Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geleceği Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Hareketlerini başkalarının dediklerine göre düzenlememen gerekecek. İstediklerinin peşinden gittikçe daha mutlu olacaksın. Gerçek aşkı bulmak için kendinden taviz vermemek önemli olacak.

Bugünyaşamınızda bazı anlaşmalara varabileceğiniz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Günlük işlerinizde ve planlarınızda bazı zorluklar ortaya çıkabilir.

Karşına çıkacak fırsatlar para harcama konusunda sıkıntılardan uzak olmana yardım edecek. Yeni yatırımlar yaptıkça daha farklı para kazanma yöntemleri keşfedebilirsin. Gelirin arttıkça daha rahat edeceksin.

Sağlıklı alışkanlıklarına daha çok sahip çıkmalısın. İstediğin gelişmelerin gerçekleşmesi bu şekilde mümkün olacak. Yemek düzenini korumaya çalışmak sana büyük yarar sağlayabilir. Öğün atlamamaya dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak yerlere seyahat etme fırsatı elde edebilirsin. Bu deneyimi benzersiz kılmak senin için önemli olabilir. Yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak kendini geliştirmene yardımcı olacak. Karşılaşacağın fırsatları iyi değerlendirmelisin.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyer hedeflerinizi ilerletmenize yardımcı olabilecek insanlarla yakınlaşmak için elinizden gelen her türlü çabayı gösterin. Onları sadece hevesiniz ve hevesinizle etkilemeyin, onları büyük fikirlerinizle de etkileyin. Bu fikirlerden biri büyük bir profesyonel atılıma yol açabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç sesine kulak veriyorsun. Bu durum özellikle hedeflerinin gerçekleşeceğine dair seni ikna edecek. Mars Retrosu yarın hava burcunda başlıyor. Eğer çocukları olan bir Oğlak burcuysan, çocuklarının hayatı ile ilgili konular gündemine taşınabilir. Onların geleceğini her şeyden çok önemseyeceksin.

30 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi olduğunuz konuları ve bu konularda yaptığınız çalışmaları düşünebilirsiniz. Kariyerinizde bu konuları değerlendirmek için hazırlıklar yapabilirsiniz. Kendi isteklerinizi dikte ederken çevrenizin size olan bakış açısına da dikkat etmenizde fayda var.

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde daha atılımcı ve cesursunuz. Ancak ailenizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar hayatınızdaki belli noktaları şifalandırma niyeti içerisinde olabilirsiniz. Sadece niyetlenmeniz bile sizi belli bir noktada başarıya götürecek.

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığın yer ile ilgili küçük hamleler kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Ev ile ilgili küçük tamiratlar ya da düzenlemeler sana istediğin ortamı sağlayacak. Yaptığın değişiklikler sana ilham vermeye devam edecek.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız şu anda sizde değişime ilham vermeye çalışabilir. Yardımlarını kabul etmek sinir bozucu olsa da, bu insanlar muhtemelen sizi önemsiyor ve neyle rahat edeceğinizi biliyorlar. İnanç sahibi olmak ve onların sizin için bir şeyler yapmasına izin vermek, işleri yapan kişi olmaya alıştığınızda zor olabilir, ancak ihtiyaç duyduğunuzda başkalarının yardım etmesine izin vermek için iyi bir alıştırmadır.

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün farklı davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinçaltınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Takıntılarınıza dikkat etmelisiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün; kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. Bekarsanız yeni biriyle tanışabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkınıza gölge düşürmemek için bazı istek ve alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerekebilir. Bunu isteyerek yapın, mutlu olacaksınız. Çalıştığınız işle ilgili yeni düzenlemelerden geç haberdar edilmeniz sizi rahatsız ediyor. Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için karşınıza büyük bir fırsat çıkacak. Müsrifliğiniz devam ettiği sürece, para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 57" R
Ay
Yay
07° 19' 26"
Merkür
Koç
16° 01' 55"
Venüs
Koç
26° 30' 27"
Mars
Balık
26° 54' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 33"
Satürn
Balık
16° 14' 50"
Uranüs
Boğa
22° 08' 24"
Neptün
Balık
28° 47' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 06"
Lilith
Başak
22° 55' 60"
True Node
Koç
15° 31' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>