Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gelişimine Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşktaki tutukluk sona erebilir bugün. Eğer bir süredir kısmetsiz olduğunu düşünüyorsan bu kısmetsizlik sonlanabilir. İlgini çekmek isteyen, seni merak eden birisiyle iletişime geçebilirsin. Daha keyifli bir gün geçirmen olası o yüzden.

Birilişkisinizde bazı zorluklar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Belki siz ve bir meslektaşınızın bir şey hakkında çok farklı görüşleri olabilir. Bir proje üzerinde birlikte çalışmaya çalışıyorsanız, bazı şeyleri konuşmanız gerekebilir. Diğer kişinin görüşlerinizi anladığını varsaymayın. Tartışılması gereken herhangi bir konuyu netleştirmek için biraz zaman ayırmalısınız. Yakında, ikiniz de birlikte çalışmaktan daha mutlu olacaksınız.

İş konularında yolundaki engellerin kalktığını hissedebilirsin. Bir şeyler daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Eğer bugüne kadar sana sıkıntı çıkaran bir konu olduysa bununla alakalı daha rahat kararlar alabileceksin.

Haftanın ilerleyişini daha sakin bir tonda belirlemek isteyebilirsin. Kendini yıpratmamak bu haftanın önceliği olabilir. Güne başlarken kendinden çok fazla bir şey beklememek bu konuda iyi olabilir. Daha rahat takılmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklında bir sürü farklı şey aynı anda cirit atabilir. Kafanı tek bir konuya vermekte zorlanabilirsin. Bugün biraz kendini geri çekip bir şeyleri sakince düşünme yoluna gitmen daha iyi olabilir. Kendini hırpalamamaya bakmalısın.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kozmik tablo hızla değişiyor ve önümüzdeki birkaç gün içinde odak noktanız da değişmeli. Kariyerinizde ilerlemek için daha az, duygularınızı anlamlandırmak için daha çok zaman harcayın. Kendinle daha barışık olmalısın.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir yatırım yapmak adına maddi anlamda harcamalarını ve banka hesaplarını kontrol etme ihtiyacı hissedebilirsin. Yapacağın işler konusunda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde söyleşi gibi bilgi verilen aktivitelere katılabilir, öğretici platformlarda kişisel gelişim türünden konularda bilgi alışverişi yapabilirsin.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk aldığınız konuların riske dönüşmemesi için iyi bir planlama yapmalısınız. Banka ve ödemeler, parasal gündemler kafanızı meşgul edebilir. Bugün zamanı ve imkanları daha verimli şekilde kullandığınızda endişelerinizin yersiz olduğunu görebilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok ikili ilişkiler, ortaklar ve eşle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eşinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde nasıl iletişim kurduğunuz çok önem kazanacaktır. Bazı konuları yeniden organize etmeniz gerekebilir. Gizli düşmanlarınıza da dikkat etmeniz ve tetikte olmanız gereken bir gündesiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yeni insanlar katılabilir. Bu kişiler konusunda sezgilerinize güvenmelisiniz ve onları anlamaya çalışmalısınız. Bugün analitik zekanız ön plana çıkabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda büyük değişiklikler düşünmek isteyebilirsin. Mevcut durumunu iyi değerlendirip olası adımlar için iyi karar vermekte yarar var. Arkadaşlarınla bu konuda konuşmak senin için önemli olacak.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli bir şeyi gizli tutmak, onu şimdi daha da heyecanlı hale getirebilir ancak neden gizlilik aradığınız konusunda kendinize karşı dürüst olmanız gerekebilir. Ortalıkta dolanmanız gerçekten düşündüğünüz kadar zararsız mı, yoksa gerçekten yapmamanız gereken şeyler için çizgiyi aştığınızın bir düzeyde farkında mısınız? Çevredekilerin gözü hiç beklemediğiniz bir anda üzerinize dikilebilir, bu nedenle maruz kalacağınız herhangi bir incelemeden sağ çıkabilecek donanıma sahip olduğunuzdan emin olun.

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantıklı ve akılcı davrandığınız her girişim, size başarıyı getiriyor. Bir takım özel konularınız gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Karmik ilişkiler gündeminize gelebilir. Size platonik aşk duyan biri aşkını itiraf edebilir. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; içe çekilebilir, ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Hastaneler, sağlık, psikolojik durumlar kendini ortaya çıkarabilir. Rüyalarınız artabilir, mesajcı rüyalar görebilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelin. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Maddi konulardaki iyimserliğiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açıyor. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 33" R
Ay
Yay
03° 58' 29"
Merkür
Koç
16° 00' 39"
Venüs
Koç
26° 10' 56"
Mars
Balık
26° 42' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 52"
Satürn
Balık
16° 13' 22"
Uranüs
Boğa
22° 07' 30"
Neptün
Balık
28° 47' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 11"
Lilith
Başak
22° 54' 14"
True Node
Koç
15° 32' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>