Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çevrene Işık Oluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün partnerinin işiyle ilgili gerçekleşecek şeyler ilişkinizi etkileyebilir. Bir süre birbirinizden uzak kalmanız gerekebilir mesela. Bu durumu gözünüzde büyütmemek ve birbirinize destek olmak önemli bir konu haline gelebilir.

İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil.

İşin konusunda yeni kararlar alman gerekebilir bugün. Yapmak istediğin değişiklikler hakkında daha fazla ve derin araştırmalar yapmak seni yoracak. Ama sonunda istediğin gelişmelerin olması için gereken şartları kendi başına sağlayacaksın.

Yaşadığın ortamın senin için yararlı olup olmadığını düşünebilirsin. Gerekirse kısa süreliğine de olsa ortam değiştirmek iyi olabilir. Egzersiz konusunda da yeni şeyler denemek isteyebilirsin. Hareket ve değişim iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta istediklerini elde edemediğini düşünüp kendine işkence etmemelisin. Özellikle de gelecek ile beklentilerinde kendine iyi davranman gerekebilir. Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine sahip olduğun iyi şeylere odaklanman bir fark yaratabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, iletişim günün önemli bir parçasıdır. Bu nedenle sorularınıza cevap bulabilmek için mutlaka insanlarla iletişim içinde olun. Duygusal olarak, bu sizin için en iyi gün olmayabilir, ancak neşeli ve iyimser bir yaklaşım sürdürdüğünüz sürece bunun üstesinden gelebilirsiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birleştirici yanın çevrende pozitif bir havanın esmesini sağlayabilir. Bu özelliğin ile ne kadar övünsen az. Derleyip toparlayıcı özelliğin ile etrafında sorun yaşan insanlara ışık oluyorsun. Çevrende bulunan kötü niyetli insanlar bu özelliğini suiistimal edebilir. Gün içerisinde yakın bir arkadaşından gelecek müjdeli habere, en az arkadaşın kadar sevineceksin.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konular gündeminizde olabilir. İhtiyaç sahibi kişilerin sizden destek istemeleri gibi durumlarda bütçenize uygun bir destek sağlayabilirsiniz. Zor zamanları bilerek kendinize ve çevrenize yaklaşmak her zaman daha iyi sonuç verecektir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sözleşmelere önem vermelisiniz. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile hayatınızdaki çözümler için bazen kontrollü olmak yerine ailenizdeki diğer kişilere de karar vermeyi bırakmak sizlere rahat hissettirecektir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş ortamında yaşanacak bir tartışma hayatının ilerleyişiyle ilgili yeni kararlar almanı sağlayabilir. Yeni yerlere gidip yeni başlangıçlar yapma fikri sana makul gelebilir. Yine de acele etmemekte yarar var.

5 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayal ile gerçek arasında ince bir çizgi var. Rüyalarınız özellikle canlıdır, ancak onları daha somut bir şeyle karıştırabilirsiniz. Bu, şiir ve ilham için güzel bir enerjidir, ancak daha mantıklı konularla çalışmaya çalışıyorsanız, görevleriniz biraz ulaşılmaz gelebilir. Daha net bir arazi yerleşimi elde edene kadar kalıcı herhangi bir taahhütte bulunmaktan kaçının.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklanmak zorunda kalacak ve özel işlerinizi ihmal edeceksiniz. Günlük yaşantınızda hayatınıza renk katmak için başlattığınız çalışmaların yoğun olduğu bir gün içindesiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, çocuk, borsa, eğlence, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ama harcamalara dikkat etmelisiniz. Ani harcamalar para kayıplarına sebep olabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi korumak zorundasınız. Etrafınızdaki olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyorsunuz. Bugün düşüncelerinizi kendinize saklıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 58"
Ay
Akrep
26° 57' 34"
Merkür
Koç
26° 32' 26"
Venüs
Balık
21° 51' 46"
Mars
Balık
05° 07' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 18"
Satürn
Balık
13° 19' 30"
Uranüs
Boğa
20° 40' 17"
Neptün
Balık
27° 48' 59"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 20"
Lilith
Başak
19° 49' 10"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>