Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tercihlerini Sınırlı Tutuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Flörte daha açık olacağın bir gün olabilir bugün. Kendini çok daha iyi ifade edebilirsin. O yüzden aşkta beklenmedik gelişmeler de gerçekleşebilir. Hiç yoktan yere kalbinin hızlı attığını görmek seni mutlu edecek.

Bugün, nasıl paylaşım yapılacağını öğrenmek için iyi bir gün olabilir. Gerçek Oğlak olduğunuz için, emeğinizin meyvelerini diğer insanlarla paylaşmak yerine, genellikle kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğeryerinde sorumlu olduğunuz insanlar varsa, paylaşım çok gerekli bir beceridir, çünkü onsuz ekip çalışması diye bir şey olamaz. Çalışmanızı ilgili diğer kişilerle birlikte düzenlemek daha zor olabilir, ancak genellikle daha iyi sonuçlar alacaksınız. Bugün bunu düşünün.

Yeni projeler, yeni gelişmeler, yeni insanlar... İş konusunda sonunda şansının döndüğünü hissedebilirsin. Eğer bir süredir işinin göz ardı edildiğini veya seni izole ettiklerini düşündüğün bir ruh hali içerisindeysen bugün bu konularda çok büyük gelişmeler görebilirsin.

Enerjini güzel sohbetlere ve sosyalleşmeye harcamalısın bugün. Evde pineklemek yerine dostlarınla keyifli zamanlar geçirmek sana çok daha iyi gelebilir. Enerjini doğru insanlara yönlendirmen önem gerektirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal hareket etmek birilerinin işine gelebilir. Enerjini daha dikkatli kontrol etmen gerekecek o yüzden. Çevrendeki insanların senin insani tepkilerinden faydalanmaması için biraz daha mantığa sığınabilirsin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün geleceğinize dair bir sorgulama ve endişe dalgasının hakim olduğunu göreceksiniz. Belirli bir konu hakkında aşırı duygusallaşıyor olabilirsiniz ve gerçekte neler olup bittiğine dair mantıksal düşünceleriniz gerekebilir. Sırf duygusal dramınıza kendinizi kaptırdığınız için bariz bir şeyi kaçırıyor olabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmayan bir Oğlak burcuysan,başvuruların konusunda tercihlerini sınırlı tutacaksın. Çünkü kariyer geçmişine güveniyorsun. Kendi işini yapıyorsan, alacaklarını tahsil edemediğin için günün stresli geçebilir. İlişkisi olamayan bir Oğlak burucuysan bu konuya ayıracak vaktinin olmadığını düşünüyorsun ancak ani gelişmelere hazırlıklı olmalısın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözünüzden kaçan durumlar olabilir. Ancak bunun hedeflerinizin önünde bir engel olmadığını bilmelisiniz. Bu düşünceyle hareket ettiğinizde stresin ya da öfkenin getirdiği olumsuz havayı dağıtarak daha planlı ve derin düşünebilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sözleşmelere önem vermelisiniz. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar neyin ne olduğunu yargısızca ve mantık çerçevesinde bilirseniz önlem almanız çok daha kolay olacaktır. Ayrıca fırsatlar da bugün size gelecekler.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecek ile ilgili kurduğun hayallerin gerçekleşmesi için daha dikkatli olman gerekecek. Hayallerini kısıtlamak yerine onları güçlendirmelisin. Bu sayede ilerlemek için gereken motivasyonu bulman mümkün olacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal güvenliği şimdiye kadar sağlamak zor olabilir. Sanki kendinizi ortaya koymak için gerekli temele sahip değilmişsiniz gibi bir sahtekârlık sendromu hissedebilirsiniz. Bu rahatsızlığı gizlemek muhtemelen durumu daha da kötüleştirir. Bunun yerine, potansiyel olumsuz etkisini azaltmak için neler yaşadığınızı ifade etmeye çalışın. Başkalarının da benzer deneyimler yaşadığını öğrenmek hem sizin hem de onlar için güven verici olabilir!

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, kazançlarla ilgilenebilirsiniz. Kalıcı uzun vadeli maddi gelir fırsatı yakalayabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinize zarar vermemek için düşüncesiz davranışlardan vazgeçin. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken birçoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 53" R
Ay
Yay
12° 59' 57"
Merkür
Koç
16° 04' 51"
Venüs
Koç
27° 03' 19"
Mars
Balık
27° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 44"
Satürn
Balık
16° 17' 16"
Uranüs
Boğa
22° 09' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 37"
Lilith
Başak
22° 58' 57"
True Node
Koç
15° 30' 05"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>