Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fedakarsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle aranızdaki iletişimin tekrar iyi bir hale gelmesi seni rahatlatabilir. Eğer aranızda çözemediğiniz meseleler olduysa bunu çözebilmek için iyi bir iletişime sahip olabilirsiniz. Dinlemek ve derdini anlatabilmek kolaylaşabilir senin için.

Özgün fikirlerinizin bazı tartışmalarla zenginleşmesine izin vermelisiniz. Bir arkadaşınız kendiolanaklarını ortaya koyarak, size önerilerle gelebilir. Girişimci yanınızı harekete geçirmeniz gerekiyor.

Bugün güzel haberler alabilirsin. Parasal konularda şansının dönmesi olası. Eğer birarıyorsan bugün güzel bir sonuca varabilirsin. Telefonlaşmalar, mailleşmeler daha uzun sürebilir.

Keyfin yerindeyken enerjinin de nasıl arttığını görebilirsin bugün. Sağlığın için egzersize daha fazla özen gösterebilirsin o yüzden. Açık havada yürüyüşler yapmak sana düşündüğünden daha iyi bir enerji katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinin ilerleyişinin bir noktada sıkıştığını görmek seni farklı adımlar atmaya itebilir. Yeni çözümler üretmeye çalışırken planını yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Alacağın yeni önlemler sayesinde işleyişinin düzeldiğini görmek mümkün olacak.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün sosyal ve kariyer anlamında kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün olacak. Kariyerinizi iyileştirmek için karşınıza çıkan fırsatları mutlaka değerlendirin. Her şartı kabul etmeseniz bile göden geçirdiğinize emin olun. Birçok yönden kapı açılabilir ve gelir artışı durumu söz konusu olabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Oğlak burcuysan eşinle birbirinize daha çok vakit ayırıyorsunuz. Bu durumun bozulmaması fedakârlıktan kaçınmıyorsun. Gökyüzü bugün etrafındaki insanlara yönelik savunmalarını arttıracağına işaret ediyor. Sana karşı yapılan davranışları biraz yanlış anlamlandırabilir, ikili münakaşalarda bulunmak durumunda kalabilirsin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik yönden istediğiniz seviyede olmanın yollarını arayabilirsiniz. Daha iyi bir konumda olmak sizi rahat ettirebilir. Ancak bunu oluşturmak için zamanınızı, imkanlarınızı zorlayarak hareket etmek yerine elinizdeki imkanlar neticesinde bir çalışma yapın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sözleşmelere önem vermelisiniz. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ya da başkalarını suçlamak bugün genel konunuz olabilir bu yüzden kendinize zaman ayırmalı ve duyarlılıklarınıza saygı göstermelisiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklınız ebeveyn olmak konusuyla meşgul olabilir. Çocuklarınızla ilişkinizi güçlendirmek üzerine düşünebilirsiniz. Onlarla daha çok vakit geçirmeniz gerektiğini fark edebilir, dolayısıyla günlük planlarınızı yeniden yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Çocuğunuz yoksa, kendi ebeveynlerinizi ve onların sizi nasıl yetiştirdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Yıllar boyunca üzerinizde nasıl bir etkileri olduğunu ölçüp biçiyor olabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutin görevlerle ilgili net olmayan iletişim her an hüsrana yol açabilir. Görünüşe göre her küçük şey hakkında konuşarak sert görünmek istemeseniz de, diğer kişi işi yanlış yapmaya devam ederse, bu sizi rahatsız edecektir. Onlara neden kendi yönteminizle yapılmasını istediğinize dair anlaşılır bir neden verebildiğiniz sürece, muhtemelen ne demek istediğinizi anlayacaklardır. Her şeyi baştan sona anlatırken, daha fazla takip etmeye değer yeni teknikler keşfetme olasılığına da açık olun!

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemeyişiniz, bazen olumlu sonuç verebilir. Derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer veodaklısınız. İş hayatınızda sert bir tavır sergileyebilirsiniz. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün de, ay başından beri yaşadığınız pek çok gün gibi geçecek. Bir kez daha, odak noktada yer alıyorsunuz ve sözlerinizin çevrenizdeki insanlar üzerindeki etkisi her zamankinden çok olacak. Zihninizin kılıç gibi keskin olduğunu ve diğerleriyle iyi bir iletişim kurabildiğinizi fark edeceksiniz. Başarıya ulaşacak bir yolda ilerliyorsunuz bu yüzden anlaşmalar yapın, sözleşmeler imzalayın ve yatırımlarınızı sağlama alın.Şanslı numaralarınız neler?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 13' 04" R
Ay
Aslan
07° 46' 57"
Merkür
Koç
19° 04' 07"
Venüs
Koç
14° 17' 15"
Mars
Balık
19° 14' 32"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 02"
Satürn
Balık
15° 17' 19"
Uranüs
Boğa
21° 35' 30"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
19° 52' 34"
Lilith
Başak
21° 50' 03"
True Node
Koç
15° 33' 53"
Son Güncelleme : 16/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>