Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Girişkensin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Yeni bir ilişki için hazır olmadığını düşünebilirsin. Kendini istemediğin bir şey için zorlamak yerine tek başına zaman geçirmek daha iyi olacak. Kendin hakkında daha çok düşünüp değerlendirme yapmakta fayda var.

Daha önceden kırılmış olduğunuz arkadaşınızın gönül alma çabaları olabilir. Geçiştirdiğiniz işler bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz.

Uzun zamandır beklediğin para sonunda eline geçebilir. Bu parayı harcarken daha dikkatli olmalısın. Tasarruf konusunda daha istekli olmak parayı harcarken daha özenli davranmanı gerektirecek. Gelecekte sıkıntı çekme ihtimalin azalabilir.

Hareketsiz kalmamak için daha çok özen göstermelisin. Ufak da olsa spor hareketleri yapmak için uğraşmak sana yarar sağlayacak. Kısa yürüyüşler sana ihtiyacın olan hareket fırsatını verecek. Ağır yiyeceklerden uzak durmak hareketli kalmana destek olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal olarak düşündüğünden daha aktif olacaksın. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek için her fırsatı değerlendirmek senin için iyi olabilir. Uzun zamandır görmediğin insanların kıymetini anlamak için güzel bir fırsat olacak.

27 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde olumsuz düşüncelerin zihninize girmesine izin verirseniz, hafta sonunun bu tarafından kurtulmanız imkânsız olabilir. Oğlak bir ana burçtur, bir eylem burcudur, bu yüzden zorlayıcı bir şey yaparak hüznü kovalayın.

27 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sistemli olduğun zaman kendini daha rahat ve girişken hissediyorsun. Ailene karşı daha hassas davranman gerekebilir. Yaşamını kolaylaştırmak için ev düzeninde aldığın önlemler herkesin takdirini toplamana neden olabilecek. Kurallarını nazikçe sunarsan kimsenin itiraz etmediğini görebilirsin.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bir şeyler yapmaya zorlanmamalısınız. Bugünü dinlenmeye, durulmaya ayırmanız mental olarak da kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir. Elektronik ortamlarda aceleden ya da fazla tedbirden kaynaklanan aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizle ilgili göremediğiniz, anlam vermekte zorlandığınız konular gelişebilir. Ani tepki vermekten kaçınmalısınız. Belirsizlikten dolayı yanlış kararlar alabilirsiniz. Gündemde olan konular için başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. Fakat hareket etmek için acele etmemenizde fayda var. Dikkatsizlik yapmamaya çalışın.

27 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz bazı şeylerin beklediğiniz yoldan gelmemesi gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez bu yüzden umutsuz olmanıza gerek olmayacak.

27 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

27 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Topluluğunuz eskisi kadar açık olmayabilir. İnsanları taraflara ayıran bazı dedikodular yayıldıktan sonra bu insanlar birbirlerine o kadar güvenmeyebilirler. Bu etkiye rağmen, bu süre zarfında güvenebileceğiniz birkaç yakın arkadaşınız olabilir. Finansal istikrarınızda da bir iyileşme görebilirsiniz. Arkadaşlarınızın kim olduğunu bilin ve kelimelere değil eylemlere güvenin.

27 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde özenli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmaya çalışın. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Çevrenizle uyum sizi farklı kılıyor. İlişkilerinizden olumlu etkiler alıyorsunuz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün içe çekilebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Ama ev ve ailenizle ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor. Kariyer hayatınızda iletişimde sorunlar gerçekleşebilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birlikte ilişkinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri kadar beslendiği takdirde, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş değişikliklerini ve bu konuyla ilgili tüm olasılıkları ertelemenizde yarar olacak. Beklediğiniz fırsat daha ileride! Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi korumaya alın.

27 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 14"
Ay
Kova
23° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 07"
Venüs
Boğa
03° 29' 24"
Mars
Koç
01° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 46"
Satürn
Balık
16° 45' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 46"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 21"
Lilith
Başak
23° 33' 43"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>