Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gözler Üzerinde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin birisi varsa onunla iletişimini artırmayı deneyebilirsin bugün. Aranızda daha anlamlı ve önemli konuşmalar yaşanması için bugün biraz daha çaba göstermen olası. Aşka ayıracağın zaman boşa gitmeyecek.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Aldırmadığınız bir şey bazılarını şaşırtabilir, yada bir şeyi sorun edişiniz abartılı bulunabilir. Toplu çalışmanın sonucudur bu. Fakat bu kez topluca aldırmadığınız bir konu, eğer önemini kavrayanınız çıkmazsa hepinizi üzecek.

Bugün ekstra masraf çıkmaması için şu anda var olan şeylerin kıymetini bilmen gerekecek. Eşyaların bozulmadan bakımını yapman gerekebilir. Paranı biriktirmen ve sonraya saklaman da tabii. Masraf çıkarmamak önceliğin olabilir.

Bugün Covid konusunda önlemleri biraz daha artırman iyi olabilir. Mevsim geçişlerinde bağışıklık sisteminin zayıflamaması ekstra özen isteyebilir. Bol bol vitamin takviyesi almak ve biraz daha hijyene özen göstermek sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok fazla koşuşturmak sana iyi gelmeyebilir. Fiziksel enerjini dikkatlice kullanman gerekecek. Enerjini doğru kullanıp gün içerisinde yorgunluğa dikkat edersen kendini biraz daha iyi hissedebilir ve bağışıklık sistemini üst seviyelerde tutabilirsin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün en önemli şey, enerjinizi olumsuz ve bölücü değil, olumlu ve canlandırıcı alanlara kanalize etmek için bilinçli bir karar vermenizdir. İnsanları bir araya getiren biri olun, onları ayırmaktan zevk alan biri değil.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gözler senin üzerinde olacak. Eğer çalışan bir Oğlak burcuysan, zorunlu olarak katılman gereken bir toplantı umduğundan da başarılı geçebilir. Günün bir kısmını, uzun süredir ihmal ettiğin ailene ayırabilirsin. Öğreneceğin bazı gelişmeler, “benim neden haberim yok” dedirten türden olacak. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

En çok neyi istediğinizi belirgin hale getirebilirsiniz. Bu da ilerlemenizi ve ilerleyeceğiniz yolu bulmanızı kolaylaştıracaktır. Kuracağınız bağlantılardan yeni kazanç kaynakları doğabilir. Parasal açıdan rahatlayabilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konuların büyük ölçüde gündeminizi oluşturacağı bir gündesiniz. Parasal yatırımlarınızla ilgili belirsizlikler sizi yorabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu. Harcamalarınızla ilgili konularda kendinize sınır getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, başkalarından destek almanız gerekebilir. İlgilendiğiniz işlerde çözülmeler olabilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengenin simgesi olan Terazi burcu, yönetici gezegeniniz Saturn ile güzel bir açı yakalıyor. Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi geliştirmek, yenilikleri denemek için harika bir dönem.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yalnız kalmamaya özen göstermelisin. Ne olursa olsun karamsar düşüncelerden uzak durmak senin için önemli olacak. O yüzden arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek keyfini yerine getirebilir. Hayattan zevk almaya çalışmalısın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda ortalığı karıştıran siz olabilirsiniz! Yoğun bir şekilde odaklanmış bir zihniyet, planladığınız şekilde yapılırsa diğer insanların kafasını karıştırabilecek aşırı kararlar verebilir. Komik veya etkileyici olduğunuzdan emin olsanız bile, bu kahkahalarla sonuçlanmayabilir. Şaka veya proje gibi şeyleri planlarken nihai hedef kitlenin farkında olun ve tartışmalı veya kaba görünmemeye dikkat edin. Mevcut yoğunluk seviyeniz işleri çok ileri götürüyor olabilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konulara, başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzey görüşmeleriniz olacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ruhsal konular bugün ön plana çıkabilir. Muhtemelen bugün artık hangi öğreti size daha cazip geliyorsa, kendinizi ruhsal ya da metafiziksel bir takım öğretileri çalışmak isterken bulacaksınız. Arkadaşlarınız ya da grup üyelerini etkileyeceksiniz, onlar da size katılmak isteyebilir. Diğerleriyle bir araya gelmek duyular, hayaller ve ruhsal farkındalık açısından fazlaca dürtü yaratabilir. Günün sonunda düşüncelerini bir kağıda yazıp uzun bir yürüyüşe çık. Bu şekilde zihnini temizleyebilir, güzel bir uyku çekebilirsin.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz zorlu bir dönemeçten geçiyor. Kendinize zaman tanımaya çalışın. Kendi amaçlarınızdan ödün vermemek şartıyla, tartışmadan uzak durun. Eğer partneriniz sizinle bir tartışmaya girerse, sakin, fakat kararlı olun. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir. Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak. Kendinizi zorlayacak sporlardan ve beslenme şekillerinden bir süreliğine uzak durun.

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 39' 06" R
Ay
Boğa
27° 13' 10" R
Merkür
Koç
22° 29' 23"
Venüs
Boğa
11° 27' 09"
Mars
Koç
06° 15' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 49"
Satürn
Balık
17° 16' 59"
Uranüs
Boğa
22° 50' 10"
Neptün
Balık
29° 09' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 38"
Lilith
Başak
24° 16' 44"
True Node
Koç
15° 18' 34"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>