Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Önceliklerin Değişiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Yeni tanıştığın biri ile düşündüğünden daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin. Birbirinizi daha iyi tanımak için bu fırsatları iyi değerlendirmelisin. Farklı aktiviteler planlayıp bunları hayata geçirmek iletişiminizin güçlenmesini sağlayacak.

Yapay insan ilişkilerinin, işin gidişatını müthiş etkilediğine inanıyorsunuz. Son zamanlardaki karamsarlığı üzerinizden atmış olmanız, bütün çalışma arkadaşlarınızı sevindirmişe benziyor.

Yeni ortaklıklar kurmak isterken dikkatli olmalısın. İşe girişmeden önce sorumlulukları doğru belirlemek işleyişin doğru olmasını sağlayacak. Bu sayede en zor işin dahi altından kalkmak mümkün olacak.

Stresten uzak bir gün geçirmek senin için nemli olacak. Sevdiğin şeyleri yapmak için can atacaksın. Sana keyif verecek etkinlikler için harekete geçmek kendini canlı hissetmene yardımcı olabilir. Hafif yiyecekler tercih etmek iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ilgi alanları ile ilgili araştırmalar yapmak isteyeceksin. Senin için sıkıcı olan şeylerden uzaklaşmak için bahaneler yaratmak karşına yeni fırsatlar çıkaracak. Yeni etkinlikler ve hobiler için girişken olmakta fayda var.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizinki genellikle güç ve kâr arayışıyla ilişkilendirilen bir işarettir ancak sizi motive eden başka bir şey daha vardır ve bu ilkedir. Bugün kuralları esneten insanlarla taviz vermeyin. Onlara yozlaştırılamayacağınızı bildirin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ufak tefek şeylerin üstesinden rahatlıkla geleceksin. Aile bireyleri ile vakit geçirmek ise sana ayrıca keyif verecek. Akşam planlanan buluşmaya bazı aksaklıklardan dolayı geç kalabilirsin. Akrabalarınla diyaloğunda her detayı onlara vermemen gerektiğini öğreniyorsun. Özellikle yaşıtlarınla iletişimi kısıtlı tutarken, hayatındaki önceliklerin de değişiyor.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatta kendi kriterlerinizi uygulamaya devam edebilirsiniz. Şüpheye düşmek ya da önyargı yapmak yerine daha temkinli olmaya çalışmalısınız. Bu farklı kaçırmadığınızda kurduğunuz ilişkiler daha güvenli ve uzun vadeli olabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailevi konular sizi daha bağlayıcı olabilirsiniz. Aynı zamanda evle ilgilenmeniz sorumluluklar da artıyor olabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların ve durumların içerisindeki sevgiye odaklandığınızda aslında başınıza gelen şeylerin kötü tecrübeler değil öğreticiler olduğunu görürsünüz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işleriyle daha çok ilgilenmen gerekecek. Yapılması gereken işleri ertelemek yerine çözüme ulaştırmak senin için daha iyi olacak. Evi yeniden dekore etmek, tamir için adım atmak sana iyi gelecek. İşleri daha fazla ertelememelisin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değerli arkadaşlarla derin bir konuşma şimdi gerekli olabilir. Birbirinizi tanıdığınızı düşünerek bazı konuşmaları yapmaya gerek duymuyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, son birkaç yılda hepiniz çok değiştiniz ve havayı temizlemeye gerçekten yardımcı olacak. Yeni bir yönünüzü göstermek, muhtemelen başkalarına da aynı şeyi yapmaları için ilham verecektir. Onların da eski rollerinde kalmak istemeyebileceklerini unutmayın, bu nedenle tüm dinamik değişime açık olun!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden istediğiniz gibi faydalanacaksınız.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile konuları gündeminize gelebilir. Çalışma hayatı, gündelik hayat koşuşturması gündeminize gelebilir. Kol, omuz, baş ağrısı gibi sorunlar yaşanabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor. Çevrenize iyi bakın onu göreceksiniz! İlk adımı sizden bekliyor, çekingen haliniz ümitleri kıracak dereceye varmamalı. Bir girişimde bulunsanız, arkası umduğunuzdan kolay ve iyi gelecek! İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler söz konusu. Hobilerinize yaptığınız harcamalar fazla göze batmaya başladı! Fiziksel olarak zayıf düşebilir, grip gibi mevsimsel hastalıklara karşı dayanıksız olabilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 36' 42" R
Ay
Akrep
08° 12' 49" R
Merkür
Koç
16° 02' 38"
Venüs
Koç
23° 37' 53"
Mars
Balık
25° 06' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 09"
Satürn
Balık
16° 01' 47"
Uranüs
Boğa
22° 00' 32"
Neptün
Balık
28° 43' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 19' 03"
Lilith
Başak
22° 40' 28"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>