Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Programında Değişiklik Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında hayaller kurman olası. Yeni bir insanı düşleyebilirsin. Yeni bir sevgili hayali bile sana iyi gelebilir. Bu tür konularda evrene güzel mesajlar yollaman iyi olacak.

İşlerin bu kadar çabuk yoluna gireceğini hiç sanmıyordunuz. İş ilişkilerinizde kurmak için çok uğraştığınız dayanışmanın bunda çok payı var. Rehavete kapılmayıp yine de işleri sıkı tutmanız gerekiyor.

İş konularında yeni hedeflere odaklanmak istiyorsan bugün biraz kendini geri çekmen gerekebilir. İleride odaklanabileceğin şeyler için bugünden enerjini koruman gerekebilir. Parasal konularda da gereksiz masraflarla bütçeni tüketmemelisin.

Bolca dinlenmen gereken bir gün olabilir bugün. Stresten ve fiziksel yorgunluktan uzak durmak genel olarak sana iyi gelebilir. Bugün daha sağlıklı bir gün için dinlenmeye ve mümkünse uyumaya özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün enerjisi seni daha fazla ön plana çıkarabilir. İnsanlar arasında daha popüler olabilirsin. Çevrendeki insanların gözü sende olabilir. Bu güzel etkiyi iyi bir biçimde değerlendirmek ve insanlara örnek olmak güzel sonuçlanabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları,bugün sosyal anlamda bazı sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle uzun süredir görüşemediğiniz bir arkadaşınızdan gelen haberle birlikte biraz üzülebilirsiniz. Bu haberin yarattığı hayal kırıklığının tüm günün enerjisine negatif bir şekilde yansımasına izin vermeyin.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın yenitekliflerini değerlendirirken acele etmemende fayda var. Zira acele etmenin sonuçlarını en iyi sen biliyorsun. Her şeyi bir düzene koymuşken, son anda gelen haberler günlük programında tekrar düzenlemeler yapmana sebep olabilir. Eğer boşanmış bir Oğlak burcuysan, kendi hayatını yeniden kurma yoluna giderken en büyük destekçin yine kendin olacaksın.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ezberleri bozmalısınız. Hayatınızı, işlerinizi aynı kurallarla idame ettiremeyeceğinizi kabul ettiğinizde hayatın size sunduğu imkanları ve insanlara da net bir şekilde görebilirsiniz. Tutkunun gözünüzü kapatacak bir hırsa dönüşmesine müsaade etmemelisiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok ikili ilişkiler, ortaklar ve eşle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eşinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde nasıl iletişim kurduğunuz çok önem kazanacaktır. Bazı konuları yeniden organize etmeniz gerekebilir. Gizli düşmanlarınıza da dikkat etmeniz ve tetikte olmanız gereken bir gündesiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konuları ile meşgul olmak isteyebilirsiniz. Özellikle aşk hanenizde olacak birtakım gelişmelerle beraber işinize tam olarak konsantre olamayabilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine güvenini korumak için daha fazla çabalaman gerekebilir. Hayatın üzerine daha çok geldiğini düşünmek pes etmene sebep olmamalı. Yaptığın işe daha sıkı sarılmak, olası sorunları çözmek için daha iyi olacak.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut odayı başarıyla okuyabilir ve büyük bir gruptaki diğerlerinin ne düşündüğünü söyleyebilirsiniz. İnsanlar muhtemelen konularını ne kadar net ifade ettiğinizden etkileneceklerdir. Ne kadar faydalı olursa olsun, fikirlerinizin de önemli olduğunu unutmayın. Konuşurken tercihlerinize ince bir şekilde selam vermek, topluluğu istediğiniz gibi dürtebilir. Kalbiniz doğru yerdeyse, devam edin!

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bütçenizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün içindesiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalısınız.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün okültizm, sağlık, cinsellik, para konuları ön plana çıkabilir. Harcamalarınız artabilir. Borç, vergi, ödemeler gündeminize gelebilir. Aşk konusunda ani sorunlara dikkat etmelisiniz. Aşk, çocuk, eğlence, tatil ya da borsadan dolayı para çıkışları gerçekleşebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız tatsızlıkları fazla büyütmeyin. Bu sorunları partnerinizle konuşarak çözmek elinizde. İşinizle ilgili sizi çok sevindirecek gelişmeler var. Çalışma hayatında, iki kişi aynı avın peşinde koşmaktasınız; hedefe varana kadar bıkkınlık göstermeyin. Rakibinize karşı zaten bir ümit verici durum da yok! Cesur davranmalısınız. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 01' 02" R
Ay
Akrep
13° 19' 57" R
Merkür
Koç
16° 00' 30"
Venüs
Koç
24° 08' 42"
Mars
Balık
25° 25' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 55"
Satürn
Balık
16° 04' 08"
Uranüs
Boğa
22° 01' 56"
Neptün
Balık
28° 44' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 29"
Lilith
Başak
22° 43' 14"
True Node
Koç
15° 36' 58"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>