Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumluluğu Üstleniyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Kalben doğru noktada olduğunu görmen gerekecek bugün. Eğer canını sıkan bir durum varsa bununla yüzleşmek seni o düzleme oturtabilir. Bir şeylerin içine daha da sinmesi aşkta mutluluğun kapılarını aralayabilir.

İşyerinizde sizi çok beğeniyorlar ama aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor. Bugünlerde bu değişikliğe cesaret edemeyebilirsiniz. Zaten kısa vadede bir değişiklik gözükmüyor.

İş konularında içinden geldiği gibi davranabileceksin bugün. Ve bunun artıları da çok olabilir ayrıca. Çok daha iyi ve keyifli bir gün geçirmen olası. İşe kendini verdikçe daha fazlasını elde edebilirsin.

İçsel bir huzur elde ederek güne odaklanmak sana çok pozitif bir hava katabilir. Ve hatta çevrendeki insanlar da sana daha iyi bir gözle bakabilir. Onlara örnek olabilir, onların sıkıntılarını da hafifletebilirsin. Enerjin yüksek olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canı sıkılan insanların gelip sana dert yanması senin de canını sıkabilir. Ancak sevdiğin insanların desteğe ihtiyacı olabilir ve bazen bu destek sadece o kişiyi dinlemek demektir. Sevdiklerinin yanında olduğunu göstermen, hatta bunu kanıtlaman gerekecek.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün geleceğinize dair bir sorgulama ve endişe dalgasının hakim olduğunu göreceksiniz. Belirli bir konu hakkında aşırı duygusallaşıyor olabilirsiniz ve gerçekte neler olup bittiğine dair mantıksal düşünceleriniz gerekebilir. Sırf duygusal dramınıza kendinizi kaptırdığınız için bariz bir şeyi kaçırıyor olabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal aktivitelerine ara veriyorsun. Daha çok yakından tanıdığın arkadaşların ile görüşüyorsun. Hayatındaki bazı şeyleri gözden geçireceğin bir gün. Çünkü her ne olursa olsun hayatında pişmanlıklara ve keşkelere yer vermek istemeyeceksin. Attığın her adımların sorumluluğunu büyük bir özveri ile sahipleneceksin.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize karşı daha iyimser olmaya başladığınız bir gün olabilir. Bu iyi ruh hali sizi çevrenizle ilgilenmeye itebilir. Hayır kurumları ve dezavantajlı gruplarla işbirlikleri için hazırlık yapabilirsiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok ikili ilişkiler, ortaklar ve eşle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eşinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde nasıl iletişim kurduğunuz çok önem kazanacaktır. Bazı konuları yeniden organize etmeniz gerekebilir. Gizli düşmanlarınıza da dikkat etmeniz ve tetikte olmanız gereken bir gündesiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde bir şey yaparken, kalbini ve ruhunu ortaya koyuyorsun. Böyle bir özveri sana en iyisini verir. Yine de enerjini boşa harcama hissi aklından çıkmıyor.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Devam eden işlerinin belirli bir noktada sıkıştığını görmek seni düşündürebilir. Bununla doğru şekilde ilgilenmek için programına daha sıkı sarılman gerekecek. Planına göre ilerlemeye devam etmek işlerin senin için yoluna girmesini sağlayacak.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne yaparsanız yapın yaptığınız işte en iyisisiniz ve sizin gibi kimse yok ancak bu sonsuz listeyi tek başına ele almaya hazır olduğunuzu gerçekten düşünüyor musunuz? Bu, birlikteliğin gücünü kucaklamak için işaretiniz. Ekip üyeleriniz/işbirlikçilerinizle bağlantınızı derinleştirmek ve birlikte yaratabileceğiniz her şeyin olasılığına kendinizi açmanın zamanı gelmedi mi?

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda tuhaf bir şekilde sezgisel bağ var.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, sosyal çevrenin benimsediği değerlerin derin anlamlarını görebilir ve anlayabilirsin. Büyükanne, büyükbaba ve ailenin diğer üyelerinin motivasyonlarını anlayıp, ebeveynlerinin geçmişi üzerine farkındalık kazanabilirsin. Bugün kökenlerine inip bir şeyleri öğrenmen açısından büyük bir gün. Ve bu yeni anlayışın sonrası, önemli ölçüde fayda sağlayabilirsin.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi kesip atmak istiyor ama bir yandan da vicdan yapıyorsunuz. Sevgilinizin yeni yeni tanık olduğunuz olumsuzlukları sizi buna yöneltiyor. Karar sizin! İşinizle ilgili yeni gelişmelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu yenilikler karşısında daha esnek ve pozitif bir tavır almanız kendi yararınıza olacak. Kazancınız giderinize yetişmiyor, hesapsız harcıyorsunuz. Bazı harcamalarınızı kısmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 18" R
Ay
Yay
09° 48' 05"
Merkür
Koç
16° 03' 05"
Venüs
Koç
26° 44' 50"
Mars
Balık
27° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 15"
Satürn
Balık
16° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 09' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 46"
Lilith
Başak
22° 57' 17"
True Node
Koç
15° 30' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>