Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sıfırdan Başlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanın yaşayacağı birtakım sorun ilişkiniz ile ilgili daha farklı adımlar atmanızı sağlayabilir. Birbirinize daha çok değer verip zor zamanda bir arada olmak ilişkinizin ister istemez ilerlemesi için önemli olabilir.

Çabalarınızı başkalarıyla uyumlu hale getirmeniz gerekebilir. Kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak şu anda bir grupla işbirliği yapmanız gerekiyor. Belki de ekibinizin önemli bir projeyi tamamlamak için bir araya gelmesi gerekiyor. İhtiyaç duymaları halinde başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. Zamanınız ve sabrınızla cömert olun. İş arkadaşlarınızla etkili bir şekilde iletişim kurarsanız, işinizi sorunsuz bir şekilde bitirebilmelisiniz.

İletişim ile ilgili sorunlar yaşamak işinin aksamasına sebep olabilir. Sorunları çözmek için daha istekli olmak sana yarar sağlayacak. Alternatifleri değerlendirmeye çalışmak oluşacak aksamayı en aza indirebilir.

Hareketsiz kalmamaya özen göstermelisin. Masa başı hareketleri bile senin için bir fark yaratabilir. Fırsat buldukça kısa yürüyüşler yapmak dolaşım sistemin için yararlı olabilir. Hafif yiyecekler tüketmeye devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrol edemediğin konularla ilgili sıkıntılar yaşamak işlerinin aksamasına sebep olabilir. Yardım istemekten çekinmemelisin. Gereksiz yere sinirlenmemek için de dikkatli olmakta fayda var. Sakin kaldıkça sonuca ulaşacaksın.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün yorulduğunuzu hissedebilir ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen bazı konuların gün yüzüne çıktığın göreceksiniz. Beklenmedik bu geçmişle alakalı konular kendinizi sorgulamanıza neden olacak. Dikkatli olmazsanız bu durum yapmanız gereken her şeyin önünde geçebilir.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanların, karar veremediğin bir konuda tavsiyesini almaya bile tahammülün olmayabilir. Değişim çanları senin için çalıyor. İşle ilgili konularda gelişmelere açık olmalısın. Sıfırdan başlayan dönüşüm fikirleri içindesin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanacak sıkıntılar, ilişkinize yansıyabilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borç ve alacak verecek konuları gündeminizde yer bulabilir. Güvendiğiniz kişilerle para alışverişinde bulunmak sizi zorlamayabilir. Ancak cömertliğinizin ve iyi niyetinizin suistimal edilmediğinden emin olmalısınız.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılayabilir. Gün içinde akıcı temalar söz konusu. Tamamlanması gereken konuları sonuca bağlayabilirsiniz. Tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyenleri hayatınızdan çıkartabilecek potansiyele sahip olduğunuz taktirde güzel olanlar hayatınıza girecek. Geleceğinize güvenmeniz gereken bir gün.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

26 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi öğrenmeye çalıştığınız bir şey üzerinde çalışmak için çok mu zaman harcıyorsunuz? Bugün her zamankinden daha kafa karıştırıcı olabilir. İlk bakışta size pek mantıklı gelmeyen yeni bir konseptle karşılaşabilirsiniz. Üzerinde kafa yormakla zaman kaybetmeyin. Başka bir şey düşün. Tüm bunların anlamı size birdenbire gelmeli. Sabırlı olun ve bekleyin.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda bir dengelenme söz konusu. Ne yapmak istediğinizi iyi bileceksiniz. Yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Gelir kaynaklarınıza ilişkin olumlu değişimler söz konusu ve bu sizi güçlendirecek.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyal çevre ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Aile içinde ve evinizle ilgili ani değişimler kariyer hayatınızı etkileyebilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çözdüğünüzü düşündüğünüz bir problem kendini tekrarlıyor. Buna izin vermemelisiniz. Sevgiliniz sizin ne kadar iradeli olduğunuzu sınıyor, ödün vermeyin. Çalışma hayatında inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek. Parasal anlamda tutumlu olmanız gerekirken, yaptığınız harcamalar, sizi daha sonra sıkıntıya sokabilir. Düzenli olarak spor veya en azından yürüyüş yapmayı ihmal etmemelisiniz

26 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 55"
Ay
Kova
25° 09' 14"
Merkür
Koç
17° 52' 17"
Venüs
Boğa
03° 39' 09"
Mars
Koç
01° 23' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 37"
Satürn
Balık
16° 45' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 14"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 47"
Lilith
Başak
23° 34' 36"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>