cesaretini toplayıp hoşlandığın kişiye açılmak isteyebilirsin.

9 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ortamınızda kendi fikirlerinizin sesi yüksek çıkabilir. Bir kaos ortamı yaratmadan ya da ne olduğunu anlamadan konuşmalar başlatmamalısınız. İkna edici bir yönünüz var ve doğru hareket ettiğinizde bu yönünüz kendiliğinden ortaya çıkacaktır.

9 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evdeki sorumluluklarınız bugün büyük ölçüde ön plana çıkabilir. Aile içi huzursuzlukların artması ile planlarınız aksayabilir. Yaşadığınız yer ile ilgili pek çok koşturmaca içinde olmanız gerekebilir. Biraz sakin olmanız ve planlı ilerlemeniz sizin lehinize olacaktır. Eldeki kaynakların riske atılmaması gereken bu günlerde destek almanızda büyük fayda var.

9 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak isteyebilir ve partnerinizden zaman isteyebilirsiniz. Kararlarınızı incitmeden dile getirmek istiyorsunuz ancak bunu niyete çevirmeye çalışın.

9 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecek hakkında yeni planlar yapıp bunları hayata geçirmek için çalışmak isteyeceksin. Yeni programlar yaparak zamanını en verimli şekilde değerlendirmek önemli olacak. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirip kendini daha çok geliştirmeyi ihmal etmemelisin.

9 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tamamen kişisel gelişimle ilgili. Gün, hayata daha iyi bir yaklaşım benimsemeniz için sizi güçlendirir, bu da hayatın genel kalitesini artırabilir ve bu süreçte kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Alışkanlıklarınızı keskin bir zihinle inceleyin, kalıcı olumlu etkileri olacak bazı değişiklikler yapabileceğiniz yerler için gözlerinizi dört açın. Bir gecede dönüşümleri zorlamaya çalışmayın, çünkü en küçük adımlar yine de büyük değişikliklere yol açacaktır.

9 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte olduğunuz kişiyi gereksiz kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. Yanılmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda tavrınızla dikkat çekeceksiniz.

9 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

9 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortak, yakın arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken yanlış anlaşılabilirsiniz.

9 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerin sorunlarına çözüm üretmek size de fayda sağlayacak.

9 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>