Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gündem Hızlanıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Partnerinle beraber daha çok zaman geçirmek için istekli olacaksın. Birbirinize ayırdığınız zamanın artması ilişkinizin de istediğin yönde gelişmesi için önemli olabilir. Günün sonunda aranızdaki ilişkinin derinleşmesi seni şaşırtmasın.

Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir.

Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek senin için zor birolabilir. Tecrübesine ve bilgisine güvendiğin arkadaşlarından yardım istemek işin kolaylaştıracak. Senin için en iyi seçeneğin önünde belirmesi kaçınılmaz olabilir.

Gün içinde sindirim sorunları yaşamamak için yediklerine daha çok dikkat etmelisin. Hazır yiyeceklerden bir süreliğine uzak durmak rahat etmeni sağlayacak. Hazmı kolay olacak şeyler tüketmek rahat etmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerine giden yolda başarılı olmak için kendini düşünceli bir halde bulabilirsin. Sahip olduklarını değerlendirdikçe yeni bir plan yapmak sana daha mantıklı gelecek. Başarıya giden yolu tekrar tariflemek mümkün olacak.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün yorulduğunuzu hissedebilir ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen bazı konuların gün yüzüne çıktığın göreceksiniz. Beklenmedik bu geçmişle alakalı konular kendinizi sorgulamanıza neden olacak. Dikkatli olmazsanız bu durum yapmanız gereken her şeyin önünde geçebilir.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Köklü değişimler, sürpriz gelişmeler, şaşıracağın haberler yolda çünkü Su burcunda Güneş tutulması yaşanacak. Sadece senin değil çevrenin bile etkileneceği gündem değişiklikleri yaşanacak. Evli bir Oğlak burcuysan, eşin ile beraber finansal konularda ortak kararlar alabilirsin.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal açıdan şanslısınız. Ancak bu şansınızı doğru değerlendirmek için karşınıza çıkan fırsatları da doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz. Her zaman bugünkü kadar şanslı olmayacağınızı düşünerek önlem almak ve harcama, borçlanma trafiğinizi buna göre düzenlemek ilerleyen günlerde rahat etmenizi sağlayacaktır.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları düşünmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kişiliğinizi daha güçlü şekilde gösterebilirsiniz. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Gün içinde işlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız. Duygusal olarak güçlü durabileceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kabuğunuza çekilerek bir süre düşünmeli ve bir kere kararınızı ilan etmelisiniz. Çünkü bu şekilde en sağlıklı ve doğru kararı alabilecek dinginliğe sahip olursunuz.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilgilenmeniz ve uğraşmanız gereken detaylar, ufak tefek işler oldukça hareketli bir gün geçirmenize sebep olabilir. Gündelik temponuzu yönetirken organize, düzenli olabilirsiniz ancak epeyce çaba sarf etmeyi göze almanız gerek.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızla veya romantik partnerinizle küçük ve oldukça aptalca bir tartışma sizi üzebilir. Muhtemelen tepkinizin aşırılığı üzerine biraz düşünmeniz gerekiyor. Her şeyi anlamadan önce bir süre uzaklaşmanız gerekebilir. Başkalarından çok fazla talep gelmesi, kendinizi kullanılmış hissetmenize neden olabilir ve onları azarlamak isteyebilirsiniz. Kendinizi kontrol altına almak için başkalarından yeterince uzun süre uzak durmaya çalışın.

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili olmak istemiyorsunuz. Size yanlış gelen şeyleri de kabul etmek istemiyorsunuz. Çıkarlarınızı düşünmek zorunda kalabilir ve düşüncelerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; 25 Ekim Güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Sosyal çevre, topluluk, kariyer hayatınızla ilgili krizsel durumlar içinde kalsanız da krizi fırsatı dönüştürebileceksiniz. Aslında terfi edebilir, yeni bir işe de girebilirsiniz. Burada güçlü olan sizsiniz ve krizi yaratan siz olacaksınız. Ya manipülasyona uğrarsınız ya da manipüle edersiniz. Seçim sizin olacak. Güçlü olmanız gerekiyor ve stratejik ilerlemelisiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin toparlanması için sizin desteğinize ihtiyacı var. İkinizin ortak bir dostu, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. Kendinize olan güveniniz nedeniyle sizi rakip gören birisinin farkında bile değilsiniz. Onunki zarar verecek bir rekabet gibi görünmüyor, sadece sizi örnek alıp sizi geçmeye çalışıyor. Parasal çalışmalar yaparken elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 44"
Ay
Kova
25° 21' 02"
Merkür
Koç
17° 52' 43"
Venüs
Boğa
03° 40' 11"
Mars
Koç
01° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 49"
Satürn
Balık
16° 45' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 50"
Lilith
Başak
23° 34' 41"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>