Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duvarlarını İndiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Mevcut ilişkinin seni gereksiz bir telaş içine sokmasına izin vermemelisin. Partnerinle beraber anın tadını çıkarmak ikiniz için de keyifli olacak. Birbirinize varlığınızla destek çıkmak ilişkinizin önemini artıracak.

Ortaya henüz koyamadığınız becerileriniz, yeni gelişmelerle yeni fırsatlar yakalayabilir. Yaratıcılığınızın belli koşullarla engellenmesi, sizde karamsarlığa yol açmamalı.

Gereksiz harcamalardan uzak durmak gelecek ile ilgili daha çok plan yapmana yardımcı olacak. İster istemez önünde belirecek farklı tasarruf planlarını değerlendirmeye çalışmak ilerisi için daha farklı düşünmeni sağlayabilir.

Herkesten uzak ve tek başına bir gün geçirmek senin için daha yararlı olacak. Sessiz bir ortamda düşüncelerine odaklanmak, uzun zamandır istediğin huzuru bulmana ve daha sağlıklı hissetmene yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki gelişmeler canını sıkabilir. Bunlara aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısın. Aşırı tepkilerden uzak durmak olayların kontrolünden çıkmasını engellediğini görmek seni rahatlatacak.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir tür sanatsal proje iyi gidiyor ama ekstra bir şeye ihtiyacı var, onu ortalamadan olağanüstü seviyeye yükseltecek bir şeye. En iyi sonuçları elde etmek için başka birini dahil etmelisiniz, belki de yaratıcı kıvılcımı kendinize uygun olan bir arkadaşınız.

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meditasyon ve spora ağırlık vermek için günü kendine ayırmak isteyebilirsin. Hem çok eğleneceğin hem de büyük bir aşkla bağlı olacağın biriyle tanışabilirsin. Ördüğün duvarları yıkman an meselesi! Yakın arkadaşının ilişkisel problemleri ve çözüm arayışına destek olmak için yanında olacaksın.

23 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konular gündeminizde yer bulabilir. Sizi destekleyecek insanlarla bir arada bulunduğunuzdan emin olmak yükünüzü hafifletecektir. Bir karara varırken kriterleriniz kadar onları uygulamaya koyma hızınız da sonucu etkileyecektir.

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sürekli hareket halinde olabilir ya da evle ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Gününüzü daha iyi planlamaya bakın.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün öğleden sonraki saatlerini sakin geçirebilirsiniz ve akşam saatlerinde yorgun olmadığınız için yürüyüş yapabilir ya da egzersiz yapabilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Durgunluk ilerlemenizi engelliyor olabilir. Geliştirmeniz gereken bir beceri veya katılmanız gereken bir ders olduğunu biliyor olabilirsiniz, ancak gelişmeye devam etme sözünüzü yerine getirmek yerine, kendinizi bundan tamamen kaçınırken buluyorsunuz. Kendinizi çıkmazda hissetmek mümkün olsa da, takılıp kalmak yerine, bunun sizi harekete geçirmesine izin vermeye çalışın! Zihniyetinizi değiştirmek için çaba gösterin ve edinebileceğiniz yeni bilgilere derinlemesine dalın. Kendinizi hayal kırıklığına uğratmayın.

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız çünkü verilen kararların geri dönüşü zor olabilir. Güneş ve Venüs’ün akrep burcu transiti etkisiyle; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca eski aşklar sosyal medyadan, sosyal topluluklarda karşınıza çıkabilir. Yeni kişilerle de tanışabilirsiniz. 23 Ekimde Satürn S olduğu için; maddi kazançlar konusunda önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum sonrasında işin içinden çıkmakta zorlanabilirsiniz. Para konularda önemli kararlarınızı 24 Ekim tarihi itibariyle vermenizi tavsiye ediyorum.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz yaşadığınız ilişkiyi bitirseniz de, o yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Çevrenizden bu konuda destek istiyor, fakat sizi yolunuzdan döndüremeyecek gibi. İş yerinde yaşadığınız ortam sinirlerinizi bozuyor. Bugün şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirebilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk, bugünlerde gerçekleşebilir. Sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 07" R
Ay
Koç
10° 29' 02"
Merkür
Koç
19° 51' 09"
Venüs
Boğa
07° 30' 37"
Mars
Koç
03° 47' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 39"
Satürn
Balık
17° 01' 33"
Uranüs
Boğa
22° 39' 03"
Neptün
Balık
29° 03' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 11"
Lilith
Başak
23° 55' 26"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>