Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yeni Bir Düzen Kuruyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Hayatında kimse yoksa eğer bugün kafana göre hareket etmek sana keyif verecek. Bekarlığın tadını çıkarabilirsin. Zira aşk sana hiç çekici gelmeyebilir. Ancak bir ilişkin varsa karşı tarafın bu konudan alınmaması için dikkatli davranman gerekebilir.

İşle ilgili her ortamda sürtüşmeler yaşanabilir. Siz bireysel enerjiniz ve inancınızla tüm bunların üzerinden akıp geçiyorsunuz. Kendinizi vermeye istekli olsanız da mevcut şartlar sizi engelliyor. Sabırsızca atılarak, otoriteyi ve kuralları zorlayarak karşılık veriyorsunuz. Sakin olun. Yakında, çok yakında, biri sizin muhteşem fikirlerinize kualk verecek...

Eğer planlamalarda yetersiz kaldığını düşünüyorsan bir bilene danışmak iyi olabilir. Harcamaları ve işleri planlarken sevdiğin ve güvendiğin insanlardan destek almaktan çekinmemelisin. Destekler, daha iyi sonuç almanı sağlayabilir.

Kafanı toparlamak zorlaşabilir bugün. Hayallere dalmak ise bir o kadar kolay olacak. Zihnin bu kadar doluyken güne odaklanmak boşa bir çaba olabilir. O yüzden bugün zihinsel olarak kendini kuvvetlendirmeye ve meditasyona özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek de havanda olmayabilirsin. Normalde keyif alacağın ortamlar bugün sana işkence gibi gelebilir. En iyisi, fırsatını bulduğunda kendince ve sakin bir gün geçirmek olacak. Kafanı boşaltacağın bireysel etkinlikler daha iyi olabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette planlar yapın ama uygulanabilir olduklarından emin olun. Haritanızın en hassas bölgesinde yer alan çok fazla kozmik aktivite ile asla gerçekleşmeyecek türden hayallere kendinizi kolayca kaptırabilirsiniz. Oğlak sağduyunuzu kaybetmeyin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşın ile uzun süredir görüşmüyor olman onu özlemene yol açıyor. Görüntülü olarak konuşup hasret giderebilirsin. Ekonomik olarak kendine yeni bir düzen getireceksin. Birikim yapmaya karar verebilir ya da var olan birikimlerini yatırıma çevirmek isteyebilirsin. Hukuki süreçleri devam eden bir Oğlak burcuysan, olumlu gelişmeler yüzünü güldürebilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emin olmadığınız hiçbir bilginin peşine düşmemelisiniz. Çevrenizdeki bazı kişiler iyi niyetinizi ve mevcut imkanlarınızı olumsuz değerlendirebilir. Bu konuda sorun yaşamamak adına kiminle ne konuştuğunuza dikkat etmeniz gerekebilir. Hayatınız ve projeleriniz hakkında konuşurken gömert olmamalısınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınız sizi mücadeleye itebilir. Kabullenmek sizin için zor olabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde görüşmelerde artış yaşanabilir. Kardeşlerinizle ilişkiniz test altında olabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize dinlenmek için zaman ayırmanız iyi gelecektir. Aile ilişkilerinin kıymetini anlayabileceğiniz bazı olaylar yaşama ihtimaliniz oldukça yüksek olacak.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizinki gibi dolu bir adres defteri olan birisiyle sıkılmak imkansız. Size dinlenmek yok! Ancak, gerçek arkadaşlarınızla hayatınızda çok da yeri olmayıp sizi anlamaya çalışan diğer insanları birbirinden ayırmak için zor zamanlar yaşayacaksınız. Gününüzü ilişkileriniz açısından temizlik yaparak geçirin. Kişisel hayatınızın buna gerçekten ihtiyacı var…

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizi kalabalıklardan farklı görmesini istiyorsunuz ancak akranlarınızın yeni bir yönünüzü keşfetmeye nasıl tepki vereceği korkusu muhtemelen sizi engelliyor. Seçenekleriniz ya hep ya hiç değil. Potansiyel olarak tartışmalı bir şeyi daha özel bir ortamda denemek, hataları çözmeniz ve onunla daha rahat olmanız için size alan sağlayabilir. Diğer herkes için hazır olduğunuzda, bunu bileceksiniz!

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu derinliği içinde olacağınız bugün, her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzleri kafanıza takıyor olabilirsiniz. Bugün, günlük yaşamınızda tatmin edici bir performans gösteriyorsunuz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Seyahat etmek, felsefeyle ilgilenmek size iyi gelecektir çünkü ruhsal olarak bunalabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, seyahat ya da eğitim alanlarında bazı aksilikler gerçekleşebilir ama siz bu durumu lehinize çevirebilme şansına sahip olacaksınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal beraberliğinizde ara sıra geçirdiğiniz irili ufaklı sarsıntıları doğal karşılaşıyorsunuz. Bu davranmanız da ilişkinize huzur veriyor. İşinizle ilgili alacağınız bir haber, gününüzün kötü geçmesine sebep olacak. Akşama doğru haberin asılsız olduğunu öğrenip, rahat bir nefes alacaksınız. Önemsemediğiniz küçük harcamalar bir araya toplanınca bütçenizi sarsacak boyutlara ulaşıyor. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa kendinizi bir doktora göstermelisiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>