Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İsteklerini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Yeni bir ilişki için girişken olmak yerine çekingen davrandığını görebilirsin. Önceki deneyimlerinin verdiği tecrübeyle daha temkinli olabilirsin. Ama kendini boş yere geride tutmamalısın. Kendine güvenmeye devam etmelisin.

Bugünlerdebağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu yaşanılan süreçle ilgili bir durum. Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınır gibi.

Tanıdıklarının yardımıyla yeniimkanları yaratman mümkün olabilir. Sosyal çevrenin sana sağlayacağı imkanları sonuna kadar kullanmaktan çekinmemelisin. Bu fırsatları değerlendirdikçe ileride büyük kazançlar elde etmek mümkün olacak.

Bugün öncekine göre daha az yorulmak isteyebilirsin. Hareketi azaltmaya çalışmak senin için önemli olabilir. Bunun için alacağın önlemleri artırman gerekecek. Ağır yiyeceklerden uzak durup bol su içmek yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlarla aranı iyi tutmaya devam etmelisin. Onlarla kırıcı şekilde konuşmamak kendini daha iyi hissetmeni ve aranızdaki ilişkinin daha da gelişmesini sağlayacak. Yapıcı olmakta fayda var.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğanız gereği asi olmayabilirsiniz ama anlarınız var ve böyle bir an bugün kendini hissettirecek. Yüksek sesle konuşun ve güçlü konumdaki insanlara, yaptıklarıyla neden aynı fikirde olmadığınızı bildirin. Değişim için katalizör olun.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerin doğrultusunda hareket etmeyi tercih ediyorsun. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle son zamanlarda yaşadığınız iletişimin değişmeyeceğini, farklı yapılarda olduğunuzu düşünebilirsin. Evdeki bir eşyanın bozulması ve tamirine ayırdığın süre seni biraz yorabilir. Uykusuz gecelerin baş ağrılarını tetikleyebilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük hayatınızın akışı ilişkilerinize de yansıyor. Bunun olumsuz yönde olmaması için zaman yönetiminizi daha doğru yapmalısınız. İş ve ev arasındaki dengeyi kurmak adına bugün yapıcı fikirler ve konuşmalar gündeme gelebilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konulara yönelebilir, kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Uzaklarla ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda mutluluk verici gelişmeler olabilir. Duygusal konularda bugünlerde enerjinizi en çok ilişkinizi yapılandırmak için kullanmak isteyebilirsiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Durgunluk ilerlemenizi engelliyor olabilir. Geliştirmeniz gereken bir beceri veya katılmanız gereken bir ders olduğunu biliyor olabilirsiniz, ancak gelişmeye devam etme sözünüzü yerine getirmek yerine, kendinizi bundan tamamen kaçınırken buluyorsunuz. Kendinizi çıkmazda hissetmek mümkün olsa da, takılıp kalmak yerine, bunun sizi harekete geçirmesine izin vermeye çalışın! Zihniyetinizi değiştirmek için çaba gösterin ve edinebileceğiniz yeni bilgilere derinlemesine dalın. Kendinizi hayal kırıklığına uğratmayın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şey sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hepsini anlamlandırmaya çalışmayın. Aslında bu, tam olarak imkansız. Ne yaparsanız yapın kendiniz olmaya çalışın. Yaratıcı doğanızın bir yıldız gibi parlamasına izin verin. Diğer insanlar oldukça yumuşak başlı olabilir bu yüzden her konuda önderlik etmekten çekinmeyin. Ama yine de, diğerlerinin ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizden emin olun.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaprisler, inatlaşmalar, küçük küskünlükler aşk hayatınızı fazlasıyla zedeledi. Önümüzdeki günlerde ilişkinizi sarsacak bir sorun yaşayabilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olun! Ek birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde olumlu netice alabileceksiniz. Hemen, hemen herkesle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz. Stres yaratan işlerden uzak durun

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 06' 09" R
Ay
İkizler
18° 19' 43" R
Merkür
Koç
23° 55' 02"
Venüs
Boğa
13° 17' 58"
Mars
Koç
07° 24' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 23' 57"
Uranüs
Boğa
22° 55' 23"
Neptün
Balık
29° 11' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 28"
Lilith
Başak
24° 26' 43"
True Node
Koç
15° 10' 59"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>