Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sıfırdan Başlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Önünde sürekli bir engel varmış da onu aşman gerekiyormuş gibi hissetmemen gerekecek bugün. Özellikle de aşk konusunda. Bir şeyler sürekli ters gidiyor gibi hissediyorsan belki de bu bir şeylerin işareti olabilir.

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir.

Maddi anlamda kendini gereksiz yere zorlamaman önemli bir konu haline gelebilir. Çok açılmamanda fayda var. Temkinli bir biçimde tasarruf planları yapmak, gereksiz harcamaları kısıtlamak sana çok iyi gelebilir bugün.

Bugün stresin günün enerjisini belirlemesine fırsat vermemen gerekecek. Dinlenmek, sevdiğin insanlarla zaman geçirmek daha iyi olabilir. Bir şeyleri oldurmaya çalışmak yerine var olan durumlarla barışmak, bir şeylerle savaşmayı bırakmak daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün liderlik vasfını tazeleyebilirsin. Çevrendeki insanlara sözün daha fazla geçebilir. Eğer ortada halledilmesi gereken birveya sorumluluk varsa bununla en iyi sen başa çıkabilir, doğru zamanda doğru şekilde hareket edebilirsin. Bu da takdir görebilir tabii.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Üzerinde çalıştığınız şeye mümkün olan en zorlu açıdan yaklaşmak zorunda değilsiniz, kesinlikle gerekenlere sahip olduğunuzu kanıtlamak için değil. Diğerleri yeteneklerinizin çok iyi farkındadır ve hedefinize daha kolay bir yoldan giderseniz sizi daha az düşünmezler.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün isteklerini gözden geçireceksin. Hayatında eksikliğini duyduğun konuları belirleyerek, sıfırdan başlamak isteyebilirsin. Kendini değişimlere hazır hissediyorsun. Öyle ki günü internette yurtdışı eğitimlerini araştırarak ya da yenibaşvuruları yaparak geçireceksin. Hem kariyer hem de kişisel isteklerini doğrultusunda planlarını yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili önemli değişiklikleri gündeme getirebilirsiniz. Yeteri kadar imkana sahip olduğunuzu düşünebilir, sadece bunlar üzerinden hareket edebilirsiniz. Kendinizi özgürleştirmek isterken belli başlı hareketler ya da düşüncelerle kendinize ya da ailenize bir sınırlama getirmediğinizden emin olun.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir konu, eşinizi ilgilendiren bir durum içinde bazı hassasiyetler var. Beklentilerinizi iyi yönetmeye çalışmalısınız.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi partnerinizle anlaşamıyor hissedebilir, sorunu kendinizde görebilirsiniz. Kendinizi ifade etme hali için gökyüzü sizi destekliyor.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlarla uğraşmak zor olabilir. Yakında onların da sizin kadar inatçı olduklarını keşfedebilirsiniz. Başkalarına şüphe imkânı vermeye çalışın yoksa hayatınızın hemen her köşesinde bir çıkmaz olacaktır. İşleri yoluna koymak için bazı tavizler vermeniz gerektiğini düşünüyorsanız, bunu bir karakter kaybı veya başarısızlığı olarak düşünmeyin. Yapılması gerekeni yapıyor ve karşılığını alıyorsunuz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz. Beraber ortak fikir yürütebilir, seyahat edebilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin ilgisiz ve soğuk davranışları sizi hayrete düşürüyor. Cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. Masanızda birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayabilir. Elinizde istemediğiniz paraların çıkması söz konusu olacak. Maddi konularda çıkmazlara girmek istemiyorsanız büyük borçların altına girmemelisiniz. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 59' 37" R
Ay
Başak
11° 39' 18"
Merkür
Koç
17° 26' 39"
Venüs
Koç
17° 47' 30"
Mars
Balık
21° 26' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 51"
Satürn
Balık
15° 34' 22"
Uranüs
Boğa
21° 44' 47"
Neptün
Balık
28° 33' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 33"
Lilith
Başak
22° 08' 57"
True Node
Koç
15° 36' 52"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>