Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusalsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ile ilgili attığın adımların istediğin gibi sonuçlanmaması seni üzmesin. Deneyimlerinden ders çıkarıp ilerideki adımlarını buna göre şekillendirmek sana fayda sağlayacak. Hayattan ders çıkarmaya çalışmaya devam etmelisin.

İş yerinizde amirlerinizle aranız çok iyi. Bu durum size önemli bir ayrıcalık kazandırıyor. Bugün zor bir işin altından amirlerinizin yardımı ile rahatlıkla kalkabileceksiniz.

Paraya çevrilebilecek yeni yetenekler edinmek isteyeceksin. Bu amaçta öğrenme sürecini iyi değerlendirmek senin için iyi olacak. Bu sürede kendine yatırım yapmaya devam etmek maddi olarak getirinin artmasının sağlayabilir.

Yalnız kalmaktan çekinmemelisin. Tek başına kalmak kendini keşfetmene yardımcı olabilir. Yeni kitaplar okumak, bu sayede yeni şeyler öğrenmek kendini yenilemek için iyi bir fırsat verecek. Bitki çayı içmek rahatlamanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini geliştirmek için daha cesur adımlar atmaya devam etmelisin. Sürekli yeni fırsatlarla karşılaşmak bu şekilde mümkün olabilir. Gündemi takip etmekten vazgeçmemelisin. Kendini güncel tutarak devamlı daha iyi duruma gelmek mümkün.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyer hedeflerinizi ilerletmenize yardımcı olabilecek insanlarla yakınlaşmak için elinizden gelen her türlü çabayı gösterin. Onları sadece hevesiniz ve hevesinizle etkilemeyin, onları büyük fikirlerinizle de etkileyin. Bu fikirlerden biri büyük bir profesyonel atılıma yol açabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne uykulu başlaman basit görünen işlere adapte olamamana neden oluyor. Ancak duygusal olarak performans yüksekliği göze çarpıyor. Partnerinin senin hakkında düşüncelerine çok önem veriyorsun. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak birçok ayrıntı söz konusu olabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı fikirler duymaktan rahatsız olmamalısınız. Kendi bildiğinizin dışına çıkmak sizi ummadığınız noktalara götürebilir ve bazen aslında tam olarak buna ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz. Görmek istedikleriniz ve gördükleriniz arasındaki farkı sevin.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylar sizi güçlü bir mücadele içine sokabilir. Gün içinde yaşanan huzursuzluk sizi rahatsız edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. İşlerinizi tamamlamanız gerekebilir. Kısmetli durumlar söz konusu. Gün içinde sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınızın bugün yüksek vitese geçtiğini görebilirsiniz. Bunun sanatsal bir şekilde ya da problem çözme konusunda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıkıp çıkmadığını keşfedebilirsiniz, bugün sizin için iyi ve tatmin edici bir özellikte olmalı. Bir projeyi gerçekleştirmenin farklı bir yolunu bulmak, büyük olasılıkla size büyük bir tatmin getirecektir ve çevrenizdekilerin de yaratıcı becerilerinden etkilendiğini fark edebilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!Eşim beni aldatıyor mu?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla konuşurken dikkatli olmakta fayda var. Kendini ifade ederken daha açık olman gerekebilir. Karşındaki her zaman senin imalarını ya da göndermelerini anlamayabilir. Daha sorunsuz bir iletişim için kesin olmakta yarar var.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazıları şu anda sizden hak ettiklerinden fazlasını almaya çalışıyor olabilir. Cömert olmak sizi oldukça popüler yapabilir ancak iyi niyetlerinize rağmen, birileri sizin bu zengin doğanızdan yararlanmaya çalışabilir ve bunu size veya diğer insanlara değil, kendilerine yardım etmek için kullanabilir. Kendinizi sınırsız bir kaynak olarak görmeyi bırakın ve önce kendi bardağınızı doldurun!

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, sevdiklerinizi evinizde ağırlamak istemeniz; bu, onları da mutlu edecek. Karizmatik dostlarınızın size iyilik yapma şansını onlara vermelisiniz. Onlar da uzun süredir bekledikleri, dostluklarını ispat edecekler.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaratıcılığınızın bugün yüksek vitese geçtiğini görebilirsiniz. Bunun sanatsal bir şekilde ya da problem çözme konusunda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıkıp çıkmadığını keşfedebilirsiniz, bugün sizin için iyi ve tatmin edici bir özellikte olmalı. Bir projeyi gerçekleştirmenin farklı bir yolunu bulmak, büyük olasılıkla size büyük bir tatmin getirecektir ve çevrenizdekilerin de yaratıcı becerilerinden etkilendiğini fark edebilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!Bu sene bana olumlu neler getirecek?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyle ilgili öğreneceğiniz bazı sırlar nedeniyle, karamsarlığa kapılabilirsiniz. İşin aslını öğrenmeden, olumsuz bir tepki vermekten kaçının. Her şeyden çabuk sıkılma huyunuz yüzünden, elinizdeki işi de kaybetmek üzeresiniz. İş dünyanızda fırsat kapınızda, gerçekleşmesi için sizin de bir şeyler yapmanız gerekiyor. Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de boş yere endişeleniyorsunuz. Sağlığınızla ilgili kaygılarınız yerinde olabilir.

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 32" R
Ay
Yay
20° 52' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 26"
Venüs
Koç
27° 48' 30"
Mars
Balık
27° 43' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 15"
Satürn
Balık
16° 20' 37"
Uranüs
Boğa
22° 11' 59"
Neptün
Balık
28° 49' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 43"
Lilith
Başak
23° 03' 01"
True Node
Koç
15° 28' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>