Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mantığını Kullanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Partnerinle düşündüğün sıklıkta görüşmek mümkün olmayacak. Bu durumu bu şekilde idare etmek için daha yapıcı olmalısın. Karamsarlığa düşmek yerine elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmek ilişkinin ilerlemesi için de önemli olabilir.

Bugünyerinizde bazı fırsatlar elde edeceksiniz. Bu fırsatlar hayatınızı maddi açıdan rahatlatacak nitelikte olacak. Bir ortak çalışma söz konusu olabilir.

Karşına çıkacak fırsatları değerlendirirken daha radikal olman gerekecek. Seçeneklerini azaltarak hareket etmek zorunda kalabilirsin. Bu durumun senin yararına olmasını sağlamak için en akıllıca kararları vermeye çalışmak iyi olacak.

Sevdiğin insanlar yanında oldukça kendini daha iyi hissetmen mümkün olacak. Evde zaman geçirmek senin için daha iyi olabilir. Kapalı ortamlarda sevdiklerinle beraber yen aktiviteler için gönüllü olmak iyi hissetmene yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek ile ilgili hayal kurarken daha dikkatli olmalısın. Seçeneklerini artırarak alternatiflerini artırmak senin için önemli olacak. Önünde farklı seçenekler oldukça ilerlemek can sıkıcı olmaktan çıkıp eğlenceye dönüşebilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün her zamankinden daha gergin bir hava tüm gününün enerjisinde etkili olacak. Aile veortamında yaşayacağınız tartışmalar kendinizi üzgün hissetmenize neden olacak. Olaylara karışmadan bir köşeden sadece izlemeye çalışın. Mümkünse kargaşadan uzak durun ve kendi iç sesinizi dinlenmeye özen gösterin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karmaşık gibi görünen bir ilişkinin içinde olabilirsin. Fakat mantığın ile hareket ettiğin taktirde işler çözüme kolayca ulaşabilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşın sayesinde tanışacağın kişiye karşı yakınlık hissedeceksin. Şeker, tansiyon gibi kronik rahatsızlıkların varsa, kontrollerini aksatmayacaksın. Sağlığına daha fazla dikkat edeceksin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Alacak vereceklerinizle ilgilenmek ve bu yönde bir muhasebe yapmak, ne durumda olduğunuzu görmenizi kolaylaştıracaktır. Birikim yapmadan önce elinize yeterli miktarda kazancın geçmesini sağlamalısınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak, yeni adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. İlişkilerde anlayış ve uyum arayacaksınız. Beslenme düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizi bitirmek için özel bir çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında fikir değiştirmenize sebep olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Gittiğiniz yönü değiştirerek farklı ve yeteneklerinize daha uygun kararlar alabilirsiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi özellikle sosyal hissedebilirsiniz bu yüzden farklı arkadaş gruplarıyla bir araya geleceğiniz organizasyonlar düzenlemek isteyebilirsiniz. Kulağa eğlenceli geliyor olabilir fakat kırk tarakta beziniz olduğundan hiçbir ziyaretinizden düşündüğünüz kadar zevk almayabilirsiniz. Biriyle eğlenceli bir buluşma ayarlamaya çalışın. Yine muhteşem vakit geçirebilirsiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve tutku bugün düşüncelerinizin ön saflarında yer alıyor. Kafanızın içindeki zengin düş dünyasına kıyasla yapılacaklar listeniz oldukça sıkıcı görünebilir. Mümkünse, bu romantik partnerinizle eşinizle bir araya gelmeye özen gösterin. Muhtemelen o da sizin kadar âşık hissediyordur. İkinizin kutlayacak çok şeyi var. Nitekim hayatınızda özel biri yoksa şu anki hislerinizle harekete geçmek, doğru olmayabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız kararlar çok önemli bir aşamaya neden olacak. Hızlı düşünecek ve bazı olaylara kesinlik kazandıracaksınız. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek, yeni atılımlarınız için hızlı bir katalizör görevi üstlenecek.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün oldukça sosyal hissediyor olacaksınız ve alışılmadık bir şekilde dedikoduya ve şakaya açık olacaksınız. Arkadaşlarla buluşup havadisleri öğrenmenin tam zamanı. Birbirlerini tanımıyor olsalar da, bir süredir görmediğiniz insanları bir araya getirecek bir buluşma planlayın. Farklı arkadaş gruplarınızı birbirleriyle tanıştırmaktan, sıcak ve açık bir atmosfer yaratmaktan keyif alacaksınız.Aşkı bulacak mıyım?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı arkadaşlarınızın yaşadığı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor. Aşka zamanım yok, demeyin, bu zamanı yaratabilirsiniz. Kariyer sizin hayatınızda son derece önemli bir yere sahip. Ancak ufak tefek başarısızlıkları herkes gibi siz de yaşayabileceğinizi kabul etmelisiniz. Bu problemlerin dünyanın sonu olmadığını kabul etmeniz gerekiyor. Bugün alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 55" R
Ay
Yay
10° 09' 21"
Merkür
Koç
16° 03' 16"
Venüs
Koç
26° 46' 53"
Mars
Balık
27° 05' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 38"
Satürn
Balık
16° 16' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 51"
Lilith
Başak
22° 57' 29"
True Node
Koç
15° 30' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>